roussos Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2013 Share Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2013 Καλημερα και Καλη Εβδομαδα! Πριν μερικες μερες φτιαξαμε το παρακατω βιντεο και το ανεβασαμε στο youtube. Η ηχογραφηση εγινε απο εμενα στο home studio μου. Εγω παιζω κιθαρα και κανω τα δευτερα φωνητικα επισης, και η μπαντα κινειται στα πλαισια του epic punk. Αυτοι εδω ειμαστε: https://www.facebook.com/pages/Variation-Zero/103624236378850 Να και το βιντεο: Variation Zero - Killer's Instinct (official videoclip) Σχολια ευπροσδεκτα, εχουμε σκοπο τη βελτιωση μας φυσικα.. Αγάπη μου, χρειάζομαι τις κιθάρες μου, όπως εσυ τα παπούτσια σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mustafank Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2013 Share Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2013 η μπαντα κινειται στα πλαισια του epic punk. To epic στοιχείο το άκουσα στη μουσική σας, το punk, από την άλλη, όχι. Για να είμαι ειλικρινής, είναι η πρώτη φορά, που συναντάω αυτήν την ορολογία, που μου φαίνεται και ολίγον αντιφατική. Το punk, όπως το ξέρω εγώ, δε συνδυάζεται με epicness, αλλά με πιο αντικομφορμιστικές ιδεολογίες, ενώ και ο ρυθμός δεν έχει την ταχύτητα και το in your face attitude του εν λόγω ιδιώματος και μου φέρνει σε κλασική χαρντροκιά. Στο 0:16 ακούγεται ένας ωραίος ήχος κιθάρας (ή συνθ) και μια μελωδιούλα, που, όμως, είτε δε συνεχίζεται στο υπόλοιπο κομμάτι είτε θάβεται στη μίξη. Τα τύμπανα είναι λίγο πίσω, ενώ η φωνές πολύ μπροστά. Ο τραγουδιστής δεν έχει καλή προφορά και χάνει και κάποιες νότες (ειδικά όταν μπαίνει στο ρεφρέν). Το βασικό ριφ μου άρεσε και το μπάσο υπηρετεί το ρυθμό, χωρίς να ξεχωρίζει https://morphinesocialclub.bandcamp.com/releases https://www.facebook.com/churchofmangr/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
roussos Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2013 Καταρχας σε ευχαριστουμε για το χρονο σου και τα σχολια. Πραγματι το epic punk δεν υπαρχει σαν ορολογια, εμεις χαρακτηρισαμε τη μουσικη μας ετσι. Παντως το punk πιστευω μπορει να συνδυαστει με epicness, ενα παραδειγμα ειναι οι Misfits: The Misfits - Descending Angel Εμεις φυσικα εχουμε τραγουδια που φερνουν άλλα πιο πολυ προς το punk, άλλα προς το metal κι άλλα ισως ακομα και alternative. Γενικα μια punk'n'roll αισθητικη που εμεις καταληξαμε οτι χαρακτηριζεται καλυτερα σαν epic punk, λογω της μουσικης, των στιχων και της παρουσιας μας στις συναυλιες. Στο 00:16 ειναι το μπασο με wah, το οποιο αρχικα συνεχιζοταν σε ολο το τραγουδι ετσι, αλλα μετα ο μπασιστας αποφασισε να ειναι καθαρο το καναλι στο υπολοιπο τραγουδι, κι ετσι εγινε, με το μπασο να κανει την βασικη δουλεια του, να παιζει για το τραγουδι.. Κατα τη διαρκεια των ηχογραφησεων παρατηρησαμε το θεμα της προφορας, στις συναυλιες και τις προβες δεν φαινοταν τοσο, οποτε εχουμε βαλει σκοπο βελτιωση ορθοφωνιας-προφορας με μαθηματα. Οποιαδηποτε βοηθεια-συμβουλη θα μας εκανε καλο πιστευω σε αυτα.. Αγάπη μου, χρειάζομαι τις κιθάρες μου, όπως εσυ τα παπούτσια σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση