hyperpanos Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2013 Share Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2013 Βρήκα αυτό το θαυμάσιο backing track από έναν διαγωνισμό και "έριξα" και εγώ τα δικά μου σολάκια :P Ελπίζω να σας αρέσει και όπως πάντα σχολιάστε ελεύθερα :) Υ.Γ. Ο διαγωνισμός ήταν του Cesar Huesca και τον κέρδισε ένας τρομερός παίκτης ;) ComoElMarYLaLunaBTContest.mp3 όχι άλλο κάρβουνο!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
geodimitri Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2013 Share Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2013 Πάνο πολύ ωραίο παίξιμο και ιδέες. Μπράβο! Μου άρεσε πολύ ο τρόπος που χρησιμοποίησες το Wah. Ταίριαξε πολύ ωραία στο σόλο. :) ΥΓ: Έχεις μήπως το backing; (Edit: Τελικά τα είχα κατεβάσει ;)) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
just_me Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2013 Share Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2013 όμορφη μελωδία και όντως το wah άλλαξε τον ήχο προς το (πολύ) καλύτερο! τι εξοπλισμό χρησιμοποίησες ακριβώς αν επιτρέπεται? http://reckoninghour.com/ rEaL mUsIc rEaL nEwS Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
hyperpanos Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2013 Πάνο πολύ ωραίο παίξιμο και ιδέες. Μπράβο! Μου άρεσε πολύ ο τρόπος που χρησιμοποίησες το Wah. Ταίριαξε πολύ ωραία στο σόλο. :) ΥΓ: Έχεις μήπως το backing; (Edit: Τελικά τα είχα κατεβάσει ;)) Πάνο πολύ ωραίο παίξιμο και ιδέες. Μπράβο! Μου άρεσε πολύ ο τρόπος που χρησιμοποίησες το Wah. Ταίριαξε πολύ ωραία στο σόλο. :) ΥΓ: Έχεις μήπως το backing; Σε ευχαριστώ Δημήτρη :). Το wah είναι το αγαπημένο μου εφέ και μαζί με το delay είναι τα μόνα που θα κρατούσα, εάν έπρεπε να κρατήσω κάποια εφέ μονάχα ;) όχι άλλο κάρβουνο!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
hyperpanos Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2013 όμορφη μελωδία και όντως το wah άλλαξε τον ήχο προς το (πολύ) καλύτερο! τι εξοπλισμό χρησιμοποίησες ακριβώς αν επιτρέπεται? Σε ευχαριστώ, χαίρομαι που σου άρεσε :) Ο τωρινός εξοπλισμός μου είναι : 1. κιθάρα Ibanez JS 1000 bp prestige (signature ποιανού άλλου, του Satriani βεβαίως). 2. ενισχυτής Blackstar HT-20 combo 1X12. 3. και πάμε στα εφφέ, α. ibanez weeping demon wah β. digitech tone driver και γ. vox satchurator, αυτά πριν το καθαρό κανάλι και στη λούπα : α. mooer pure octaver β. behringer US 600 γ. digitech multi chorus δ. digitech hyper phase ε. digitech turbo flanger και στ.vox time machine delay βεβαίως χρησιμοποιώ κατά κόρον το wah και το delay. Γράφω στον φορητό υπολογιστή στο Audacity, μέσω μιας κάρτας ήχου Behringer UCG102 USB από την line out του ενισχυτή.. όχι άλλο κάρβουνο!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
just_me Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2013 Share Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2013 δεν πολυσυμπαθείς τον σατριάνι απο ότι βλέπω ε? ;D http://reckoninghour.com/ rEaL mUsIc rEaL nEwS Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
hyperpanos Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2013 δεν πολυσυμπαθείς τον σατριάνι απο ότι βλέπω ε? ;D Τον μισώ θανάσιμα ;D ;D ;D όχι άλλο κάρβουνο!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kbasilis Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2013 Share Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2013 Μπράβο ρε Πάνο πολύ ωραίο το σολάκι σου :D Flying High Again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
hyperpanos Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2013 Μπράβο ρε Πάνο πολύ ωραίο το σολάκι σου :D Ευχαριστώ φίλε :) όχι άλλο κάρβουνο!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
John Goumis Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2013 Share Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2013 Πάνο καιρό είχα να σ'ακούσω... :D Πιστεύω ότι γράφεις πλέον μελωδίες που ''μιλάνε''! Αλλά το σόλο-αυτοσχεδιασμός μου φαίνεται λίιιιγο προβλέψιμο, κάνε κάτι πιο ψαρωτικό να μας στείλεις!! Ωραίος!! ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση