AnestisK. Δημοσιευμένο 27 Μαΐου 2013 Share Δημοσιευμένο 27 Μαΐου 2013 Μόλις τελείωσα το πρώτο μου DIY project, ενα κλωνο του MXR Distortion+ απο το οποίο μπορω να πω ότι είμαι αρκετά ευχαριστημένος. Εχετε να μου προτείνεται ενα σχετικά απλό αλλα ενδιαφέρον ηχητικά(όσο μπορει να ειναι) project για λαμπατο ενισχυτη ενός watt; Για οποιαδήποτε πρόταση θέλω το σχεδιαγραμμα του κυκλώματος και μια λίστα με ότι θα χρειαστω. Επίσης οποιαδήποτε άλλη συμβουλή, ευπρόσδεκτη! :) Ευχαριστω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
theoctapus Δημοσιευμένο 27 Μαΐου 2013 Share Δημοσιευμένο 27 Μαΐου 2013 Το άλμα από το MXR Distortion+ σε λαμπάτο ενισχυτή (ακόμα και 1 watt) είναι πολύ μεγάλο, όχι λόγω της πολυπλοκότητας του κυκλώματος αλλά λόγω της επικινδυνότητας του εγχειρήματος (τα ρεύματα σε λαμπάτο ενισχυτή σκοτώνουν άνετα). Αν δεν έχεις αρκετή εμπειρία και σιγουριά για τις ικανότητές σου δεν στο προτείνω. Ο Αριστοτέλης γίνεται κτήμα του Γερμανού που τον μελετά, όχι του Έλληνα που τον αγνοεί Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
P.Sotiropoulos Δημοσιευμένο 27 Μαΐου 2013 Share Δημοσιευμένο 27 Μαΐου 2013 Το άλμα από το MXR Distortion+ σε λαμπάτο ενισχυτή (ακόμα και 1 watt) είναι πολύ μεγάλο, όχι λόγω της πολυπλοκότητας του κυκλώματος αλλά λόγω της επικινδυνότητας του εγχειρήματος (τα ρεύματα σε λαμπάτο ενισχυτή σκοτώνουν άνετα). Αν δεν έχεις αρκετή εμπειρία και σιγουριά για τις ικανότητές σου δεν στο προτείνω. Θα συμφωνήσω απόλυτα παρόλα αυτά ξεκίνα με ενα έτοιμο κιτ για να μην χάσεις το τόπι.... 5 watt class A head στα 220 ευρώ http://www.ampmaker.com/store/SE-5a-5W-British-overdrive-amplifier.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dmantsio Δημοσιευμένο 27 Μαΐου 2013 Share Δημοσιευμένο 27 Μαΐου 2013 http://revolutiondeux.blogspot.gr/2009/04/zvex-nano-head-schematic.html αυτό έχει πλάκα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση