Προς το περιεχόμενο

επανένωση για τα διάφανα κρίνα?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Τελικά τι έγινε ρε παιδιά? Ντάξει καλό το χιούμορ στο θρεντ αλλά το κάψαμε λίγο..

ΤΟ αρχικό ποστ μου φάνηκε πολύ ενδιαφέρον και παρότι θα μπορούσε να είναι λίγο πιο ψύχραιμο, είχε χαρακτήρα. Όλοι μας καποια στιγμη έχουμε αφήσει στην άκρη το politically correct. Διαβασα λοιπον το ποστ, και περιμενα να ξεκινήσει μια πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση αλλά απο εκεί και πέρα... έχασα τη μπάλα με υπόνοιες για σβησμένα ποστ κτλ... Νομίζω ότι ως ενήλικες μπορούμε να διαχειριστούμε μια κουβέντα και πριν ξεφύγει και πριν αρχίσουν να μπλοκάρονται ποστ..

Τέσπα, παρότι το αρχικό ποστ ήταν περισσότερο τοποθέτηση, εμένα μου άρεσε πολύ. Αν κάποιος δεν βλέπει χώρο να τοποθετηθέι μπορει να μην τοποθετηθεί καθόλου. Γενικά ακόμη αναρωτιέμαι πως το θέμα πήρε τέτοια τροπή.

Τέσπα. Δεν ξέρω αν είμαι κουρασμένος και δεν κατάλαβα αλλά ελπίζω να δωθούν μερικές εξηγήσεις και η κουβέντα να συνεχιστει.

.Με τη μούτρα θα βγουν να μιλήσουν αυτοί που ξεκατινιάστηκαν χειρότερα από εκπομπή του σταρ..

Συμφωνώ.

Το Ξεκούρδιστο Πορτοκάλι

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 52
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Νομίζω ότι ως ενήλικες μπορούμε να διαχειριστούμε μια κουβέντα και πριν ξεφύγει και πριν αρχίσουν να μπλοκάρονται ποστ..

Δεν υπάρχει μηχανισμός για εκλεκτικό και προληπτικό μπλοκάρισμα ποστς, απ' όσο είμαι σε θέση να γνωρίζω. Οι αστήρικτες αυτές μομφές, μαζί με τις εξίσου αυθαίρετες αντιρρήσεις του OP για την πιθανότητα επανένωσης μίας μπάντας, είναι οι δύο λόγοι για τους οποίους το ρίξαμε στην πλάκα.

Συμφωνώ.

Με όλον τον σεβασμό, σου επισημαίνω ότι κακώς συμφωνείς. Από-που-και-ως-που θεωρείται φυσική κατάσταση να τσακώνονται οι άνθρωποι από το να φιλιώνουν. Μόνο από μία εντελώς διεστραμμένη ψευδο-χριστιανική ηθική (όχι πως την αποδίσω σε εσέ προσωπικώς) ζητά κάποιος από ανθρώπους να τιμήσουν όσα λένε σε καθεστώς εκνευρισμού.  Αν έχουν πράξει με τρόπο επιζήμιο, ούτως ή άλλως ελέγχονται, αλλά... αλλοίμονο αν φίλοι δεν έχουν δικαίωμα να "αρπαχτούν" και μετά να το ξεπεράσουν...

Mea Culpa

• Moderator

Παίδες, ούτε εγώ ξέρω τι έγινε.

Ο starfur άρχισε να μιλάει για φασίστες, κασιδιάρηδες κλπ (τόσο στα ποστ του όσο και σε κατ' ιδία επικοινωνία.)

Μετά μου είπε να πάω να ερωτοτροπήσω κλπ

Προσωπικά δεν έσβησα τίποτε. Επιβεβαιώνω ότι δεν υπάρχει μηχανισμός "επιλεκτικού" προληπτικού μπλοκαρίσματος κάποιου χρήστη.

Ίσως ο starfur είχε κάποιο πρόβλημα με τον browser ή τη σύνδεσή του.

Ελπίζω να το σκεφτεί πιο ψύχραιμα αύριο.

Ρε σεις, Poetry 1-0-1: It's all about rhythm. Παρατατε τις ομοιοκαταληξιες και πιαστε το μετρο. Αντε να βλεπω λιγο ανεβασμενο επιπεδο, μας παρακολουθει κοσμος.

Έστω βρε Οδυσσέα, να το κάνουμε ιαμβικό δεκαπεντασύλλαβο:

Σαράντα πέντε μόντουλες κι εξήντα ποσταράδες

Γιορτή εχουνεσήμερις, τραπέζια πάλι στρώνουν

H φύσις όλη χαίρεται, το Νόιζ ξανά χορεύει

Τα Κρίνα θε να σμίξουνε στου Σέα το λαγκάδι

Fear no more the heat o' the sun

Nor the furious winter's rages

Απο το αρχικο ποστ συμφωνω μονο

στο οτι οι Τρυπες ηταν η καλυτερη ελληνικη ροκ μπαντα .

Μονο αυτη.

Τους διαφανους κρινους τους ειχα δει live 3-4 φορες νομιζω και αυτο που θυμαμαι ηταν

το αλκοολ που γυριζε απο παταρι κατω και παλι επανω .

Ειχε και το διονυσιακό η φαση αλλα και η ντιρλα ειναι ντιρλα .

Μετα το  Έγινε Η Απώλεια Συνήθεια Μας - ενενηνταφευγα νομιζω ? το οποιο το χα λιωσει -

οι υπολοιπες δουλειες ηταν ιδιες και  αδιαφορες κατ΄εμε .

Αν θα ενωθουν η οχι ,αν το κανουν για τα φραγκα η για την τεχνη

ειναι κατι που φανταζομαι αφορα  τους ιδιους και τους φαν τους .

Οι υπολοιποι θα κρινουμε εκ του αποτελεσματος .

Τα υπολοιπα ειναι ...μουσακας .

Αληθεια και σε μενα αργησε η παραγγελια !! ;D

Κλέψαν το Twang και έμεινε η Tele χήρα

Δεν υπάρχει μηχανισμός για εκλεκτικό και προληπτικό μπλοκάρισμα ποστς, απ' όσο είμαι σε θέση να γνωρίζω. Οι αστήρικτες αυτές μομφές, μαζί με τις εξίσου αυθαίρετες αντιρρήσεις του OP για την πιθανότητα επανένωσης μίας μπάντας, είναι οι δύο λόγοι για τους οποίους το ρίξαμε στην πλάκα.

Γι αυτό ρωτάω :)

Με όλον τον σεβασμό, σου επισημαίνω ότι κακώς συμφωνείς. Από-που-και-ως-που θεωρείται φυσική κατάσταση να τσακώνονται οι άνθρωποι από το να φιλιώνουν. Μόνο από μία εντελώς διεστραμμένη ψευδο-χριστιανική ηθική (όχι πως την αποδίσω σε εσέ προσωπικώς) ζητά κάποιος από ανθρώπους να τιμήσουν όσα λένε σε καθεστώς εκνευρισμού.  Αν έχουν πράξει με τρόπο επιζήμιο, ούτως ή άλλως ελέγχονται, αλλά... αλλοίμονο αν φίλοι δεν έχουν δικαίωμα να "αρπαχτούν" και μετά να το ξεπεράσουν...

Δεν είπα ότι πιστεύω ότι θα έπρεπε να παραμείνουν τσακωμένοι (και αλοίμονο  αν οι άνρθωποι δεν τα ξανάβρισκαν). "Συμφωνώ" στο ότι πως μετά τις άσχημες δημόσιες αντιπαραθέσεις είναι πολύ δύσκολο πως θα μπορέσουν να συνεργαστούν ξανά καλλιτεχνικά - όχι απλως να γίνουν φίλοι περασμένα-ξεχασμένα κτλ, αλλά το να δημιουργήσουν κάτι μαζί σαν μια ολότητα. Και απ όσο είχα παρακολουθήσει την αντιπαράσταση, τα περισσότερα δεν γράφτηκαν εν θερμώ. Γι αυτό βρίσκω πολύ valid το ποιντ του staraflur όπως και άλλα που περιγράφουν άλλες παθολογικές καταστάσεις που αφορούν καλλιτέχνες και δημιουργούς. Και γι αυτό θα ήθελα να συνεχιστεί η κουβέντα.

Παίδες, ούτε εγώ ξέρω τι έγινε.

Ο starfur άρχισε να μιλάει για φασίστες, κασιδιάρηδες κλπ (τόσο στα ποστ του όσο και σε κατ' ιδία επικοινωνία.)

Μετά μου είπε να πάω να ερωτοτροπήσω κλπ

Προσωπικά δεν έσβησα τίποτε. Επιβεβαιώνω ότι δεν υπάρχει μηχανισμός "επιλεκτικού" προληπτικού μπλοκαρίσματος κάποιου χρήστη.

Ίσως ο starfur είχε κάποιο πρόβλημα με τον browser ή τη σύνδεσή του.

Ελπίζω να το σκεφτεί πιο ψύχραιμα αύριο.

Ωραία ίσως να έγινε παρεξήγηση και οι περισσότεροι να κάναμε λάθος. Εξάλλου..

Μόνο από μία εντελώς διεστραμμένη ψευδο-χριστιανική ηθική (όχι πως την αποδίσω σε εσέ προσωπικώς) ζητά κάποιος από ανθρώπους να τιμήσουν όσα λένε σε καθεστώς εκνευρισμού.  

Μήπως να συνεχίσουμε ήρεμα? Δεν είμαι μεγάλος φάν των κρίνων αλλά πιστεύω ότι η συζήτηση έχει πολύ ψωμί αν είμαστε περισσότερο ανεκτικοί και λιγότερο στην τσίτα να την πούμε στον άλλον - είναι και αυτό μια κάπως γραφική συμπεριφορά.

Φιλικά όλα τα παραπάνω.

Το Ξεκούρδιστο Πορτοκάλι

στο οτι οι Τρυπες ηταν η καλυτερη ελληνικη ροκ μπαντα .

Μονο αυτη.

Φίλως τη σήμερον απ όσο γνωρίζω ,μόνο οι Samy and the Paragas πάιζουν εν Ελλάδει  ;D ;D ;D

No one wants an alien

Έστω βρε Οδυσσέα, να το κάνουμε ιαμβικό δεκαπεντασύλλαβο:

Σαράντα πέντε μόντουλες κι εξήντα ποσταράδες

Γιορτή εχουνεσήμερις, τραπέζια πάλι στρώνουν

H φύσις όλη χαίρεται, το Νόιζ ξανά χορεύει

Τα Κρίνα θε να σμίξουνε στου Σέα το λαγκάδι

με επνιξες ασταδιαλα! ;D ;D ;D

Slow must go on....!!!!

Φίλως τη σήμερον απ όσο γνωρίζω ,μόνο οι Samy and the Paragas πάιζουν εν Ελλάδει  ;D ;D ;D

Σωστο αλλα μονο Αθηνα Θεσσ/νικη .

Οι DP παιζουν ΚΑΙ  επαρχια

Κλέψαν το Twang και έμεινε η Tele χήρα

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου