Προς το περιεχόμενο

Niser (Active) Pickups

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλημέρα παιδιά! Έχει ακούσει/ξέρει κανείς τίποτα για τους συγκεκριμένους μαγνήτες να μου πει κι εμένα;;; Σας ευχαριστώ!!

Υ.Γ. Πρώτο μου θέμα!  :D

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• 1 χρόνο αργότερα...

Κανείς; Τους έχετε ακουστά;

Εσύ από που τους έχεις ακουστά;

Στο διαδίκτυο δεν φαίνεται να υπάρχει κάτι με αυτή την ονομασία.

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Εγώ τους έχω σε μια κιθάρα, τελικά δεν είναι ακτιβ αν και μοιάζουν εξωτερικά. Από το ίδιο μαγαζί που παραθέτει ο pagou το μπάσο την πήρα και είναι χειροποίητη. Πληροφοριακά ρωταω αν ξέρει κανείς την αξία τους κλπ.

• 8 μήνες αργότερα...

ΚΑΤΑ ΤΥΧΗ ΕΙΔΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ..... ΑΝ Κ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙΟ ΣΚΕΦΤΗΚΑ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ.

ΑΠ' ΟΣΟ ΓΝΩΡΙΖΩ OI MAΓΝΗΤΕΣ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΚΥΡΙΟ ΛΟΓΟ ACTIVE, ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΕ ΕΝΑΣ ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΟΝΟΜΑΤΙ NISER ΤΗΝ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΩΝ 90's .... ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΙ ΜΑΓΝΗΤΕΣ ΑΛΛΑ ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΠΡΟΧΩΡΗΣΑΝ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ. ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥΣ ΕΦΕΡΕ Ο ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ ΚΙΘΑΡΩΝ ΚΩΣΤΑΣ ΓΙΑΠΙΤΖΟΓΛΟΥ KG-GUITARS Ο ΟΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝΕ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ. ΕΓΩ ΤΟΥΣ ΕΧΩ ΣΕ ΜΙΑ KRAMER PACER EKEINHΣ ΤΗΣ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ ΚΑΙ ΚΕΛΑΗΔΑΝΕ!!!

http://www.nemesisguitarschool.com/wp-content/uploads/2011/02/27.-KRAMER-Pacer-Custom-2.jpg

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου