ph_collen Δημοσιευμένο 30 Σεπτεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 30 Σεπτεμβρίου 2006 Στο Thomann την Les paul STD Faded την εχουν με pallisander fretboard ενω στο site της Gibson με Rosewood!Τι γινετε??Λαθος? Επηρεαζει τον ηχο η μονο την αισθηση?? Ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
taq Δημοσιευμένο 30 Σεπτεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 30 Σεπτεμβρίου 2006 Μάλλον λάθος θα είναι. Ο ήχος παραμένει απόλυτα κλασσικός (επειδή την έχω πάνω από 4 μήνες) θα μπορούσα να προσθέσω ότι είναι ακόμα πιο "γκαζωμένη" λόγω των open coils! :wink: In Fender Strat we trust! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ph_collen Δημοσιευμένο 30 Σεπτεμβρίου 2006 OP Share Δημοσιευμένο 30 Σεπτεμβρίου 2006 Σε σχεση με μια classic ειναι καλυτερη??Ειναι κλασσικα βαρια?? Γενικα πως ειναι η αισθηση! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Betty The Raccoon Δημοσιευμένο 30 Σεπτεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 30 Σεπτεμβρίου 2006 Βασικά αν μπορέσεις πάνε σε ένα κατάστημα και παίξε με μια LP να καταλάβεις και μόνος σου.Ότι και να σου πούμε εδω στα λόγια δε θα καταλάβεις και πολλά Υ.Γ Εγώ τώρα γιατί θυμήθηκα τον cyberjohnny;; :oops: You are wrong f**ked and overatted... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 1 Οκτωβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 1 Οκτωβρίου 2006 Υ.Γ Εγώ τώρα γιατί θυμήθηκα τον cyberjohnny;; :oops: Me too... :lol: www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
andreoulis Δημοσιευμένο 1 Οκτωβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 1 Οκτωβρίου 2006 παλισανδρος = rosewood = pallisander :wink: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Earendil Δημοσιευμένο 1 Οκτωβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 1 Οκτωβρίου 2006 Εγώ τώρα γιατί θυμήθηκα τον cyberjohnny;; :oops: We're never alone, dude... :lol: τασκερα απο βουτυρο οπως αποκαλουμε μερικη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση