Προς το περιεχόμενο

Ladies and gentlemen, Jeff Beck...

RayDTutto

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Θαυμαστης του J.Beck απο μικρος (blow by blow ,beckola ,wired κλπ) το αλμπουμ που μου εκανε ''κλικ''  στα ωριμα μου χρονια ειναι το Guitar Shop .Με δυο πολυ σημαντικες συμμετοχες στην συνθεση και ενορχηστρωση : Terry Bozzio Drums &Tony Hymas  keys & Programming .

Eδω το ομωνυμο κομματι !!! :D :D

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 45
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Στις περιπλανήσεις μου στις Youtubo-JeffBeckιές. Έπεσα και σε αυτό.

Δύο τιτανοτεράστιοι μουσικοί οι οποίοι σε σύγκριση με τον JB και την Tal (;) ακούγονται (ναι θα τολμήσω να το πω) αστείοι.

Ειδικά ο Govan στην αρχή ακούγεται σαν παιδάκι ωδείου. Feeling μηδέν. Σε δεύτερη φάση αρχίζει τους παπάδες και νομίζει ότι το σώζει... Ο ήχος του δε... ας μην το συζητήσω.

When you will get good you will know. There is no guitar. There never was.

• Moderator

Δηλαδή τι κακό έχει αυτή η διασκευή;;  ::) Τα ίδια μου έλεγαν τις προάλλες και για τη διασκευή του Gilbert στο Still Got the Blues.Πώς μπορείς να πεις ότι κάποιος όπως ο Govan έχει feeling μηδέν;Γιατί να τα ισοπεδώνουμε όλα μόνο και μόνο επειδή είναι διαφορετικά από ό,τι έχουμε συνηθίσει;;

More is more. Yngwie Malmsteen

Αν δεν ακους την (αρνητική) διαφορά, κανείς δεν μπορεί να σε κάνει να την ακούσεις. Μόνο ο χρόνος και η τριβή σου με τη μουσική.

When you will get good you will know. There is no guitar. There never was.

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου