RayDTutto Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2013 Share Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2013 Θεωρώ ότι είναι, ανεξαρτήτως γούστου, ο κιθαρίστας που έχει πάρει (και μας έχει δώσει) τα περισσότερα από το όργανο που λέγεται ηλεκτρική κιθάρα. Ποτέ δεν ήμουν φανατικός του οπαδός, καθώς έβρισκα τα περισσότερα κομμάτια του πολύ jazz (ο όρος δεν χρησιμοποιείται με την αυστηρή του μουσική έννοια) αλλά ορισμένα από τα κομμάτια που έχει παίξει ή έχει ερμηνεύσει με έχουν στείλει κανονικότατα. Ένα είναι και το παρακάτω κομμάτι των Beatles (το οποίο πιστεύω - εγώ ο άσχετος - ότι θα ήταν πολύ καλύτερο αν το έγραφαν χωρίς τις ενδιάμεσες φανφάρες, αλλά αυτό είναι μια άλλη κουβέντα). Anyway, enjoy: http://www.youtube.com/watch?v=ExqyxuGERN8 When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
jimi Ts. Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2013 Share Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2013 Τρισμεγιστος ... αλλα και η κοπελιτσα στο μπασο μαμαει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bloody_sunday Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2013 Share Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2013 Θεωρώ ότι είναι, ανεξαρτήτως γούστου, ο κιθαρίστας που έχει πάρει (και μας έχει δώσει) τα περισσότερα από το όργανο που λέγεται ηλεκτρική κιθάρα. Κι εγώ τον θεωρώ μάλλον τον μεγαλύτερο ηλεκτρικό κιθαρίστα ever που έχει περάσει από το μοντέρνο μουσικό στερέωμα... αν και επίσης δεν είμαι φανατικός του οπαδός (ή μάλλον μυστηριωδώς δεν είμαι καν ακροατής του εκτός από μερικά τραγούδια των Yardbirds εδώ κι εκεί). Aλλά κάθε φορά που τον παρακολουθώ να παίζει (σε βίντεο μιας και δεν τον έχω δει από κοντά ποτέ), με πιάνει σύγκρυο. Μου κάνει εντύπωση μάλιστα το πόσο νέος εξακολουθεί να φαίνεται, με ένα σχεδόν εφηβικό παρουσιαστικό και ενθουσιασμό. Κάτι ανάλογο με τον Jean Michel Jarre. Λέτε να έχουν κάνει καμιά Faust-ική συμφωνία με τον Οξαποδώ? ;D Fear no more the heat o' the sun Nor the furious winter's rages Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2013 Share Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2013 μιας και δεν τον έχω δει από κοντά ποτέ Εσύ που έχεις τη δυνατότητα λόγω διαμονής θα έπρεπε να το έχεις κάνει δώρο στον εαυτό σου...διότι...;) Μου κάνει εντύπωση μάλιστα το πόσο νέος εξακολουθεί να φαίνεται όσο και να φαίνεται, είναι 70ρης πιά :P... ...και θυμίσου, όταν σε στέλνω σε συναυλίες...δεν χάνεις ποτέ! ;D ;D Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2013 Μου κάνει εντύπωση μάλιστα το πόσο νέος εξακολουθεί να φαίνεται, με ένα σχεδόν εφηβικό παρουσιαστικό και ενθουσιασμό. Κάτι ανάλογο με τον Jean Michel Jarre. Λέτε να έχουν κάνει καμιά Faust-ική συμφωνία με τον Οξαποδώ? ;D Και θεοί και νέοι; Τι συμφωνία είναι αυτή. Κορόϊδο τον πιάσανε... :D When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2013 Share Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2013 Και του λογου μου προτιμω τα πιο παλια του,Truth και Becκ-ola και απ'τα πιο "jazz rock" του,αν τα πει κανεις ετσι,τα Wired και Blow by blow. Απ'την αλλη παντα "εκανε"πραγματα και δεν επαναπαυεται ακομη και σημερα μουσικα. Μου κάνει εντύπωση μάλιστα το πόσο νέος εξακολουθεί να φαίνεται, με ένα σχεδόν εφηβικό παρουσιαστικό και ενθουσιασμό. Πραγματι,βγαζει αυτο ακριβως οταν τον βλεπεις! Ωραια η διασκευη του στο A day in a life και κιθαριστικα,τι να λεμε,σκοτωνει. Παρεμπιπτοντως Ray,δεν ειχες παιξει μια-πολυ ωραια κατα τη γνωμη μου-βερσ του People get ready στην Beck εκδοχη του η κανω λαθος? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2013 Ναι, ευχαριστώ, αλλά μην τα γράφεις αυτά εδώ μπροστά στον JΒ. Ντρέπομαι... :-[ :P When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2013 Share Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2013 Ετερον εκατερον το ενα ετερον εκατερον και τ'αλλο. ;D ;D ;D ;D ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2013 Moderator Share Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2013 Τρισμεγιστος ... αλλα και η κοπελιτσα στο μπασο μαμαει Η κοπελίτσα είναι η διαβόητη Tal Wilkenfeld ;) Βέβαια τώρα έχει μια άλλη κυρία στο μπάσο, την Rhonda Smith 8) Όσο για τον θείο Jeff... το εξωγήινος μάλλον είναι λίγο. ΥΓ:Θα συμφωνήσω με Γιώργο στα Wired και Blow By Blow- όχι ότι δεν μου αρέσουν και άλλα, αλλά αυτή η περίοδος ήταν το κάτι άλλο... all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2013 Γενικά κι εγώ συμφωνώ στα δύο αυτά άλμπουμ, αλλά για έναν εντελώς περίεργο λόγο (που δεν είναι η αναμφισβήτητη επιτυχία του) θεωρώ διαμάντι και το Flash. Ίσως να φταίει η παραγωγή του Nile Rodgers, ίσως επειδή ήταν πολύ πιο ποπ από τα άλλα, αλλά με τη ανεξίτηλη σφραγίδα του JB... Δεν ξέρω. Παρεξηγημένο album πάντως. When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση