Superfunk Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2013 Share Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2013 Φερνει λιγο σε Captain Ahab η φαση, αλλα οι φαλαινες του ειναι δυο. ;D to the last I grapple with thee; from hell's heart I stab at thee; for hate's sake I spit my last breath at thee. Φανταζομαι τον Waterfall-K να εχει καμακωσει τον Jagger & να τσαλαπαταει ενα Moog ενω στο βαθος του...πινακα καιγεται μια στιβα απο I-Phones & MAC ! ;D ;D www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bloody_sunday Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2013 Share Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2013 Πολυ...χουβαρνταδες ειναι εκει στη Moog... :P "$25.000 worth of analog synths" σε απλα Ελληνικα σημαινει: 1.5 (εναμιση) Voyager Lunar Gold Limited Edition ή 3.8 Voyager XL White ή 4 Moog Voyager XL ή 8 Voyager Electric Blue ή 7 Voyager RME ή 12 Little Phatty Stage II ή 20 Sub Phatty ή 24 Slim Phatty Math fail... Επανέλαβε με Αμερικάνικες τιμές και διαίρεσε τα $25000 με αυτές. Λάβε και μια τυπική τιμή κόστους και ξαναματαεπανέλαβε. Για να μην δεις τις λύσεις στο ποστ μου, γύρισε το λάπτοπ σου ανάποδα. (Το ότι κάποιος θα κλαιγόταν με δωρεά μουσικού εξοπλισμού εικοσιπέντε χιλιάδων δολλαρίων... το είδα και αυτό) Fear no more the heat o' the sun Nor the furious winter's rages Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2013 Share Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2013 Κατι σου εχουν κανει εσενα ο Bob Moog & o Jagger ,δεν εξηγειται αλλοιως.... Ναι, ειχαμε πλακωθει στις σφαλιαρες σε ενα μπαρ για μια γκομενα και απο τοτε δεν μιλαμε... ;D Τιποτα δεν μου εχουν κανει Superfunk, απλα δεν μου αρεσουν τα "φυκια για μεταξωτες κορδελες" (αυτο κυριως για τη Moog). ...βάλε και την Αpple ;D ;D H Apple ειναι εντελως διαφορετικη περιπτωση. Ακριβη μεν, αλλα τα προϊοντα της ηταν/ειναι παντα High Tech. To εντελως αντιθετο δηλαδη με τα προϊοντα της Moog, που το μονο "High Tech" πανω τους ειναι η πολυ καλη κατασκευη τους. Αμαξωμα Ferrari, τιμη Ferrari, με μηχανη "Σκαραβαιου". ;D Αφου τα προϊοντα της Apple θεωρουνται (και βασικα, ειναι) ακριβα, σκεψου τι γινεται με τα Moog... Math fail... Επανέλαβε με Αμερικάνικες τιμές και διαίρεσε τα $25000 με αυτές. Η λιστα βγηκε μετα απο τη μετατροπη των $25000 σε ευρω, που χτες ηταν περιπου 19400. Με οτι νομισμα και να το δεις, πανω-κατω το ιδιο αποτελεσμα θα παρεις. +/-1 Moog δεν λεει κατι. Εκει θα τα χαλασουμε? ...γύρισε το λάπτοπ σου ανάποδα. Λιγο δυσκολο να γυρισω το "laptop" μου αναποδα... :P Το ότι κάποιος θα κλαιγόταν με δωρεά μουσικού εξοπλισμού εικοσιπέντε χιλιάδων δολλαρίων... το είδα και αυτό "Εικοσιπεντε χιλιαδες δολαρια" ειναι μονο στον_virtual reality_κοσμο της Moog. Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2013 Share Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2013 H Apple ειναι εντελως διαφορετικη περιπτωση. Ακριβη μεν, αλλα τα προϊοντα της ηταν/ειναι παντα High Tech. Σιγά-σιγά έρχεσαι στο σωστό δρόμο τέκνον μου ;) Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2013 Share Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2013 Mα δεν αμφισβητησα ποτε την τεχνολογια της Apple, αυτε καποιος αλλος, αυτο ελειπε. Η ολη κριτικη που της ασκειται ειναι για τις τιμες της και μονο. Ελα τωρα Marathon, μη με αναγκαζεις να λεω καλα λογια για την Apple. Θες να χασεις τη "δουλεια" σου εδω μεσα? ;D Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2013 Share Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2013 Ελα τωρα Marathon, μη με αναγκαζεις να λεω καλα λογια για την Apple. Θες να χασεις τη "δουλεια" σου εδω μεσα? ;D Μη μου το χαλάς τώρα...και ήθελα να σου δώσω άφεση αμαρτιών ;D Η δουλειά μου είναι το σαχλόφωνο...ρώτα το Χναράκη ;D...και δεν τη χάνω με τίποτα ;) Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2013 Share Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2013 Παντως εχω προσθεσει και γω στο PC μου λιγο "αρωμα" Apple, μ'αυτη τη μπαρα με τα shortcuts που εχω στη μεση του desktop. Ως εκει ομως... 8) Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2013 Share Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2013 Παντως εχω προσθεσει και γω στο PC μου λιγο "αρωμα" Apple, μ'αυτη τη μπαρα με τα shortcuts που εχω στη μεση του desktop. Ως εκει ομως... 8) ...έτσι ξεκινάνε όλοι...με λίγο κραγιόν ;) ;D Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2013 Share Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2013 ....καλοκαιρινά σήριαλ σε επανάληψη..... www.sonicspace.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2013 Share Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2013 ....καλοκαιρινά σήριαλ σε επανάληψη..... Εσύ φίλος...τραγουδάς όταν παίζεις πλήκτρα? ;D Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση