kkaravolas Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2013 Share Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2013 Καλησπέρα σε όλους! Αυτό είναι το νέο μας βίντεοκλιπ για το τραγούδι "Innocence Gone", από το νέο μας δίσκο "Elpis". Το Elpis κυκλοφορεί στα δισκοπωλεία από την B-Otherside Records, και το κλιπ είναι σε σκηνοθεσία του Bob Κατσιώνη. Θα χαρώ να ακούσω τις εντυπώσεις σας! Rock on! \m/\m/ http://www.prejudicereborn.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jasemeister Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2013 Share Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2013 Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
theoctapus Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2013 Share Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2013 Κύριοι είστε μπαντάρα .&- Ήχος, ρίφς, μελωδίες, ρυθμός, ακόμα και το βίντεο είναι όλα σε άλλο επίπεδο. Αυτή η ελληνική προφορά στα φωνητικά με χαλάει λίγο αλλά who gives a fuck. Κάποιος άκουγε το Death Magnetic όταν έγραφε το τραγούδι ή ιδέα μου ;D Metallica - Broken, Beat & Scarred (Studio Version) Ο Αριστοτέλης γίνεται κτήμα του Γερμανού που τον μελετά, όχι του Έλληνα που τον αγνοεί Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
digisilence Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2013 Share Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2013 Αυτή η ελληνική προφορά στα φωνητικά με χαλάει λίγο αλλά who gives a fuck. Κατα τα αλλα υπεροχοι! Ο Μπομπ ε??? Χουμμμ... Ας αφησει τις σκηνοθεσιες και ας παει να γραψει κανενα "Soukse" ;D Kαι το μικροφωνο της Barbie μια χαρα ηχογραφει! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
neeq Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2013 Share Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2013 Οντως η παραγωγή και το βιντεο ειναι σε πολυ καλό επίπεδο. Μουσικά, το βρισκω αρκετά ξεπερασμένο και χωρις κάτι το ιδιαιτερο. Ειδικα η μελωδία της φωνής με τις 2 νοτες κουραζει.. Μπορει ομως να φταιει που ειμαι ασχετος με το είδος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
geodimitri Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2013 Share Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2013 Παραθέτω το σχόλιό μου από την προηγούμενη φορά που ποστάρατε το κομμάτι. ;) Παιδιά συγχαρητήρια! Μου άρεσε πολύ το κομμάτι σας. Πολύ δυνατά riff, ωραίο, μελωδικό σόλο (αν και μου φαίνεται το αδικήσατε λίγο καθώς ακούγεται λίγο σιγά) και πολύ ενέργεια! Μπράβο! :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
noe13 Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2013 Share Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2013 μου αρεσε η μουσικη αν και κανει μπαμ η ομοιοτητα με μεταλλικα...τα αγγλικα του τραγουδιστη ομως με 'ενοχλησαν' αρκετα ομως!!! Slow must go on....!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση