elavd Δημοσιευμένο 6 Οκτωβρίου 2006 OP Share Δημοσιευμένο 6 Οκτωβρίου 2006 Ε' date=' οχι και τον ιδιο,αφου το maple μπρατσο κανει ΟΛΗ τη διαφορα στον ηχο.. :lol: :lol: :lol: :lol: Ακομα και με τους ιδιους μαγνητες το MAPLE θα σου δωσει εναν ΕΝΤΕΛΩΣ διαφορετικο ηχο τον οποιο θα μπορεις να τον διακρινεις ακομα και με βουλωμενα αυτια.. :lol: :lol: Αν δε βαλεις και σωμα ash ΕΚΕΙ να δεις ΔΙΑΦΟΡΑ!! :lol: :lol: :lol: :lol:[/quote'] Πέραν από την πλάκα ο ήχος τους ήταν σχεδόν ίδιος!!! www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 6 Οκτωβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 6 Οκτωβρίου 2006 Λες ΨΕΜΜΑΤΑ ΑΛΗΤΗ!! :lol: :lol: Πως τολμας να αμφισβητεις την ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΛΗΘΕΙΑ των κυριων SUHR & ANDERSON!! :lol: :lol: ΣΑ ΔΕ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ΛΙΓΑΚΙ!! :lol: :lol: Κουφε!Ε,κουφε!! :lol: www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
takis Δημοσιευμένο 6 Οκτωβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 6 Οκτωβρίου 2006 Ποιος ο λόγος να έχω 2 κιθάρες με τον ίδιο ήχο???" Ε' date=' οχι και τον ιδιο,αφου το maple μπρατσο κανει ΟΛΗ τη διαφορα στον ηχο.. :lol: :lol: :lol: :lol: Ακομα και με τους ιδιους μαγνητες το MAPLE θα σου δωσει εναν ΕΝΤΕΛΩΣ διαφορετικο ηχο τον οποιο θα μπορεις να τον διακρινεις ακομα και με βουλωμενα αυτια.. :lol: :lol: Αν δε βαλεις και σωμα ash ΕΚΕΙ να δεις ΔΙΑΦΟΡΑ!! :lol: :lol: :lol: :lol:[/quote'] απολυτος οπως παντα...α!ξερω..κανεις χιουμορ... :P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
takis Δημοσιευμένο 6 Οκτωβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 6 Οκτωβρίου 2006 χθες έπαιξα με μια Fender 62ri η οποία θύμιζε πολύ τη δική μου (με διαφορά το 3-tone sunburst)' date=' μόνο που η Rockinger μου είχε ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ καλύτερο μπράτσο και ήχο ;) :P[/quote'] σοβαρα;για δωσε ρε καμια λεπτομερεια πανω στην συγκριση γιατι με ενδιαφερει το θεμα... :wink: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 6 Οκτωβρίου 2006 OP Share Δημοσιευμένο 6 Οκτωβρίου 2006 Αφήστε ρε τις κόντρες και προτείνετέ μου μια λύση! Ξέρω ξέρω τι θα μου πείτε: Shut up and play yer guitar!!! :lol: www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
takis Δημοσιευμένο 6 Οκτωβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 6 Οκτωβρίου 2006 Αφήστε ρε τις κόντρες και προτείνετέ μου μια λύση! Ξέρω ξέρω τι θα μου πείτε: Shut up and play yer guitar!!! :lol: :lol: :lol: :lol: εγω θα σου προτεινα να παρεις τους 57/62..απλα μοναδικοι! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 6 Οκτωβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 6 Οκτωβρίου 2006 Καταρχην δεν με εντυπωσιαζει καθολου που ειναι καλυτερη απο την 62αρα (ΟΛΕΣ οι Rockinger δεν εχουν να ζηλεψουν σε τιποτα απο τις USA RI & μαλιστα ειναι και "καλυτερες" γιατι εχουν τζαμπο ταστα και παχυτερα μπρατσα (οι 62αρες εχουν κατι μπρατσακια για ...κλαμματα σαν μπουζουκια ειναι.. :lol: ενω γενικα αν σε νοιαζουν & οι λεπτομεριες οι Rockinger ειναι γενικα καλυτερα συναρμολογημενες ) Τωρα απο μαγνητες περι ορεξεως κολοκυθοπιτα... Εμενα π.χ μου αρεσουν οι μαγνητες ακριβως οπως περιγραφεις τους GFS & τους 69 (αλλα και οι απολυτα αγαπημενοι μου ειναι αυτη που φοραει η 62αρα δηλ. οι 57/62 αλλα τους ακουσες και δεν σου αρεσαν οποτε..) Στη θεση σου και μια και ψαχνεις εναν τελειως διαφορετικο ηχο θα εβαζα τους EMG του Gilmour :wink: Eσυ Τακη μη μιλας..δεν δικαιουσαι να ομιλεις μεχρι να μαθεις .... :lol: :lol: www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
stavrilian Δημοσιευμένο 6 Οκτωβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 6 Οκτωβρίου 2006 Αφήστε ρε τις κόντρες και προτείνετέ μου μια λύση! Ξέρω ξέρω τι θα μου πείτε: Shut up and play yer guitar!!! :lol: ή ενα βημα παραπερα : shut up and play yer guitar some more :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
vagx69 Δημοσιευμένο 6 Οκτωβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 6 Οκτωβρίου 2006 Στη θεση σου και μια και ψαχνεις εναν τελειως διαφορετικο ηχο θα εβαζα τους EMG του Gilmour :wink: Πριν μισή ώρα του είπα prv ακριβώς το ίδιο... Ετσι θα είσαι και ακόμα πιο χαρούμενος καθώς θα πλησιάσεις λιιιιιιιιιιιιιιιιιγο ακόμα την Gilmouroκιθάρα που θες :D Φυσικά σου μένει μόνο να φτιάξεις και τα δάχτυλα :P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 6 Οκτωβρίου 2006 OP Share Δημοσιευμένο 6 Οκτωβρίου 2006 Μα γιατί να βάλω τους EΜG του Gilmour τη στιγμή που δεν τους χρησιμοποιεί ΚΑΝ ο ίδιος??? Ρίχτε μια ματιά στο www.gilmourish.com και θα δείτε. Μόνο μια περίοδο της καριέρας του χρησιμοποιούσε EMG από όσο γνωρίζω. Πλέον παίζει με original 57 pups. www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση