Προς το περιεχόμενο

Happy "Bob Moog Day" πληκτράδες!!!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Guru

Η δουλειά μου είναι το σαχλόφωνο...ρώτα το Χναράκη ;D...και δεν τη χάνω με τίποτα ;)

Yes !!! Midi sachlophone  ;D

Εσύ φίλος...τραγουδάς όταν παίζεις πλήκτρα? ;D

Εγώ ή θα τραγουδάω ή θα παίζω πλήκτρα. Σαφώς... προτιμώ το δεύτερο.
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 25
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

...έτσι ξεκινάνε όλοι...με λίγο κραγιόν ;) ;D

Μπαααα...."You can't teach an old dog new tricks". 8)

....καλοκαιρινά σήριαλ σε επανάληψη.....

Τι να κανουμε ρε Κωστα? Κριση! :-\ Δεν υπαρχει μία για νεες παραγωγες, οποτε αραξε στα παλια καλα σηριαλ. ;D

Specs talks, M🐮🐮gs walks

Η λιστα βγηκε μετα απο τη μετατροπη των $25000 σε ευρω, που χτες ηταν περιπου 19400.

Με οτι νομισμα και να το δεις, πανω-κατω το ιδιο αποτελεσμα θα παρεις. +/-1 Moog δεν λεει κατι. Εκει θα τα χαλασουμε?

Λιγο δυσκολο να γυρισω το "laptop" μου

Aυτοσχεδίασε. Μπορείς πχ. να λύσεις το πρόβλημα κρεμασμένος ανάποδα... Όσον αφορά μετατροπές κλπ., κάνε λέμε τους υπολογισμούς σου με ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ τιμές λιανικής. Και κόστους.

Fear no more the heat o' the sun

Nor the furious winter's rages

...κάνε λέμε τους υπολογισμούς σου με ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ τιμές λιανικής. Και κόστους.

Bloody_Sunday...my dear friend...σε οτι νομισμα και να κανω την μετατροπη/υπολογισμο, τα Moog θα παραμεινουν τραγικα overpriced. Μην επιμενεις λοιπον. Στο Sweetwater για παραδειγμα, το Voyager Electric Blue κοστιζει $3425, δηλαδη €2650.*

Τι φτηνια! ;D Μονο €2650 αντι για €3400 που το εχει το Thomann.

Tωρα βεβαια θα μου πει καποιος κακοπροαιρετος οτι με τα ιδια λεφτα αγοραζεις ενα Motif XF6 με 1GB extra RAM πανω, αλλα...Moog is Moog, εε?... 8)

* Εγω παντως το δικο μου Voyager θα το παραγγειλω απο το Sweetwater, τελος.

Παιδια, η συζήτηση γίνεται λίγο βαρετή :-\

Ειναι γιατι το θεμα ειναι βαρετο απο μονο του.

Specs talks, M🐮🐮gs walks

Not much grain in the silo, όπως θα έλεγαν και οι Αμερικάνοι φίλοι μας... Έστω, ας το εξηγήσουμε παραπέρα: τι την θες την μετατροπή καλέ μου άνθρωπε? Αμερικάνικη εταιρία στην πόλη αυτή βγάζει εξοπλισμό $25,000 από τις αποθήκες της - σε τιμές Αμερικάνικες και όσο της κόστισε μιας και δεν μπήκε ποτέ στο δίκτυο της χονδρικής&λιανικής - και τον δωρίζει δεξιά-αριστερά στην ίδια πόλη (προφανώς είναι απαράδεκτοι & πρέπει να τον πάρουν πίσω). Τι μας νοιάζει πόσο κοστίζουν στην Ευρώπη και τι καημό έχει ο εκάστοτε μπαρμπαΜήτσος που ψάχνει Moog threads για να σκοτώσει την ώρα του?

Για τα άλλα κλασσικά, όβερ εντ άουτ... κιπ αυτοβασανίζινγκ ας γιούζουαλ.

Fear no more the heat o' the sun

Nor the furious winter's rages

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου