kbasilis Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2013 Share Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2013 Βοηθησες παρα πολυ φιλε μου μια ερωτηση ή οποια παιζει να ειναι και ασκοπη Thrash Metal ποιο πεταλι ειναι το καλθτερο για αυτην την κατηγορια πανω κατω Αδερφέ άμα θέλεις ένας τεμπέλικος τρόπος να προσεγγίσεις έναν ήχο είναι ο εξής,αν έχεις κάποιον κιθαρίστα που να σου αρέσει ο ήχος του googlάρισε βρες τι εξοπλισμό χρηιμοποιεί και αντεγραψέ τον Flying High Again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gdevelek Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2013 Share Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2013 Αδερφέ άμα θέλεις ένας τεμπέλικος τρόπος να προσεγγίσεις έναν ήχο είναι ο εξής,αν έχεις κάποιον κιθαρίστα που να σου αρέσει ο ήχος του googlάρισε βρες τι εξοπλισμό χρηιμοποιεί και αντεγραψέ τον Μόνο που τις περισσότερες φορές ο εξοπλισμός του επαγγελματία είναι πολυδιάστατος και οικονομικά απλησίαστος... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
blackie Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2013 Share Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2013 Αδερφέ άμα θέλεις ένας τεμπέλικος τρόπος να προσεγγίσεις έναν ήχο είναι ο εξής,αν έχεις κάποιον κιθαρίστα που να σου αρέσει ο ήχος του googlάρισε βρες τι εξοπλισμό χρηιμοποιεί και αντεγραψέ τον θα το πληρωσει ακριβα το τεμπελιο...!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
digisilence Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2013 Share Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2013 θα το πληρωσει ακριβα το τεμπελιο...!!!! Αυτο ειναι το μονο σιγουρο!!! @Zografos Θα ηθελα να ακουσω τι και πως παιζεις. Kαι το μικροφωνο της Barbie μια χαρα ηχογραφει! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kbasilis Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2013 Share Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2013 θα το πληρωσει ακριβα το τεμπελιο...!!!! Έστω κάτι παρόμοιο να κάνει,αλλά έχει να κάνει και με ποιόν κιθαρίστα,αν για παράδειγμα ο κιθαρίστας είχε μόνο ενυσχιτή και πετάλι? Τον ενισχυτή τον έχει ο Ζωγράφος ας τσεκάρει μπας και παίζει κανένας καρφί στον ενισχυτή ή και με κανένα drive μπροστά. Δεν λέω ότι θα βρει κάτι στα σίγουρα αλλά ποτέ δεν ξέρεις Flying High Again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Zografos Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2013 δες εδω το πως και τι παιζω Acid-Fury-Jump In The Pit Live at 7sins ειμαι με την μπλουζα Chronosphere :p Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
manosx Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2013 Share Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2013 Στο 1.22 πίκαρε λίγο ο ήχος... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Zografos Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2013 δεν καταλαβα κατι εγω.... Παντως παιζω κατευθειαν ενισχυτη χωρις καποιο πεταλι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
digisilence Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2013 Share Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2013 ειμαι με την μπλουζα Chronosphere Το καταλαβα απο την κιθαρα. ;) δεν καταλαβα κατι εγω.... Παντως παιζω κατευθειαν ενισχυτη χωρις καποιο πεταλι Αν δεν καταλαβες πικαρισμα... εχουμε λιγο θεμα... ;D Λοιπον σε ευχαριστω αλλα μηπως εχεις κατι αλλο που να ακουγ...(γκουχ γκουχ) να ειναι πιο καθαρο? Kαι το μικροφωνο της Barbie μια χαρα ηχογραφει! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Zografos Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2013 οχι :P τι ειναι το πικαρισμα ?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση