blue Δημοσιευμένο 1 Οκτωβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 1 Οκτωβρίου 2006 Ιδού και η συλλογή μου (μέχρι τώρα): Bιτρίνα Κοσμηματοπωλείου είναι ρε...φτου φτου :lol: https://beetroot.bandcamp.com/ Music | SnoozeLoop Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ProblemChild Δημοσιευμένο 1 Οκτωβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 1 Οκτωβρίου 2006 Μια SG σου λείπει τώρα!!! :wink: Το κιτρινάκι που κάθεται μόνο του πίσω τι παίζει; The System Error Band Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 1 Οκτωβρίου 2006 OP Share Δημοσιευμένο 1 Οκτωβρίου 2006 Το κιτρινάκι που κάθεται μόνο του πίσω τι παίζει; Είναι μια παλιά πολύ καλή Squier που έχω δανεική κι αγύριστη την τελευταία δεκαετία ;) www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gangster Δημοσιευμένο 1 Οκτωβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 1 Οκτωβρίου 2006 Βλέποντάς τις όλες μαζεμένες, τολμώ να πω ότι η blackie είναι η πιο όμορφη... Να με συγχωρούν οι υπόλοιπες κιθάρες σου, έτσι; :D one colour: black - and shades of grey Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 1 Οκτωβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 1 Οκτωβρίου 2006 Πολυ ωραια η ΚΙΘΑΡΑ σου....αληθεια αυτες οι αλλες γυρω της τι ειναι?? :lol: :lol: :lol: :lol: www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mechmg93 Δημοσιευμένο 1 Οκτωβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 1 Οκτωβρίου 2006 την εχει για ξεκαρφωμα :) Ηλια, δεν θα γινεις ποτε ΤELECASTERAKIAS :P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
takis Δημοσιευμένο 1 Οκτωβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 1 Οκτωβρίου 2006 ηλια για πες για την squier που εχεις δανεικη...μην μου πεις οτι ειναι καποια squier jv αρχες δεκαετιας 80 και τρελλαθω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spiros Mavromatis Δημοσιευμένο 1 Οκτωβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 1 Οκτωβρίου 2006 γεια χαρα και απο μενα.(σορρυ αλλα ελειπα στην αθηνα για "μπιζνες" :lol: ) μεγειά!!! πολυ ωραιο το εργαλειο! μμμμμ.........Ζ Η Λ Ε Υ Ω ......γιατι να το κρυψω???θα κρατηθω ομως... 8O αντε και κανα κλιπακι με τον hrd. :wink: Mesa/Boogie & Strato Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spiros Mavromatis Δημοσιευμένο 1 Οκτωβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 1 Οκτωβρίου 2006 Πολυ ωραια η ΚΙΘΑΡΑ σου....αληθεια αυτες οι αλλες γυρω της τι ειναι?? :lol: :lol: :lol: :lol: καλοπροαιρετο--->>> :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Mesa/Boogie & Strato Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 2 Οκτωβρίου 2006 OP Share Δημοσιευμένο 2 Οκτωβρίου 2006 Πολυ ωραια η ΚΙΘΑΡΑ σου....αληθεια αυτες οι αλλες γυρω της τι ειναι?? :lol: :lol: :lol: :lol: Είναι μερικές strat και μια tele... Ηλια' date=' δεν θα γινεις ποτε ΤELECASTERAKIAS :P[/quote'] ηλια για πες για την squier που εχεις δανεικη...μην μου πεις οτι ειναι καποια squier jv αρχες δεκαετιας 80 και τρελλαθω... Δεν είναι Japan. Είναι μια Κορεάτικη (πιθανότατα από της αρχές των 90's). Η κιθάρα έχει τραβήξει τα ΠΑΝΔΕΙΝΑ και ακόμη στέκεται στο ύψος της (έχει και απίστευτο tinted neck!!!!)... Την έχω κυρίως για πειραματισμούς. Τώρα μου μπήκε η ιδέα να της μεταφέρω τους GFS που πήρα και να δοκιμάσω στην Blackie ένα mixed σετ (Alnico5/Alnico2)... μμμμμ.........Ζ Η Λ Ε Υ Ω ......γιατι να το κρυψω???θα κρατηθω ομως... Είσαι ΣΙΓΟΥΡΟΣ??? :lol: www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση