Προς το περιεχόμενο

Ladies and gentlemen, Jeff Beck...

RayDTutto

Προτεινόμενες αναρτήσεις

αφου τα κρυβει ρε... ;D

Σίγουρα κάπου τα έχει...έλα μου ντε ότι δεν τα πατάει.... :o 2-3 φορές τον είδα που πείραξε κάτι στον ενισχυτή σε όλο το live και τίποτα άλλο... 8)

Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 45
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

αφου τα κρυβει ρε

Φίλως ? Παίζει να είσαι ο Αρτέμης Μάτσας ,γιατί κάτι τέτοια διαδίδει ο φίλως σου ο Μάραθων ,πως θα πάμε να ρίξουμε λέλουδα στο κορμί και θα με φέρεις το ΣΔΟΕ και τον Ράιχενμπαχ για έλεγχο  ;D ;D ;D

No one wants an alien

2-3 φορές τον είδα που πείραξε κάτι στον ενισχυτή σε όλο το live και τίποτα άλλο... 8)

Ηταν γιατι εβλεπες το live "Jeff Beck Unplugged"... :P

Λοιπόν... είναι ενδιαφέρον να γραφτεί (για όσους δεν το ξέρουν), ότι ο Beck παίζει lead κιθάρα στα περισσότερα από τα tracks του: http://en.wikipedia.org/wiki/Amused_to_Death

Ο Beck παιζει στα κομματια 1,2,10-14. Μιλαμε για αριστουργηματικο concept εργο που αν κυκλοφορουσε κατω απο το ονομα Pink Floyd θα ηταν σημερα ενα απο τα 3-4 κορυφαια τους αλμπουμς. Πανω απο 35 Top μουσικοι (P.P. Arnold, Jeff Beck, Steve Lukather, Andy Fairweather Low, John Patitucci, Jeff Porcaro κλπ...), εκπληκτικες συνθεσεις και μια παραγωγη state-of-the-art.

H τεχνικη QSound που χρησιμοποιειται στη μιξη δινει ενα "surround" αερα στο αλμπουμ, οπως για παραδειγμα, υποκωφοι ηχοι που νομιζεις οτι ερχονται απο το κατω διαμερισμα ή γαβγισματα σκυλων που αν εχεις το στερεο σου διπλα σε παραθυρο θα αργησεις πολυ να καταλαβεις οτι δεν προερχονται απ'εξω αλλα ειναι μεσα στο αλμπουμ. ;D

Καρα-Highly Recommended αλμπουμ!

Παρτε και το πρωτο κομματι/εισαγωγη του αλμπουμ, με τον γερο-Jeff να κανει τα δικα του:

Specs talks, M🐮🐮gs walks

Ηταν γιατι εβλεπες το live "Jeff Beck Unplugged"... :P

Μπα...ήμουν στο Royal Albert Hall και έπαιζε για τα 60στά γενέθλιά του...τίγκα στους Marshall ;D

Ούτε εγώ είμαι φανατικός οπαδός του (δύσκολο άλλωστε ακόμα και για τους οπαδούς του να ακολουθήσουν την δαιδαλώδη δισκογραφία του, τις guest συμμετοχές του σε δίσκους, και τις άπειρες guest εμφανίσεις του) χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν τον θεωρώ στους 5 κορυφαίους κιθαρίστες όλων των εποχών. Ό,τι και να ακούσεις που φέρει την σφραγίδα Jeff Beck, είναι εγγύηση.

Oι περιεργοι του forum ισως συμφωνησουν μαζι μου

cd-cover.jpg

Δεν ξέρω αν είμαι περίεργος.  ;D

Ξέρω ότι όταν πρωτοάκουσα το Pork-U-Pine και το Seasons μου έφυγε το τσίσο.  :)

τασκερα απο βουτυρο οπως αποκαλουμε μερικη

Μπα...ήμουν στο Royal Albert Hall και έπαιζε για τα 60στά γενέθλιά του...

Royal Albert Hall...Royal Albert Hall...Ποιο λες ρε συ?...chin2.gif

Ααα, το μαγαζι που τραγουδαγε η Βισσυ? :D Μιλα ρε Marathon, τωρα το'πιασα. ;D Καλο μαγαζακι, δεν λεω... ;D

1.jpg

Specs talks, M🐮🐮gs walks

Πλάκα-πλάκα...έχει περάσει και ο Νταλάρας από κεί...

Που τα παλια καλα χρονια, που μονο πχιοτικοι μουσικοι γινονταν δεκτοι εκει μεσα. 8)

Να, τυχαια τωρα μου ηρθε στο νου, αυτη η μπαντα ρε, να δεις πως την λενε...chin2.gif Οι Deep Purple ντε! :D

Που επαιζαν με την Royal Philharmonic Orchestra στο μαγαζι αυτο? Να δεις ποτε ηταν η πρωτη φορα...chin2.gif

Α ναι, ναι...24/9/1969...eeee.png

Specs talks, M🐮🐮gs walks

Που τα παλια καλα χρονια, που μονο πχιοτικοι μουσικοι γινονταν δεκτοι εκει μεσα. 8)

Έχεις δίκιο...το 2009 που ξαναείδα τον Beck...είχε ένα τυχαίο μαζί του στη σκηνή ;D

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου