Guru Nikolas Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2013 Guru Share Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2013 Λοιπόν, Θα γράψω τη μουσική για ένα εξαιρετικά ενδιαφέρον παιχνίδι (adventure game), το οποίο προσπαθεί να μαζέψει κάποια χρήματα στο kickstarter. Παρακάτω είναι το λινκ. Εγώ απλά θα συμπληρώσω ότι ο δημιουργός έχει τρελό χιούμορ (καλά... και από φάτσα σκίζει όπως θα δείτε στο βίντεο)... Αν λοιπόν, κάποιος ενδιαφέρεται να δώσει τον οβολό του να το κάνει. Οι υπόλοιποι, αν μπορείτε να μοιραστείτε τα νέα με φίλους, γνωστούς, πλούσιους συγγενείς, κλπ... καλά θα κάνετε! ;D Και τώρα το λινκ: ΕΔΩ ΚΑΝΕΤΕ ΚΛΙΚ! και εδώ είναι κάποιες εικόνες από το παιχνίδι: Home - Editions Musica Ferrum Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
odis13 Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2013 Share Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2013 Pledged - μακαρι να περασει, φαινεται αρκετα γουστοζικο. :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Nikolas Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2013 OP Guru Share Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2013 Νομίζω ότι δεν έχει κλείσει καν 24 ώρες, οπότε τα πρώτα σημάδια είναι ενθαρυντικά. Μακάρι να χτυπήσει παραπάνω λεφτά, λέω εγώ... ;) (ώντας θετικός άνθρωπος) Ευχαριστούμε Odis! :) Home - Editions Musica Ferrum Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kkaravolas Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2013 Share Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2013 Νικόλα συγχαρητήρια για τη συμμετοχή σου και επειδή και εγώ το βρήκα πολύ γουστόζικο και old school όπως μου αρέσει έριξα και εγώ τον οβολό μου! Άντε μπας και δούμε κάνα adventure της προκοπής! Ahoy matey! http://www.prejudicereborn.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Nikolas Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2013 OP Guru Share Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2013 Νικόλα συγχαρητήρια για τη συμμετοχή σου και επειδή και εγώ το βρήκα πολύ γουστόζικο και old school όπως μου αρέσει έριξα και εγώ τον οβολό μου! Άντε μπας και δούμε κάνα adventure της προκοπής! Ahoy matey! Ahoy matey! Cheers! Ναι... Η σελίδα έχει λινκ για το προηγούμενο παιχνίδι (που ήταν freeware) οπότε του ρίχνετε και μια ματιά, παίζετε και λιγουλάκι τσάμπα! ;) Ευχαριστούμε! Home - Editions Musica Ferrum Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Nikolas Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2013 OP Guru Share Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2013 Κάνω ένα bump για να ενημερώσω τους εδώ φίλους, ότι το campaign τελείωσε με, ομολογουμένως μεγάλη επιτυχία: Μαζεύτηκαν τελικά πάνω από 20,000 GBP (και μέσω του paypal από ιδιώτες που δεν ήθελαν να μπλεχτούν στο kickstarter). Ευχαριστώ όλους εσάς που δώσατε τον οβολό σας. Σε λίγο θα ξεκινήσει η παραγωγή της μουσικής απ'τη μεριά μου! :) Αυτά τα λίγα! Home - Editions Musica Ferrum Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2013 Guru Share Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2013 Καλή επιτυχία ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση