RayDTutto Δημοσιευμένο 27 Μαΐου 2013 Share Δημοσιευμένο 27 Μαΐου 2013 Λείπει η παντόφλα απ'τη φωτό... :P Είναι προφανώς γυμνιστής. When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
stergiaras Δημοσιευμένο 27 Μαΐου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 27 Μαΐου 2013 expression pedal χωραει αλλα με το ζορι. Το συγκεκριμενο χαλι δε μαζευτηκε γιατι εχει ενα puzzle απο κατω που σκοπευω να κορνιζωσω και μετα θα μαζευτει. Με τετοια ζεστη δεν ειμαστε για παντοφλες.Ξυποληταρία το καλυτερο μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
iotriado Δημοσιευμένο 20 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσιευμένο 20 Νοεμβρίου 2019 Ανοιγω παλι το θεμα , γιατι αντιμετοπιζω και εγω προβλημα με την HD500. Στην δικη μου περιπτωση δεν ανταποκρίνεται το expression. τo εκανα calibrate και παρατηρησα οτι στο 3ο βημα η τιμη "'scaled pedal' ειναι 0 και δεν αλλαζει οταν ανεβοκατεβαζω το πεταλι. Εκανα firmware update και factory reset και παλι calibration χωρις καποιο αποτελεσμα. Θυμαμαι οτι την μια μερα δουλευε κανονικα και μετα απο 2 μερες χωρις να την μετακινησω , την ανοιξα και υπηρχε το προβλημα. Εχει αντιμετοπίσει κανεις τπτ αναλογο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση