Προς το περιεχόμενο

Δραματικες αλλαγες στην ESP

Προτεινόμενες αναρτήσεις

To εχω ακουσει δεν αποτελει επιχειρημα... Δηλαδη για esp ρε καραφλα δεν εχεις ακουσει καλα λογια... ? Και αν οχι , τοτε απο ποιους εχεις ακουσει κακα λογια για να δουμε και την αξιοπιστια των.... Η προσωπικη σου αποψη δεν μετραει... Εσυ εισαι κωλλημενος...  ;D Θα πεις , οπως λες για ran οτι εχεις ακουσει θελω να πεις και για esp απο που εχεις ακουσει...

Προτεινα μια μαρκα που εχει καλη φημη και ιστορια πολλων χρονων στο αντικειμενο...

Ποσο καλες ειναι να το ψαξει ο ενδιαφερομενος...

Εταιρια που κανει ΜΟΝΟ custom μοντελα ειναι...(εκτος ελαχιστων εξαιρεσεων)

Εγω δεν εχω βρει ESP που να μ'εντυπωσιαζει ειδικα σε αυτες τις τιμες...

Και υπαρχουν και αλλοι που πιστευουν το ιδιο...

Αξιοπιστος ποιος θεωρειται?

Αυτος που εχει ESP...?

Γιατι αν κρινω με μερικες που ξερω,καλα κανω και δεν εχω...

Οσο κανει η δικη σου...η γνωστη...κανει και μια mayones...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 106
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Οσο κανει η δικη σου...η γνωστη...κανει και μια mayones...

Ε και ? Πως ξερουμε οτι ειναι καλυτερη μια αντιστοιχια μαγιονεζα ? Το αν ειναι καλες οι esp το εχουν κρινει οι 100000000000000 χρηστες επαγγελματιες και μη ανα τον κοσμο... Το οτι δοκιμασες την σουρ και μου ειπες οτι δεν παιζεται δεν σημαινει οτι μπορεις να τις βαλεις στο ιδιο τσουβαλι... Αλλο το ενα αλλο το αλλο...

Ε και ? Πως ξερουμε οτι ειναι καλυτερη μια αντιστοιχια μαγιονεζα ? Αλλο το ενα αλλο το αλλο...

Σωστα...αλλο το εργοστασιο αλλο το χειροποιητο... ::)

Σωστα...αλλο το εργοστασιο αλλο το χειροποιητο... ::)

Προσωπικα εχω δοκιμασει χειροποιητη κιθαρα και απο πολυ γνωστο σου , και δεν εντυπωσιαστηκα απο την ποιοτητα κατασκευης... Γενικα ειμαι αντιθετος με την θεοποιηση του χειροποιητου... Γενικα ειναι αντιθετο με την σκεψη μου οτι ενα μηχανημα πληρως ρομποτικο με απολυτη ακριβεια στον τροπο που κανει την δουλεια του , κανει χειροτερα την δουλεια του απο ενα ανθρωπινο χερι εν τελει...  Δεν ιαφωνω οτι μαλλον ( γιατι δεν εχω δοκιμασει ) οι μαγιονεζες ειναι φοβερες κιθαρες αλλα δεν μπορω να θεωρησω και σκουπιδια εταιριες οροσημα !!!

παιδες ετσι θα ειναι τα πραματα με την ΕSP πλεον. >:(

μενει να δουμε αν θα βγαινει κατι με το (θρυλικο) λογοτυπο σε λιγο πιο normal λεφτα

αν και δε το βλεπω..

-off topic-

-πριν καμια δεκαετια σε (μπυρο)κουβεντα με φιλο κιθαριστα σαφως ωριμοτερο απο μενα (35+χρονια κιθαρα),  ειπε την εξης αττακα-

-ΠΑΡΤΕ ΤΩΡΑ ΚΙΘΑΡΕΣ ΑΠΟ ..ΚΣΣΥΛΟ-

ΣΤΟ ΚΟΝΤΙΝΟ ΜΕΛΛΟΝ ΘΑ ΤΙΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΠΙΘΑΝΟΝ ΣΕ ΓΥΑΛΑ ΣΑΝ ΕΚΘΕΜΑ-

ηδη παραγονται οργανα σε 3d printers, και μη ξεχναμε οτι η ΥΑΜΑΗΑ κυκλοφορει εδω και χρονια

1 μοντελο κιθαρας και μπασου με "συνθετικο" σκαφος ισως για να "αφουγκραστει" την αγορα η και να προετοιμασει το καταναλωτικο κοινο οτι "ΠΑΡΕ ..ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ !!" υποστηριζοντας διαφορες μπουρδες

περι resonance και sustain... TI ΦΛΩΡΟΙ ΘΕΕ ΜΟΥ !!!

παιδες ετσι θα ειναι τα πραματα με την ΕSP πλεον. >:(

μενει να δουμε αν θα βγαινει κατι με το (θρυλικο) λογοτυπο σε λιγο πιο normal λεφτα

αν και δε το βλεπω..

-off topic-

-πριν καμια δεκαετια σε (μπυρο)κουβεντα με φιλο κιθαριστα σαφως ωριμοτερο απο μενα (35+χρονια κιθαρα),  ειπε την εξης αττακα-

-ΠΑΡΤΕ ΤΩΡΑ ΚΙΘΑΡΕΣ ΑΠΟ ..ΚΣΣΥΛΟ-

ΣΤΟ ΚΟΝΤΙΝΟ ΜΕΛΛΟΝ ΘΑ ΤΙΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΠΙΘΑΝΟΝ ΣΕ ΓΥΑΛΑ ΣΑΝ ΕΚΘΕΜΑ-

ηδη παραγονται οργανα σε 3d printers, και μη ξεχναμε οτι η ΥΑΜΑΗΑ κυκλοφορει εδω και χρονια

1 μοντελο κιθαρας και μπασου με "συνθετικο" σκαφος ισως για να "αφουγκραστει" την αγορα η και να προετοιμασει το καταναλωτικο κοινο οτι "ΠΑΡΕ ..ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ !!" υποστηριζοντας διαφορες μπουρδες

περι resonance και sustain... TI ΦΛΩΡΟΙ ΘΕΕ ΜΟΥ !!!

Ενταξει η αληθεια ειναι πως κατα την αποψη μου την ταπεινη πλυν τιμια , καλο θα ηταν , αν μπορουσε ποτε να ειναι δυνατον βεβαια να εφευρεθει καποιο υλικο συνθετικο εστω του οποιου η χρηση να μην επιβαρυνει τοσο πολυ την φυση... Μην ξεχναμε οτι δεντρα κοβωνται και οκ , οσο και αν ειναι αναγκαιο κακο εφοσον μια καλη κιθαρα αναγκαστικα πρεπει να φτιαχτει απο καλο ξυλο , θα ελεγα οτι αν υπηρχε τροπος τελικα να μην κοπουν δεντρα και να εχουμε μια γαματη gibson ... εεεε θα την προτιμουσα.... !!!!!!

Προσωπικα εχω δοκιμασει χειροποιητη κιθαρα και απο πολυ γνωστο σου , και δεν εντυπωσιαστηκα απο την ποιοτητα κατασκευης... Γενικα ειμαι αντιθετος με την θεοποιηση του χειροποιητου... Γενικα ειναι αντιθετο με την σκεψη μου οτι ενα μηχανημα πληρως ρομποτικο με απολυτη ακριβεια στον τροπο που κανει την δουλεια του , κανει χειροτερα την δουλεια του απο ενα ανθρωπινο χερι εν τελει...  Δεν ιαφωνω οτι μαλλον ( γιατι δεν εχω δοκιμασει ) οι μαγιονεζες ειναι φοβερες κιθαρες αλλα δεν μπορω να θεωρησω και σκουπιδια εταιριες οροσημα !!!

θεοποιηση των μηχανων...φτου φτου...ειδωλολατρη...

Καλυτερη δηλαδη η παλετα και το μηχανημα απο τον ανθρωπο που βαζει το μερακι του,τον ιδρωτα του και τη γνωση του?

Και με τις οποιοες ατελειες αν θελεις...

Δικαιολογιες ειναι ολα αυτα...

Παντα το χειροποιητο περιεχει και κατι απο το κατασκευαστη...

Αλλα δε μπορουν να το εκτιμησουν ολοι...

Ουτε και μια χειροποιητη κιθαρα φτιγμενη απο ΕΝΑΝ ανθρωπο,ο οποιος εχει μαλιστα σκαλισει και την υπογραφη του πανω σε ενα οργανο που ειναι κοσμημα(κι ας ειναι πολυ μεταλλιαρικη για τα γουστα μου,ξερεις για ποια λεω), με Υπεραριστο φινιρισμα και προσοχη στη λεπτομερεια και σπανιοτατα ξυλα...

Μιλαω για μια Siggi Braun για οποιον ενδιαφερεται...

ΕΠΙΣΗΣ εκπληκτικες ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΕΣ κιθαρες σε ΦΟΒΕΡΕΣ τιμες...

Και οχι esp horizon της μηχανης του κιμα...

φιλε ΜΑRATHON- ναι εχω παιξει,δοκιμασει και πουλησει τετοια οργανα (rgx A2, rbx A2) oταν εργαζομουν σε γνωστο μεγαλο μουσικο οικο.

σε ερωτηση προς τον υπευθυνο (γερμανο) για τις κιθαρες της συγκεκριμενης εταιριας σε συγκεντρωση υπαλληλων, ως αναφορα το "επτασφραγιστο" μυστικο κατασκευης του sandwich εν λογω οργανου.. η απαντηση ηταν " its just  special wood ...thats what we say to the customers"

δε διαφωνω οτι υπαρχουν υλικα με καλυτερες ακουστικες ιδιοτητες απο τα ταπεινα μαονια,σφενταμια κλπ

αυτο που βλεπω ομως ειναι οτι στις 10ετιες που θα ερθουν ,αν τα κσσυλα δεν προερχονται απο αηφορες πηγες ...θα μας ταισουν πολυ προλογο με νεα "καλυτερα υλικα", μη ξεχναμε οτι ολα ειναι marketing..

οι λιγο παλαοτεροι θυμουνται τι γινοταν στα 80ς με τους γραφιτες κλπ space υλικα...   :)

Οι ESP είναι πολύ καλά όργανα, κανείς δεν μπορεί να το αμφισβητήσει αυτό (κανείς λογικός τουλάχιστον), άλλο αν δεν είναι του γούστου του. Από 'κεί και πέρα υπάρχουν ένα σωρό εταιρίες που ΟΛΕΣ έχουν εξαιρετικές κιθάρες. Πάλι είναι θέμα γούστου. Αν κάποιος θελει να αγοράσει καλό μουσικό όργανο και το μπάτζετ του δεν είναι για τσίχλες θα βρεί άνετα ένα. Τα υπόλοιπα είναι απλά για να γίνεται κουβέντα.

Ο Αριστοτέλης γίνεται κτήμα του Γερμανού που τον μελετά, όχι του Έλληνα που τον αγνοεί

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου