dimitris32 Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2013 Share Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2013 παιδια ενας γνωστος μου δινει την παραπανω κιθαρα και δεν εχω ιδεα αν αξιζει τα 90 ευρω που την δινει ο τυπος. δεν την εχω ακουσει και στο ιντερνετ δεν βλεπω και πολλα. αν εχετε γνωσεις επι του θεματος πειτε μου! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2013 Share Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2013 παιδια ενας γνωστος μου δινει την παραπανω κιθαρα και δεν εχω ιδεα αν αξιζει τα 90 ευρω που την δινει ο τυπος. ! Με 90 ευρώ...τι περιμένεις να πάρεις δηλ? Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Dreamdancer Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2013 Share Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2013 παιδια ενας γνωστος μου δινει την παραπανω κιθαρα και δεν εχω ιδεα αν αξιζει τα 90 ευρω που την δινει ο τυπος. δεν την εχω ακουσει και στο ιντερνετ δεν βλεπω και πολλα. αν εχετε γνωσεις επι του θεματος πειτε μου! Oυτε εγω εχω αλλα σε αυτα τα λεφτα πανω κατω παρε μια entry level strat καινουργια που και καλης ποιοτητας ειναι και αμα απογοητευτεις εχει και το logo stratocaster επανω και την πουλας,δεν την δινεις κατευθειαν για καυσοξυλα ;). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Loki Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2013 Share Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2013 παιδια ενας γνωστος μου δινει την παραπανω κιθαρα και δεν εχω ιδεα αν αξιζει τα 90 ευρω που την δινει ο τυπος. δεν την εχω ακουσει και στο ιντερνετ δεν βλεπω και πολλα. αν εχετε γνωσεις επι του θεματος πειτε μου! Δεν τα αξίζει πάρε καμια μεταχειρισμένη squier σε αυτή την τιμή Τσέκαρε τις αγγελίες. Πχ. εδώ με 100 παίρνεις ωραιότατη squier fat strat που αν θες την πουλάς και εσύ αύριο στην ίδια τιμή. http://smart.noiz.gr/details.php?id=133166 Cigarettes and Whiskey ... call my shaking hand Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση