pericles Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2013 Share Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2013 Θαυμαστης του J.Beck απο μικρος (blow by blow ,beckola ,wired κλπ) το αλμπουμ που μου εκανε ''κλικ'' στα ωριμα μου χρονια ειναι το Guitar Shop .Με δυο πολυ σημαντικες συμμετοχες στην συνθεση και ενορχηστρωση : Terry Bozzio Drums &Tony Hymas keys & Programming . Eδω το ομωνυμο κομματι !!! :D :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spyros Delta Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2013 Share Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2013 Και αυτο που μας εφαγε καποιες ωρες απο τη ζωη μας ;D Spyros Delta - YouTube - https://www.facebook.com/spyros.delta Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pericles Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2013 Share Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2013 ΑΥΤΟ !!τι το εβαλες τωρα ;για να ξαναβγαλω το CD απο την δισκοθηκη και να το ακουω για καμμια εβδομαδα.; 8)+ 100000.κομματαρα ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2013 Στις περιπλανήσεις μου στις Youtubo-JeffBeckιές. Έπεσα και σε αυτό. Δύο τιτανοτεράστιοι μουσικοί οι οποίοι σε σύγκριση με τον JB και την Tal (;) ακούγονται (ναι θα τολμήσω να το πω) αστείοι. Ειδικά ο Govan στην αρχή ακούγεται σαν παιδάκι ωδείου. Feeling μηδέν. Σε δεύτερη φάση αρχίζει τους παπάδες και νομίζει ότι το σώζει... Ο ήχος του δε... ας μην το συζητήσω. When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator BillTrantos Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2013 Moderator Share Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2013 Δηλαδή τι κακό έχει αυτή η διασκευή;; ::) Τα ίδια μου έλεγαν τις προάλλες και για τη διασκευή του Gilbert στο Still Got the Blues.Πώς μπορείς να πεις ότι κάποιος όπως ο Govan έχει feeling μηδέν;Γιατί να τα ισοπεδώνουμε όλα μόνο και μόνο επειδή είναι διαφορετικά από ό,τι έχουμε συνηθίσει;; More is more. Yngwie Malmsteen Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2013 Αν δεν ακους την (αρνητική) διαφορά, κανείς δεν μπορεί να σε κάνει να την ακούσεις. Μόνο ο χρόνος και η τριβή σου με τη μουσική. When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση