Προς το περιεχόμενο

Ladies and gentlemen, Jeff Beck...

RayDTutto

Προτεινόμενες αναρτήσεις

θεωρώ διαμάντι και το Flash.

Aυτο που μ'αρεσει πολυ στο Flash ειναι το κοντραστ που εχουν τα "περιεργα"σολος αλλα και γενικα ο τροπος που παιζει ο Beck σε πιο ποπ κομματια και ποσο ωραια λειτουργουν.

Περα βεβαια των υπολοιπων,υπαρχουν και μερικες κομματαρες οπως αυτο:

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 45
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Aν και επ ουδενι λογο θα τον χαρακτηριζα jazz, οπως επισης δεν ειμαι ουτε εγω εκ των φανατικων οπαδων καθως παραειναι guitar oriented μουσικος για τα γουστα μου, οφειλω να πω πως δεν εχω δει κανενα κιθαριστα οποιουδηποτε genre με τετοιο ολοκληρωτικο control πανω στην κιθαρα...........

2 things are infinite:the universe&human stupidity

οφειλω να πω πως δεν εχω δει κανενα κιθαριστα οποιουδηποτε genre με τετοιο ολοκληρωτικο control πανω στην κιθαρα...........

Χωρίς πολλά-πολλά πεταλάκια...2 φορές που τον έχω δεί live τα έψαχνα γιατί δεν έχει μπροστά του τίποτα...και συνήθως με μία κιθάρα σε όλο το show (άντε στο Angel (Footsteps) που τον είχα δεί το 2004 να πήρε μία Tele)

Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή

Είμαι μυρωδιάς από τα παλιά και κλασικά του. Τον πρόσεξα με το Who Else! και το You Had It Coming και από τότε όλο και συναντιόμαστε.

Τεχνικά τον βρίσκω λίγο στάσιμο.  ;D ;D ;D ;D ;D ;D

926

τασκερα απο βουτυρο οπως αποκαλουμε μερικη

Λοιπόν... είναι ενδιαφέρον να γραφτεί (για όσους δεν το ξέρουν), ότι ο Beck παίζει lead κιθάρα στα περισσότερα από τα tracks του :

http://en.wikipedia.org/wiki/Amused_to_Death

.. και είναι η μόνη (το εννοώ) φορά που άκουσα Waters χωρίς τον Gilmour και δεν μου έλλειπε απολύτως τίποτε. Όσοι δεν τα έχετε ακούσει αυτά τα tracks, και σας αρέσει αυτό που κάνει ο Beck, μην αμελήσετε.

Π.χ.:

http://www.youtube.com/watch?v=qS35PVNzpOk

.. αν και στο βίντεο o ήχος (του δίσκου, όσο και του Beck) είναι το 1/10 των όσων ακούγονται στο CD.

:)

Mea Culpa

Λοιπόν... είναι ενδιαφέρον να γραφτεί (για όσους δεν το ξέρουν), ότι ο Beck

πρέπει να είναι πολύ τελειομανής και σπασ@ρχίδης. Όταν έγραφε το Blow by Blow (?)...άλλαζε τα solos σχεδόν κάθε μέρα...Κάποια στιγμή πήρε τον αντζέντη του για να του κλείσει το studio για να (ξανα)κάνει αλλαγές και ο ταλαίπωρος αντζέντης του είπε..." Μα ρε Jeff, ο δίσκος είναι ήδη μία εβδομάδα στα δισκοπωλεία και πουλάει σαν τρελλός"

πρέπει να είναι πολύ τελειομανής και σπασ@ρχίδης. Όταν έγραφε το Blow by Blow (?)...άλλαζε τα solos σχεδόν κάθε μέρα...Κάποια στιγμή πήρε τον αντζέντη του για να του κλείσει το studio για να (ξανα)κάνει αλλαγές και ο ταλαίπωρος αντζέντης του είπε..." Μα ρε Jeff, ο δίσκος είναι ήδη μία εβδομάδα στα δικοπωλεία και πουλάει σαν τρελλός"

Ε, αν ήταν έλλην, θα έπαιρνε μία βδομάδα ένα μήνα πριν τελειώσει το δίσκο και θα ρώταγε αν έχει γίνει πλατινένιος και που είναι τα μωρά και τα ναρκωτικά.

Mea Culpa

και που είναι τα μωρά και τα ναρκωτικά.

νομίζω...χωρίς να ξέρω γιατί τότε ακόμα και εγώ ήμην μικρός...ότι όταν έγραφε το Blow by Blow...τα μωρά και τα ναρκωτικά ήταν παντού...μάρτυρές του οι φίλοι του Ron και Rod :D

Oι περιεργοι του forum ισως συμφωνησουν μαζι μου

cd-cover.jpg

Εχω ολα του τα κλασσικα album και ειναι αριστουργηματα αλλα το παραπανω ειναι το κατι αλλο. Προσωπικα μου ανοιξε νεους μουσικες οριζοντες, αν μου επιτρεπονται τετοιες...βαρυγδουπες δηλωσεις :P

Χωρίς πολλά-πολλά πεταλάκια...2 φορές που τον έχω δεί live τα έψαχνα γιατί δεν έχει μπροστά του τίποτα...και συνήθως με μία κιθάρα σε όλο το show (άντε στο Angel (Footsteps) που τον είχα δεί το 2004 να πήρε μία Tele)

αφου τα κρυβει ρε... ;D

http://www.dolphinmusic.co.uk/article/3160-jeff-beck-s-secret-pedalboard.html

http://www.vintageguitar.com/9486/jeff-beck/

ο βαψομαλλιας..... ;D

α,ντυνεται και ΧΑΛΙΑ...

Αλλα κακα δεν εχω να του προσαψω μια και παιζει να ειναι και ο μεγαλυτερος rock κιθαριστας ever.  ;D

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου