Waterfall-K Δημοσιευμένο 30 Μαΐου 2013 Share Δημοσιευμένο 30 Μαΐου 2013 Suede, θες να κατσω να διαβασω 23 σελιδες θρεντ? Γιατι? Για να μου αποδειξεις φανταζομαι οτι το ολο σκηνικό δεν εγινε ποτε. Το παραπανω βιντεο btw και γω τωρα το ειδα για πρωτη φορα. Δεν ειμαι σιγουρος αν και τι και πως, αλλα οταν η Μαιρη Λιντα λεει αυτα που λεει δεν εχω κανενα λογο να μην την πιστεψω. Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
AndyC Δημοσιευμένο 30 Μαΐου 2013 Share Δημοσιευμένο 30 Μαΐου 2013 Βασικά αν ρωτήσεις κανά παλιό παίχτη που πρόλαβε τα γεγονότα, θα σου πει πως ακριβώς επειδή τα λέει η Λίντα, είναι λόγος να μην τα πιστέψεις... ;D Αλλά εκτός αυτού, τα εν λόγω σενάρια, δεν κολλάνε λόγω ημερομηνιών. Sorry για το off topic. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 30 Μαΐου 2013 Share Δημοσιευμένο 30 Μαΐου 2013 Θα συμφωνησω με τον AndyC,για πολλους Ελληνες μουσικους εχω ακουσει τετοιες φημες,που μαλλον μονο φημες ειναι και ιστοριες "ραδιο αρβυλα" χωρις βαση στην πραγματικοτητα. Αναλογα πραγματα εχουν ακουστει π.χ και για τον Πετρολουκα Χαλκια οτι δηλ τον ειχαν ζητησει διαφορες big bands. Αλλωστε δεν μπορει κανεις να τσεκαρει τι ειν'αληθεια και τι οχι οποτε... Αλλα τι σημασια εχει αν δεν ειναι ετσι,μειωνεται η αξια του Χιωτη? Δε νομιζω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Earendil Δημοσιευμένο 30 Μαΐου 2013 Share Δημοσιευμένο 30 Μαΐου 2013 Πολύ καλός, πολύ καθαρή πενιά! Ο Ted Kickpatrick, ο μόνος που είχα κατά νου να έχει τολμήσει ντουρουτουντράν, δεν πιάνει μία... (Μη χαλάσω το thread, οι έχοντες περιέργεια αναζητήστε το Healing Waters Of The Tigris των Tourniquet) τασκερα απο βουτυρο οπως αποκαλουμε μερικη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση