Zografos Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2013 Share Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2013 Παιδια καλησπερα εδω ειναι η αγαπημενη μου Black Metal μπαντα Immortal (Nor) - The Seventh Date of Blashyrkh - Live at Wacken Open Air 2007 Μπορειτε να μου εξηγήσετε τι ειναι αυτες οι ασπρες γραμμες πισω απο το μπρατσο της καθε κιθαρας ??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jasemeister Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2013 Share Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2013 Πρώτη φορά τα παρατηρώ...μου φαίνεται μαρκάρουν τη θέση των τάστων στο σκοτάδι. Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
theoctapus Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2013 Share Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2013 Zografe είσαι μερακλής. Ότι θα έβλεπα θέμα για τους Immortal στο noiz δεν το περίμενα ποτέ. Ο Αριστοτέλης γίνεται κτήμα του Γερμανού που τον μελετά, όχι του Έλληνα που τον αγνοεί Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Zografos Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2013 αχαχαχαχχαχαχα ;D είδες σημερα ήρθε η ωρα να δεις θεμα με τους Immortal στο noiz ;) α δηλαδη μαρκαρουν τα ταστα ε.. ΕΓω πιστευω πως ειναι για να μην γλιστρανε τα χερια τους :P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Grey Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2013 Share Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2013 Μπορειτε να μου εξηγήσετε τι ειναι αυτες οι ασπρες γραμμες πισω απο το μπρατσο της καθε κιθαρας ??? ...Θυσίες παρθένων που απομένουν; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Soulreaper Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2013 Share Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2013 Zografe είσαι μερακλής. Ότι θα έβλεπα θέμα για τους Immortal στο noiz δεν το περίμενα ποτέ. Καιρός ήτανε! :D Κι εγω υποθέτω οτι μαρκάρει τις θέσεις, αλλά όχι λόγω σκοταδιού. Μάλλον σαν τυφλό σύστημα για να έχει πάνω-κάτω αίσθηση που βρίσκεται όταν τραγουδάει ταυτόχρονα, ή χτυπιέται. Μορφή ο Abbath! Τιτανομέγιστο Crabwalk στο 1:04:08!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nexarulhu Δημοσιευμένο 21 Μαΐου 2013 Share Δημοσιευμένο 21 Μαΐου 2013 Λευκη μονωτικη ταινια, για να μην χανονται στα σκοταδια η απο το πολυ headbanging ;) EXPECT THE UNEXPECTED... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
theoctapus Δημοσιευμένο 21 Μαΐου 2013 Share Δημοσιευμένο 21 Μαΐου 2013 Μορφή ο Abbath! Και λίγα λες. Abbath for president ;D Ο Αριστοτέλης γίνεται κτήμα του Γερμανού που τον μελετά, όχι του Έλληνα που τον αγνοεί Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bloody_sunday Δημοσιευμένο 21 Μαΐου 2013 Share Δημοσιευμένο 21 Μαΐου 2013 Μπορειτε να μου εξηγήσετε τι ειναι αυτες οι ασπρες γραμμες πισω απο το μπρατσο της καθε κιθαρας ??? Boλικά τοποθετημένες δόσεις κοκαΐνης για σνιφάρισμα επί σκηνής? :P Fear no more the heat o' the sun Nor the furious winter's rages Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gdevelek Δημοσιευμένο 21 Μαΐου 2013 Share Δημοσιευμένο 21 Μαΐου 2013 O Abbath είναι ο Νο. 1 αλφαβητικά performer στη λίστα μου!!! Hell Yeah!!!! >:( Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση