SOUPI Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2013 Share Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2013 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2013 Share Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2013 Φίλε μου δεν χρειάζεται να κάνεις καινούργιο θρεντ για κάθε τραγούδι. Μπορείς να τα βάλεις όλα σε ένα θρεντ. When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
geodimitri Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2013 Share Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2013 Ωραιότατο κι αυτό το cover! Με αρέσουν και πολύ οι Whitesnake... 8) Νομίζω η πρόταση του RayDtutto είναι σωστή. Συγκεντρώνοντας όλα τα κομμάτια σε ένα thread θα είναι πιο εύκολο να τα βρει κάποιος. :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
John Goumis Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2013 Share Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2013 Αν ήμουν από τα μέρη σας, θα ήθελα να σας δω live, γιατι παίζετε ωραία μουσική, μεστά, χωρίς τις υπερβολές-φανφάρες που κάνουν οι νεώτεροι, και το αγαπάτε. Μπράβο!! Υ.Γ. Κιθάρα, μπάσο, φωνή & πλήκτρα σε είδαμε.... Μόνο στα τύμπανα δεν σε έχουμε δει ! ;D Σ'ωραίος!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
SOUPI Δημοσιευμένο 30 Μαΐου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 30 Μαΐου 2013 Αν ήμουν από τα μέρη σας, θα ήθελα να σας δω live, γιατι παίζετε ωραία μουσική, μεστά, χωρίς τις υπερβολές-φανφάρες που κάνουν οι νεώτεροι, και το αγαπάτε. Μπράβο!! Υ.Γ. Κιθάρα, μπάσο, φωνή & πλήκτρα σε είδαμε.... Μόνο στα τύμπανα δεν σε έχουμε δει ! ;D Σ'ωραίος!! δεν χρειάζεται στα τύμπανα γιατί έχω τον αδελφό μου που βαράει στο Mr Crowley... Το Tattoo Lady το ανέβασα μόνος σπίτι γιατί με την μπάντα έχουμε πολύ καιρό να το παίξουμε και δεν το είχα σε βίντεο. Φωνή μπάσσο κιθάρα και πλήκτρα τα καταφέρνω. είμαι σε μέτριο επίπεδο μη νομίζεις.... τύμπανα δεν ξέρω ούτε τις μπαγκέτες να πιάνω,άσε που είναι μπελάς και η ηχογράφησή τους καθώς και το ριμίξ.. έχω το πρόγραμμα EZDrummer και με βοηθάει... Πρόγραμμα ηχογράφησης χρησιμοποιώ το REAPER που είναι πολύ ελαφρύ και εύκολο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση