Προς το περιεχόμενο

Ibanez BTB 405 qm

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπερα

Εχω ενα ibanez BTB 405 qm και μου γεννηθηκε η απορια......Αν αλλαξω μαγνητες τι θα κερδισω ? Σε τι μαγνητες να παω ? Αξιζει τελικα μια τετοια παρεμβαση δεδομενου οτι ειναι active το κυκλωμα ? Ποσο μπορει να στοιχησει μια τετοια "αλλαγη" ???

Οπως ειναι τωρα δεν μου αρεσει καθολου που δεν εχει "ογκο" και ειναι καπως "ξερος" ο ηχος του.......

Υ.Γ. Το εχω κανει 18volt και παλι δεν μπισταγε με τιποτα.......

Terry.......βρες μου λυση γιατι θα παρω το δικο σου  ;D (ή του audiokosta αλλα αυτος δεν το ξερει ακομα  ;D )

think2ice TM https://myspace.com/mood.of.joy.band

Terry rules the bass

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Οπως ειναι τωρα δεν μου αρεσει καθολου που δεν εχει "ογκο" και ειναι καπως "ξερος" ο ηχος του.......

Δε γινεται τιποτα ουτε αμα παιξεις με τον neck μαγνητη και δωσεις μπασα-χαμηλομεσαια ειτε στο μπασο ειτε στον ενισχυτη;

Δε γινεται τιποτα ουτε αμα παιξεις με τον neck μαγνητη και δωσεις μπασα-χαμηλομεσαια ειτε στο μπασο ειτε στον ενισχυτη;

Τιποτα....Τουλαχιστον για τα γουστα μου....Βασικα θα προσπαθησω να περιγραψω με 2 λογια πως ειναι ο ηχος.... Ειναι πολυ "dark" χωρις καθολου "γλύκα"

Terry rules the bass

Τιποτα....Τουλαχιστον για τα γουστα μου....Βασικα θα προσπαθησω να περιγραψω με 2 λογια πως ειναι ο ηχος.... Ειναι πολυ "dark" χωρις καθολου "γλύκα"

Αν δεν κανω λαθος εχει κορεατικους Bartolini, σωστα; Σαν οργανο ειναι λιγο clinical, αλλα αρκετα ευελικτο...

Παιζει να ποσταρεις κανα κλιπ με τον ηχο που εχεις στο κεφαλι σου; Μηπως δεν ειναι το μπασο το θεμα; Ενα sansamp (η στη φτηνια o Behringer κλωνος) ενδεχεται να σε βοηθησει πιο πολυ απο αλλαγη μαγνητων.

Αν δεν κανω λαθος εχει κορεατικους Bartolini, σωστα; Σαν οργανο ειναι λιγο clinical, αλλα αρκετα ευελικτο...

Δεν εχει τους bartolini αλλα τους DFR-N5 στην neck και τον DFR-B5 στην bridge

Μου κανει εντυπωση γιατι το δικο μου ειναι κορεατικο και εδω www.ultimate-guitar.com/reviews/bass_guitars/ibanez/btb405qm/index.html ο τυπος λεει οτι φοραει bartolini  ??? ??? ???

Anyway εμενα γραφει ibanez επανω ο καθε μαγνητης και οχι bartolini  :D

Παιζει να ποσταρεις κανα κλιπ με τον ηχο που εχεις στο κεφαλι σου; Μηπως δεν ειναι το μπασο το θεμα; Ενα sansamp (η στη φτηνια o Behringer κλωνος) ενδεχεται να σε βοηθησει πιο πολυ απο αλλαγη μαγνητων.

Ισως ανεβασω πιο μετα με λιγο παλιες χορδες και.......οτι βγει

Terry rules the bass

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου