aggelosmor Δημοσιευμένο 18 Μαΐου 2013 Share Δημοσιευμένο 18 Μαΐου 2013 Χαίρετε..έψαξα μπας και υπήρχε κανένα παρόμοιο θέμα αλλά δεν βρήκα. Ξέρει κανένας κάποιο κατάστημα που να πουλάει official merch από μπάντες στην Αθήνα; Επίσης για αγορά μέσω ίντερνετ να υπάρχει η δυνατότητα αντικαταβολής καθώς paypal κλπ δεν!!! Ενδιαφέρομαι για μπάντες όπως anathema ,opeth , katatonia.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
n4Sha Δημοσιευμένο 15 Ιουλίου 2014 Share Δημοσιευμένο 15 Ιουλίου 2014 ψαχνω κ εγω αυτο το καιρο αλλα τιποτα καλο μεχρι στιγμης.... θα μου αρεσε επισης να βρω μπλουζακια με κιθαρες-ενισχυτες κτλ... μεχρι στιγμης εχω κανει αγορα απο tattofasion κ η ποιοτητα ηταν καλη... αλλα αυτοι δεν βγαζουν με μπαντες - κιθαρες κτλ... παιδες εαν καποιος εχει δοκιμασει τετοιου ειδους αγορα να μας ενημερωσει παρακαλω ! σημαντικο να εχει καλη ποιοτητα , υφασμα-καλες σταμπες κτλ.. ευχαριστω ! *sÞea®head™³ '00 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Miltos23 Δημοσιευμένο 15 Ιουλίου 2014 Share Δημοσιευμένο 15 Ιουλίου 2014 Google is your friend! Αν δειτε 2-3 βιντεακια μεταλ συγκροτηματων στο Youtube απο κατω στην διαφημιση θα σας βγαλει μερικα ελληνικα online μαγαζια! All the money of the world can't buy me Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση