aris 17561 Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2013 Share Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2013 Εγώ προσωπικά δε θα πέσω να πεθάνω για όλη την ιστορία της ESP,ανέκαθεν τις θεωρούσα υπερτιμημένες,οι LTD της κοιτάνε κατάματα εδώ και χρόνια.Και όσον αφορά το θέμα του 100% hand made οργάνου κι εγώ το προτιμώ.Θεωρώ ασύγκριτη την αξία και την κα*λα του να έχεις ένα όργανο φτιαγμένο για σένα με δικές σου προτιμήσεις.Η Mayones ως εταιρία έχει πολύ καλύτερο όνομα στο εξωτερικό,σε σχέση με μια εταιρία μαζικής παραγωγής.Γι'αυτό και προχώρησα στην συναρμολόγηση custom parts και όχι μόνο έχω τα specs που ήθελα,αλλά έχω μια Strat που πατάει κάτω πολύ ακριβότερές της.Τι προτιμάς Άρη λοιπόν;;Στην τελική σιγά την ESP και την κάθε ESP.Όταν έχεις πάνω σε ένα κομμάτι ''μαχόγκανι καλό για metal'' EMG 81/85 τι ξύλα ακούς;Μόνο μαγνήτες ακούς.Παίρνω και μια Schecter Omen,βάζω EMG και έχω την υγειά μου με 500 ευρώ. Εγώ προσωπικά δεν παίζω με emg . Αν και είμαι απο τους αιρετικους που πιστεύω στο ξύλο της κιθάρας παρά πολυ ... Ακόμα και στην περίπτωση των emg που υποτίθεται ότι ακούς τον μαγνήτη πιο πολυ , τα δικά μου τεστ έχουν διαψεύσει αυτήν την θεωρία . Δεν θεωρώ τις ESP υπέρ τιμημένος καθότι η εταιρία πάντα ήταν προσεχτικη στις τιμές τις και πολυ λογική . Οι σεχτερ που λες μπορεί να είναι όμορφες με καλα σπεκς αλλά δεν θα ακουστεί ποτέ μια σεχτερ με τα ίδια σπεκς τόσο καλα όσο μια οριζον για παράδειγμα . Αν κοιτάξεις στο κανάλι μου θα δεις ότι είχα και σεχτερ και απο τα τοπ μοντέλα. http://www.youtube.com/user/aris17561 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator BillTrantos Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2013 Moderator Share Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2013 Γούστα είναι αυτά,αλλά αν είχα 1500 ευρώ για κιθάρα,δε θα χτύπαγα μια Horison ή μια Eclipse.Δεν έχω τρελαθεί με όσες έχω παίξει,ενώ τα LTD μοντέλα αξίζουν τα χρήματά τους και με το παραπάνω,τρελό value for money.Πιστεύω,ότι μια Schecter από τις Diamond Series (C-1,Loomis,etc),κοιτάει κατάματα αυτές τις ESP των 1500+ ευρώ και το λέω,μετά από διετή εμπειρία με μια C-1 Fr.Όταν περνάς τα 1500 ευρώ σε budget,δεν πας για κάτι εργοστασιακό,γνώμη μου πάντα!Μπορείς να φτιάξεις υπέροχα πράγματα,να χαρείς τη διαδικασία,να φτιάξεις κάτι αρκετά ξεχωριστό,που δεν στο προσφέρει το απρόσωπο εργοστάσιο της ESP,της Fender,της Gibson. More is more. Yngwie Malmsteen Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
aris 17561 Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2013 Share Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2013 Γούστα είναι αυτά,αλλά αν είχα 1500 ευρώ για κιθάρα,δε θα χτύπαγα μια Horison ή μια Eclipse.Δεν έχω τρελαθεί με όσες έχω παίξει,ενώ τα LTD μοντέλα αξίζουν τα χρήματά τους και με το παραπάνω,τρελό value for money.Πιστεύω,ότι μια Schecter από τις Diamond Series (C-1,Loomis,etc),κοιτάει κατάματα αυτές τις ESP των 1500+ ευρώ και το λέω,μετά από διετή εμπειρία με μια C-1 Fr.Όταν περνάς τα 1500 ευρώ σε budget,δεν πας για κάτι εργοστασιακό,γνώμη μου πάντα!Μπορείς να φτιάξεις υπέροχα πράγματα,να χαρείς τη διαδικασία,να φτιάξεις κάτι αρκετά ξεχωριστό,που δεν στο προσφέρει το απρόσωπο εργοστάσιο της ESP,της Fender,της Gibson. Εντάξει ρε συ αν έχεις αποφασίσει και καταλήξει εντελώς στο τι ζητάς Οκ . Γιατί μετά το πεντρευεσαι . Εγω είμαι αστατος πολυυυυυυυ , κι όπου θέλω θα πηγαινωωωωωω , μην κολλας σε ένα φιλιιιιιι :o ουπς σορυ ξεφυγα , που λες δεν μπορω να σκεφτώ έτσι γίνει κάθε λίγο και λιγάκι ζητάω κάτι διαφορετικό ... Πάντως σου ξαναλέω και αν θες κάνουμε και . Μια σεχτερ δεν μπορεί να ακουστεί ποτέ τόσο καλα όσο μια ESP . Το μαονι ο εβενος και το off δεν είναι κανάλια ότι αν τα συνδυασεις θα έχεις και καλό ήχο . Μιλάμε για ήχο όχι για κατασκευή . Ποιότητα κατασκευής έχουν όλες οι κιθάρες πλέον . Ο ήχος είναι άλλο θέμα όμως ... http://www.youtube.com/user/aris17561 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
noe13 Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2013 Share Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2013 Γούστα είναι αυτά,αλλά αν είχα 1500 ευρώ για κιθάρα,δε θα χτύπαγα μια Horison ή μια Eclipse.Δεν έχω τρελαθεί με όσες έχω παίξει,ενώ τα LTD μοντέλα αξίζουν τα χρήματά τους και με το παραπάνω,τρελό value for money.Πιστεύω,ότι μια Schecter από τις Diamond Series (C-1,Loomis,etc),κοιτάει κατάματα αυτές τις ESP των 1500+ ευρώ και το λέω,μετά από διετή εμπειρία με μια C-1 Fr.Όταν περνάς τα 1500 ευρώ σε budget,δεν πας για κάτι εργοστασιακό,γνώμη μου πάντα!Μπορείς να φτιάξεις υπέροχα πράγματα,να χαρείς τη διαδικασία,να φτιάξεις κάτι αρκετά ξεχωριστό,που δεν στο προσφέρει το απρόσωπο εργοστάσιο της ESP,της Fender,της Gibson. Εντάξει ρε συ αν έχεις αποφασίσει και καταλήξει εντελώς στο τι ζητάς Οκ . Γιατί μετά το πεντρευεσαι . Εγω είμαι αστατος πολυυυυυυυ , κι όπου θέλω θα πηγαινωωωωωω , μην κολλας σε ένα φιλιιιιιι :o ουπς σορυ ξεφυγα , που λες δεν μπορω να σκεφτώ έτσι γίνει κάθε λίγο και λιγάκι ζητάω κάτι διαφορετικό ... Πάντως σου ξαναλέω και αν θες κάνουμε και . Μια σεχτερ δεν μπορεί να ακουστεί ποτέ τόσο καλα όσο μια ESP . Το μαονι ο εβενος και το off δεν είναι κανάλια ότι αν τα συνδυασεις θα έχεις και καλό ήχο . Μιλάμε για ήχο όχι για κατασκευή . Ποιότητα κατασκευής έχουν όλες οι κιθάρες πλέον . Ο ήχος είναι άλλο θέμα όμως ... Τι σημαινει ΄καλα΄ομως?Ετσι για να ριξω λιγο λαδι!!! ;D ;D ;D Slow must go on....!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sotos9 Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2013 Και εδώ πρέπει να ξανακάνουμε το ερώτημα. Αν υποθέσουμε ότι το ίδιο όργανο θα βγαίνει από το custom shop και θα είναι προφανώς πολύ ακριβότερο, θα είναι και πολύ καλύτερο; Πόσο καλύτερη μπορεί να γίνει μια κιθάρα με τα ίδια ακριβώς specs από μια ήδη πολύ ποιοτική σειρά; Προσωπικά νομίζω ότι ακόμα και αν είναι καλύτερη δεν θα είναι σε αναλογία με την τιμή. Σωστος... metal και φραπε!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Vaggelis_Revolted Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2013 Share Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2013 Θα μπορούσε λοιπόν να ανέβει και η αξία μιας m2 deluxe custom (japan) του '95 που (με ιδιαίτερη χαρά και προφανώς χωρίς να γνωρίζω τις εξελίξεις) απέκτησα πρόσφατα; www.youtube.com/channel/UCelzEAB-vToaDU1y4jeUQpg www.facebook.com/groups/garagevibe/ www.facebook.com/revoltedmasses http://vaggelisrevolted.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
theoctapus Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2013 Share Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2013 Δεν νομίζω ότι τελικά οι παλιές ESP θα ανέβουν σε τιμή. Για να γίνει αυτό θα πρέπει η εταιρία να έχει ήδη το prestige μιάς εταιρίας με όργανα συλλεκτικής αξίας και φρονώ ότι η ESP δεν το έχει. Μπορεί να κάνω και λάθος βέβαια. Ο Αριστοτέλης γίνεται κτήμα του Γερμανού που τον μελετά, όχι του Έλληνα που τον αγνοεί Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
aris 17561 Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2013 Share Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2013 Δεν νομίζω ότι τελικά οι παλιές ESP θα ανέβουν σε τιμή. Για να γίνει αυτό θα πρέπει η εταιρία να έχει ήδη το prestige μιάς εταιρίας με όργανα συλλεκτικής αξίας και φρονώ ότι η ESP δεν το έχει. Μπορεί να κάνω και λάθος βέβαια. εδώ έχουν αποκτήσει αξία οι παλιές σαρβελ... Στις esp θα κολλήσουμε ; από την άλλη εσυ με έχεις μπερδέψει... Τελικά είσαι esp ; η τσάμπα πάει η camo ? http://www.youtube.com/user/aris17561 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
theoctapus Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2013 Share Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2013 ESP ταττού στο κούτελο 8) ESP και ξερό ψωμί εννοείται. Με την camo θα με θάψουν ;D (τι ενισχυτή θα πάρω δεν ξέρω ;D) Ο Αριστοτέλης γίνεται κτήμα του Γερμανού που τον μελετά, όχι του Έλληνα που τον αγνοεί Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
aris 17561 Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2013 Share Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2013 [quote author=theoctapus link=topic=198872.msg737720#msg737720 date= (τι ενισχυτή θα πάρω δεν ξέρω ;D) ΑΕΙ γεια σου ... Πουλά το πλυντήριο και παρε έναν jvm να ήσυχασεις... http://www.youtube.com/user/aris17561 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση