Ibaneza Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2013 Share Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2013 Καλησπέρα!! Θέλω την βοήθειά σας.. Έχω κολλήσει με το τραγούδι Παράξενη Κοπέλα από τα Υπόγεια Ρεύματα αλλά δεν μπορώ να βρω τις ταμπλατούρες, συγχωρδίες που χρειάζονται για το βγάλω στην κιθάρα.. (για παρτιτούρες ούτε λόγος, μιας και ως αυτοδίδακτη δεν έχω φτάσει ακόοομα σε αυτό το σημείο..) Όοοοποιος μπορεί ας βοηθήσει :) ευχαριστω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
geodimitri Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2013 Share Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2013 Καλησπέρα και καλώς ήρθες! :) Κάνε ένα ψάξιμο στον Google: Υπόγεια Ρεύματα - Παράξενη Κοπέλα Chords Κάτι θα σου βγάλει. ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
messalion Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2013 Share Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2013 Τις βρηκες τις παρτιτουρες ή να στο βγαλουμε ? :D :D :D think2ice TM https://myspace.com/mood.of.joy.band Terry rules the bass Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2013 Guru Share Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2013 @ Ibaneza Το τραγούδι είναι του Μανώλη Χιώτη εν έτη 1950 περίπου. Μπορείς να το ψάξεις με τον τίτλο του ως Μανώλης Χιώτης και όχι ως Υπόγεια Ρεύματα, έχεις πιό πολλές πιθανότητες να βρεις αυτό που ζητάς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2013 Guru Share Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2013 @ Ibaneza Έχεις p.m. Edit. Δεν το ανέβασα για να μην έχουμε προβλήματα με copyright, ποτέ δεν ξέρεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση