odis13 Δημοσιευμένο 30 Μαΐου 2013 Share Δημοσιευμένο 30 Μαΐου 2013 For whom the bells told? Και αυτο μεσα. Χαλαω χατιρι? http://pastebin.com/utqUVKcB Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
atreu73 Δημοσιευμένο 30 Μαΐου 2013 Share Δημοσιευμένο 30 Μαΐου 2013 μετά από 6 αδημοσίευτα ποστ μου,μπορώ να σας καληνυχτίσω.ζήτω η δημοκρατία και η ελευθερία του λόγου.ζήτω οι συντονιστές.κατά την πάγια τακτική σας,ανεβάστε τα 5 ώρες μετά.αίμα τιμή του νόιζ η συντονισμοί.... κι η θλίψη εξαφανίστηκε κι ο πόνος απεσύρθει αχ νάταν η επανένωση των κρίνων να αργήσει ο χρόνος αρκετός Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 30 Μαΐου 2013 Moderator Share Δημοσιευμένο 30 Μαΐου 2013 μετά από 6 αδημοσίευτα ποστ μου,μπορώ να σας καληνυχτίσω.ζήτω η δημοκρατία και η ελευθερία του λόγου.ζήτω οι συντονιστές.κατά την πάγια τακτική σας,ανεβάστε τα 5 ώρες μετά.αίμα τιμή του νόιζ η συντονισμοί.... Αντε απο κει παιδάκι μου που θα μας πεις "αίμα τιμή" και χαζαμάρες. Είναι η τρίτη φορά που το κάνεις. stapitt. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Nikolas Δημοσιευμένο 30 Μαΐου 2013 Guru Share Δημοσιευμένο 30 Μαΐου 2013 Ορίστε. Εδώ η δημοκρατία του νοιζ πάει στο διάλο και εσείς κάνετε πλάκα ρε! Ντροπή! Home - Editions Musica Ferrum Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
noe13 Δημοσιευμένο 30 Μαΐου 2013 Share Δημοσιευμένο 30 Μαΐου 2013 Αντε απο κει παιδάκι μου που θα μας πεις "αίμα τιμή" και χαζαμάρες. Είναι η τρίτη φορά που το κάνεις. stapitt. statrena! Slow must go on....!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 30 Μαΐου 2013 Share Δημοσιευμένο 30 Μαΐου 2013 Έχω, σε αποκλειστικότητα το τίτλο του νέου άλμπουμ από τα "Διάφανα Κρίνα". Θα λέγεται Rolling Purple. Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 30 Μαΐου 2013 Share Δημοσιευμένο 30 Μαΐου 2013 Έχω, σε αποκλειστικότητα το τίτλο του νέου άλμπουμ από τα "Διάφανα Κρίνα". Θα λέγεται Rolling Purple. Όχι, Deep Stones θα λέγεται. Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bloody_sunday Δημοσιευμένο 30 Μαΐου 2013 Share Δημοσιευμένο 30 Μαΐου 2013 Πάνω στο κατάρτι τονε δέσανε Της θλίψης μας το μούτσο Οι ερινύες του την πέσανε Να του κόψουνε τον... βήχα. Fear no more the heat o' the sun Nor the furious winter's rages Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
atreu73 Δημοσιευμένο 30 Μαΐου 2013 Share Δημοσιευμένο 30 Μαΐου 2013 Χτυπάει μια ο staraflur Το αίμα αυλάκι κάνει Χτυπάνε κι οι συντονισταί Το αίμα τάφρο κάνει ο χρόνος αρκετός Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
messalion Δημοσιευμένο 30 Μαΐου 2013 Share Δημοσιευμένο 30 Μαΐου 2013 εμα τειμει Χρησά Κουφαιτα Τι εγινε ρε παιδια ? Γιατι τετοιο μισος ? Επειδη θα επανενωθουν τα Διαφανα κρινα ? ε και ? και εγω εχω ολους τους δισκους τους (οχι σε Mp3 ;D ) αλλα δεν μου περασε απο το μυαλο οτι το κανουν για τα φραγκα,γιατι πολυ απλα ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΦΡΑΓΚΑ...... Επισης ο SF τα ξερει καλυτερα......Τον ρωτησες που και πως και γιατι ? Σε ενοχλησε που θα επανενωθουν ? Δλδ προτημουσες τον antoni Kanakis απο το να ακουσεις παλι κανα τρελο στιχο του τυπου "πες μας που παει ο ανθρωπος τον κοσμο σαν αφηνει,πες μας που παει ο ανεμος,που παει η φωτια σαν σβηνει" ??? Ελεος δλδ.......Τετοιο κραξιμο ουτε οι iron maiden (που εχουν και λεφτα ;) ) Για τους υπολοιπους δεν θα πω τιποτα παρα μονο "ντροπη" Και στους moderators/modulators ...... Μα μετα απο 5 ωρες ρε σεις ? Τοσο γρηγορα ? Εγω ποσταρω και ερχομαι την αλλη εβδομαδα να δω αν ανεβηκε το ποστ μου @bloody......Το κλεβω ;D think2ice TM https://myspace.com/mood.of.joy.band Terry rules the bass Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις