airheads Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2013 Share Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2013 ο μπασίστας μας σε ένα κομματάκι που έβγαλε.. ;D ;D zappin' is good.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
geodimitri Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2013 Share Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2013 Έχετε πολλές μουσικές ανησυχίες σαν μπάντα και αυτό μου αρέσει πολύ. 8) Μπράβο στον μπασίστα σας λοιπόν,μου άρεσε πολύ το σόλο του. Ερώτησις: Ηχογραφείτε (εσύ και ο μπασίστας) με το μικρόφωνο της κάμερας ή παίρνετε την εικόνα από την κάμερα και προσθέτετε μετά τον ήχο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
airheads Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2013 Έχετε πολλές μουσικές ανησυχίες σαν μπάντα και αυτό μου αρέσει πολύ. 8) Μπράβο στον μπασίστα σας λοιπόν,μου άρεσε πολύ το σόλο του. Ερώτησις: Ηχογραφείτε (εσύ και ο μπασίστας) με το μικρόφωνο της κάμερας ή παίρνετε την εικόνα από την κάμερα και προσθέτετε μετά τον ήχο; με το μικρόφωνο τις κάμερας... η μάλλον της φωτογραφικής μηχανής.. :) :) zappin' is good.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
geodimitri Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2013 Share Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2013 Πιστεύω ότι οι προσπάθειες που κατά καιρούς ανεβάζετε αξίζουν μια καλύτερη ηχογράφηση. Θα αναδειχθούν πολύ καλύτερα έτσι. Κάντε καμιά προσπάθεια για ηχογράφηση με κάποιο DAW (Digital Audio Workstation) άμα θέλετε. :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Stoner Jackass Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2013 Share Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2013 Αγωνιστικούς μπασιστικούς χαιρετισμούς στο φίλο σου....κάτι τέτοια βλέπω και λέω που πας ρε Καραμήτρο να ανεβάσεις; ;D ;D Επαναστάτης χωρίς ΕΤ3 .. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Grey Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2013 Share Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2013 Καλό. Γενικά έχει ενδιαφέρον το lead μπάσο...Δεν είναι κάτι που βλέπουμε συχνά. Keep it up. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2013 Share Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2013 Καλούτσικο αλλά πρέπει να τον συστήσεις σε έναν μετρονόμο... When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση