Jasemeister Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2013 Share Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2013 Gibson: made in USA (παράνομο από το 2008 με το Lacey Act) ESP: made in Japan (κανένα πρόβλημα, όπως και για τις φάλαινες και τους καρχαρίες και και και...) Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
theoctapus Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2013 Share Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2013 Gibson: made in USA (παράνομο από το 2008 με το Lacey Act) ESP: made in Japan (κανένα πρόβλημα, όπως και για τις φάλαινες και τους καρχαρίες και και και...) Αυτό. Αυτοί είναι ικανοί να κάνουν ταστιέρα απ' το τίμιο ξύλο. Ο Αριστοτέλης γίνεται κτήμα του Γερμανού που τον μελετά, όχι του Έλληνα που τον αγνοεί Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jasemeister Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2013 Share Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2013 Και μετά να κάνουν ενα manga για ένα κορίτσι-βαμπίρ που πάει σχολείο αλλά πολεμά τα κακά βαμπίρ και τα σκοτώνει παλουκώνοντας τα με την κιθάρα που έχει ταστιέρα από τίμιο ξύλο. Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
theoctapus Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2013 Share Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2013 Είσαι σε καλό δρόμο, συνέχισε. Εσύ θα πάς μπροστά ;D Μέχρι που την κιθάρα θα την φτιάχνει η ESP και έτσι θα ακριβύνει τόσο πολύ που για να την αγοράσει θα πρέπει να πουλήσει την αιματοβαμένη vintage κιθάρα της γιαγιάς της (η οποία ήταν και αυτή κυνηγός βαμπίρ στα νιάτα της) με αποτέλεσμα να πέσει σε κατάθλιψη και ένα ωραίο, δροσερό βράδυ του Αυγούστου θα την πιάσουν στον ύπνο τα υβρίδια βαμπίρ/καντηλαναφτες που θα έχει κατασκευάσει μια μυστική παραθρησκευτική οργάνωση με σκοπό να ανακτήσει το τίμιο ξύλο απ' την ταστιέρα. Όμως καίτοι νεκρή δεν είπε την τελευταία λέξη της, είχε αντικαταστήσει την κιθάρα με μια ρέπλικα και τώρα τα μέλη της οργάνωσης προσκυνούν μια ταστιέρα από rosewood. Ο Αριστοτέλης γίνεται κτήμα του Γερμανού που τον μελετά, όχι του Έλληνα που τον αγνοεί Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
aris 17561 Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2013 Share Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2013 Παντως απο ταινειες , μπορειτε να βλεπετε και κωμωδιες... ;D ;D http://www.youtube.com/user/aris17561 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
blackie Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2013 Share Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2013 Καλησπερα σε ολους, σημερα το πρωι εμαθα απο τον φιλο μου(ο οποιος εχει music store εδω Αλεξανδρουπολη) ποσο θα κοστισει η M-I την οποια εχω αλλα σε 7 χορδη.(τον ενημερωσε ο αντιπροσωπος αφου μιλησε με Ιαπωνια) Ακριβως τα ιδια specs ebony freatboard alder body ενα pickup emg reverse headstock εγω την αγορασα 1800 ευρω σε 7 χορδη κοστιζει...ξανατονιζω τα ιδια specs απλα μια χορδη εξτρα... 4500 ΕΥΡΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΣΟΚ!!!! φυσικα δεν θα παρω..τρελη διαφορα. ran guitars mayones και δε ξερω ποσες αλλες στην Ευρωπη που με 2000 παιρνεις κιθαραρα... ψοφο... 8) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sotos9 Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2013 ran guitars mayones και δε ξερω ποσες αλλες στην Ευρωπη που με 2000 παιρνεις κιθαραρα... ψοφο... 8) Oι mayones τα σπανε φιλε blackie,για ran δεν ξερω..εχεις παιξει; metal και φραπε!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
theoctapus Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2013 Share Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2013 ψοφο... 8) Δεν ξέρω γιατί, αλλά κάθε φορά που το λες αυτό πονάει. :'( Ο Αριστοτέλης γίνεται κτήμα του Γερμανού που τον μελετά, όχι του Έλληνα που τον αγνοεί Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
blackie Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2013 Share Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2013 Oι mayones τα σπανε φιλε blackie,για ran δεν ξερω..εχεις παιξει; Δεν εχω παιξει αλλα εχω ακουσει τα καλυτερα... Υπαρχουν παρα πολλες επιλογες για μεταλοκιθαρα... Ευτυχως για εμας... Δυστυχως γι'αυτους... ΥΓ:ψοφο... ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
aris 17561 Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2013 Share Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2013 Δεν εχω παιξει αλλα εχω ακουσει τα καλυτερα... Υπαρχουν παρα πολλες επιλογες για μεταλοκιθαρα... Ευτυχως για εμας... Δυστυχως γι'αυτους... ΥΓ:ψοφο... ;D To εχω ακουσει δεν αποτελει επιχειρημα... Δηλαδη για esp ρε καραφλα δεν εχεις ακουσει καλα λογια... ? Και αν οχι , τοτε απο ποιους εχεις ακουσει κακα λογια για να δουμε και την αξιοπιστια των.... Η προσωπικη σου αποψη δεν μετραει... Εσυ εισαι κωλλημενος... ;D Θα πεις , οπως λες για ran οτι εχεις ακουσει θελω να πεις και για esp απο που εχεις ακουσει... http://www.youtube.com/user/aris17561 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση