spoik86 Δημοσιευμένο 30 Μαΐου 2013 Share Δημοσιευμένο 30 Μαΐου 2013 Γεια σε όλους!Θα ήθελα την βοηθειά σας για το κατάληλο τροφοδοτικο για αυτα τα πετάλια (Metal muff,hardwire CM-2). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
megajim Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2013 Share Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2013 Καλημέρα φίλε μου! Λογικά οποιοσδήποτε 9βολτος μετασχηματιστής θα σου κάνει τη δουλειά σου! Εγώ παλιά είχα κάτι της EHX και τώρα έχω κάτι Perel και είμαι κομπλέ! Αν θέλεις να συνδέσεις πολλά πεταλάκια ζήτα ένα "χταποδάκι" από εκεί που θα το πάρεις! Όλα τα μαγαζιά που πουλάνε μουσικά όργανα και εξοπλισμό θα έχουνε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
spoik86 Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2013 και εγω είχα ενα της EHX αλλα "πάει"...Δηλαδή με ένα one spot θα είναι ok? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2013 Guru Share Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2013 Ο κατασκευαστής τι αναφέρει περί τροφοδοσίας; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
spoik86 Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2013 Sorry αλλά ειμαι λίγο άσχετος περι τροφοδοσίας!Για το Hardwire αναφέρει (230 VAC, 50 Hz) ενω για το metal muff (9.6 volts/DC 200ma).Το one spot θα είναι συμβατό? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2013 Share Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2013 μια χαρα θα εισαι με το 1-SPOT www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
spoik86 Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2013 Ωραία!Ευχαριστώ πολύ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση