Jasemeister Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2013 Share Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2013 Να μια EII: Από το music radar: http://www.musicradar.com/news/guitars/musikmesse-2013-big-changes-ahead-for-esp-573846 ESP Guitars is planning a major rebranding exercise in 2014. The company will be bringing its existing Standard series to a close, and calling the new guitars E-II. The new branding also brings with it approximately a 20 per cent drop in suggested retail pricing across the range, which retains - and builds on - the existing model line. Perhaps more significantly, the only guitars to bear the full ESP branding will be those that are built in the Japanese Custom Shop. With various sub-brands and a vast model range, it is easy to be confused by ESP's catalogue. Perhaps this will help clear the mists. Or will it? We'll compare the new and old guitars as soon as they start rolling in to the UK. Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
aris 17561 Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2013 Share Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2013 Να μια EII: Από το music radar: http://www.musicradar.com/news/guitars/musikmesse-2013-big-changes-ahead-for-esp-573846 Υποψιαζομαι οτι αυτο το παιδι ειναι παιχτρονι... !!! Ισως κανω και λαθος βεβαια... ;D ;D http://www.youtube.com/user/aris17561 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
theoctapus Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2013 Share Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2013 Τι απαίσιο pickguard είναι αυτό. Ο Αριστοτέλης γίνεται κτήμα του Γερμανού που τον μελετά, όχι του Έλληνα που τον αγνοεί Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jasemeister Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2013 Share Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2013 Τι απαίσιο pickguard είναι αυτό. Εννοείς που είναι mirror ή το σχήμα (ή και τα 2); Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
theoctapus Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2013 Share Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2013 Και τα δύο. Αν θέλω καθρέπτη παίρνω το cosmopolitan που έχει δώρο make-up ;D Ο Αριστοτέλης γίνεται κτήμα του Γερμανού που τον μελετά, όχι του Έλληνα που τον αγνοεί Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
blackie Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2013 Share Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2013 Και τα δύο. Αν θέλω καθρέπτη παίρνω το cosmopolitan που έχει δώρο make-up ;D Ετσι!!! Βαρβατιλα... Μου θυμιζει λιγο τη washburn culprit(η οπως την ελεγαν) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kbasilis Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2013 Share Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2013 Υποψιαζομαι οτι αυτο το παιδι ειναι παιχτρονι... !!! Ισως κανω και λαθος βεβαια... ;D ;D Δεν κάνεις καθόλου λάθος, ο τύπος τα σπάει! ::) [move] 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) [/move] Flying High Again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sotos9 Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2013 Καλησπερα σε ολους, σημερα το πρωι εμαθα απο τον φιλο μου(ο οποιος εχει music store εδω Αλεξανδρουπολη) ποσο θα κοστισει η M-I την οποια εχω αλλα σε 7 χορδη.(τον ενημερωσε ο αντιπροσωπος αφου μιλησε με Ιαπωνια) Ακριβως τα ιδια specs ebony freatboard alder body ενα pickup emg reverse headstock εγω την αγορασα 1800 ευρω σε 7 χορδη κοστιζει...ξανατονιζω τα ιδια specs απλα μια χορδη εξτρα... 4500 ΕΥΡΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΣΟΚ!!!! φυσικα δεν θα παρω..τρελη διαφορα. metal και φραπε!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
aris 17561 Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2013 Share Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2013 ebony freatboard Αυτο παλι που ολες οι εταιριες βρισκουν εβενο και η gibson δεν μπορει ? http://www.youtube.com/user/aris17561 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sotos9 Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2013 Αυτο παλι που ολες οι εταιριες βρισκουν εβενο και η gibson δεν μπορει ? Μαλλον μας κοροιδευουν στα μουτρα φιλε μου.. metal και φραπε!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση