Jasemeister Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2013 Share Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2013 Είχα και γω μια τραγελαφική εμπειρία με το dv, μου έστειλαν ενισχυτή χωρίς μεγάφωνο... ::) Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2013 Share Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2013 Κι εγώ έχω ψωνίσει από το DV, και ήμουν ευχαριστημένος. Ας πούμε ότι αποτελούσε το "αντίπαλο δέος" στο Ευρωπαϊκό "Γερμανικό μονοπώλιο" στα superstores μουσικών οργάνων και μουσικής τεχνολογίας, χώρια που είχε και το λεγόμενο pricebeat-pricematch (το οποίο από ότι είδα διατηρείται ακόμα). Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
David Gilmour Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2013 Share Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2013 αντε να κλεισει και ο θωμας ουτως ωστε να επιστρεψουμε στα καλα προ 10ετιας να εχουν τα οργανα διπλη τιμη στην ελλαδα απο οτι εξω ....και οταν λεω 10ετιας μην πουμε καλυτερα οτι η ελληνικη αγορα περιμενε να δει ποτε θα ανοιξουν τα ματια του ελληνα να μαθει οτι υπαρχει αγορα απο το ιντερνετ και μονο μολις ειδαν να πεφτει η ζητηση προ 5 ετιας ισως εξομοιωσαν μην πω προσαρμοσαν το κερδος τους σχεδον στα ιδια επιπεδα με τα μαγαζια του ιντερνετ ... θα μου πεις και οι δικοι μας με αυτην την υπερφορολογηση και αυτα τα ενοικια εξοδα κλεφτες να γινουν; βάλε διπλή τιμή να είσαι μέσα .... αντε τωρα οποιος θελει να βοηθησει αγγλικα μαγαζια να ψωνιζει απο το GAK που οι πληροφοριες μου λενε οτι ειναι μετοχος ο γιος του Cornish που πειναει ... www.analogdesignaudio.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
manosx Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2013 Share Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2013 αντε να κλεισει και ο θωμας ουτως ωστε να επιστρεψουμε στα καλα προ 10ετιας να εχουν τα οργανα τριπλη τιμη στην ελλαδα απο οτι εξω .... fixed Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
David Gilmour Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2013 Share Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2013 fixed χαχαχαχαχαχαχα ημουν ήπιος :) www.analogdesignaudio.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2013 Moderator Share Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2013 Είχα και γω μια τραγελαφική εμπειρία με το dv, μου έστειλαν ενισχυτή χωρίς μεγάφωνο... ::) Candid camera ήταν. Σε έχω δει στο internet να κοιτάς με γουρλωμένα μάτια στην τρύπα της καμπίνας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jasemeister Δημοσιευμένο 21 Μαΐου 2013 Share Δημοσιευμένο 21 Μαΐου 2013 Candid camera ήταν. Σε έχω δει στο internet να κοιτάς με γουρλωμένα μάτια στην τρύπα της καμπίνας. Ναι, είναι το άβατάρ μου ;D Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fleamail Δημοσιευμένο 21 Μαΐου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 21 Μαΐου 2013 Παρατηρώ όλο και περισσότερο πως στην Ελλάδα το φαινόμενο του να στηρίζουμε την παγκοσμιοποίηση μόνο μέσω των πολυεθνικών και του υπερκαταναλοτισμού (thomann, musicstore, lidl, zara, jumbo, media markt, starbucks, pizza hut, γενικώς εισαγόμενα τρόφιμα και προϊόντα κτλ κτλ κτλ) ενώ ταυτόχρονα γινόμαστε όλο και περισσότερο ξενοφοβικοί και ρατσιστές ενάντια στους μετανάστες σε "αυτούς που μας παίρνουν τις δουλειές" και γενικά στους ξένους (Γερμανούς Άγγλους Αμερικάνους κτλ) καλά κρατεί. Για όσους δεν κατάλαβαν το ρεζουμε του άρθρου που παρέθεσα http://www.mixitonline.com http://tuber.bandcamp.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 21 Μαΐου 2013 Share Δημοσιευμένο 21 Μαΐου 2013 Για όσους δεν κατάλαβαν το ρεζουμε του άρθρου που παρέθεσα Μαλλον ΚΑΝΕΝΑΣ δεν το καταλαβε (ή ,που ειναι και το πιθανοτερο,κανενας δεν εκανε καν τον κοπο να το διαβασει.. ;D) Για αυτο αλλωστε και τα, κατα το πλειστον, ΑΚΥΡΑ σχολια... ;D και οχι....η μουσικη ...βιοτεχνια (γιατι περι βιοτεχνιας προκειται αν συγκρινουμε με το μεγεθος της σε σχεση με αλλους κλαδους) δεν κινδυνευει να καταστραφει....απο την....απληστια των πολυεθνικων ;D η περιπτωση του DV247,αν ισχυουν αυτα που γραφει το αρθρο,αγγιζει επικινδυνα την ΑΠΑΤΗ. Οσο για την πτωση των πωλησεων αυτη οφειλεται κυριως στην διεθνη οικονομικη κριση και την ανεργια παρα σε κακες πρακτικες,ενας λογος αλλωστε που ολες οι μεγαλες κιθαροεταιρειες προσφερουν πλεον τοσες ΠΟΛΛΕΣ,ΦΤΗΝΕΣ και ΚΑΛΕΣ κιθαρες φτιαγμενες σε χωρες με χαμηλο κοστος εργασιας ειναι για να αντιμετωπισουν την πτωση της αγοραστικης δυναμης...ειδικα για τη Fender που εχει ενα τεραστιο κομματι των πωλησεων της στην Ευρωπη αυτη η κινηση ειναι υψιστης σημασιας. www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fenderiarhs Δημοσιευμένο 21 Μαΐου 2013 Share Δημοσιευμένο 21 Μαΐου 2013 Παρατηρώ όλο και περισσότερο πως στην Ελλάδα το φαινόμενο του να στηρίζουμε την παγκοσμιοποίηση μόνο μέσω των πολυεθνικών και του υπερκαταναλοτισμού (thomann, musicstore, lidl, zara, jumbo, media markt, starbucks, pizza hut, γενικώς εισαγόμενα τρόφιμα και προϊόντα κτλ κτλ κτλ) ενώ ταυτόχρονα γινόμαστε όλο και περισσότερο ξενοφοβικοί και ρατσιστές ενάντια στους μετανάστες σε "αυτούς που μας παίρνουν τις δουλειές" και γενικά στους ξένους (Γερμανούς Άγγλους Αμερικάνους κτλ) καλά κρατεί. Για όσους δεν κατάλαβαν το ρεζουμε του άρθρου που παρέθεσα +1 2 things are infinite:the universe&human stupidity Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση