sotiroubas Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2013 Share Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2013 Ωραίος ο παίχτης. https://www.youtube.com/channel/UCadoO2nmanT5ozuL8bWeDoQ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
alexandro Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2013 Share Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2013 Έχει αγοράσει ποτέ κάποιος από JamtrackCentral?Με 20 λίρες αγοράζεις στο site τους 5 solo example tracks in high quality 320K MP3 5 solo backing tracks in high quality 320K MP3 5 extended jam tracks in high quality 320K MP3 5 video performances in MP4 format Complete TAB and notation in PDF . Αξίζει γιατί θέλω να εξασκηθώ σε αυτοσχεδιασμό και μου φάνηκαν πολύ ωραία τα σόλο του Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Grey Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2013 Share Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2013 Πολύ ωραίος ο παίχτης... Tρελά bendings και φοβερό phrasing. Η ίδια η Pink τονέ διάλεξε άραγε;Της τό 'χω,νομίζω... ::) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
georgekz750 Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2013 Share Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2013 Ωραιος ο "manic",μολις πριν 3 χρονια τον ειδα πρωτη φορα και μου εκανε εντυπωση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση