Προς το περιεχόμενο

μπορω να βαλω μαγνητη λαιμου στην θεση της γεφυρας?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

πολυ σωστα ειναι καθαρα θεμα φυσικη , η χορδη στο μεσον της εχει την μαγαλυτερη και αργοτερη ταλαντωση και οσο παμε προς τα ακρα  της η ταλαντωση μικραινει και γινεται γρηγοροτερη αρα ο καθε μαγνητης τσιμπαει απο διαφορετικο σημειο μια νοτα απο διαφορετικη μορφη ταλαντωσης αρα και το ακουσμα δεν ειναι ιδιο , το ιδιο ισχυει και με την πενα αναλογα που χτυπας ει και αλλο ηχοχρωμα , πολλοι και ενας απο αυτους και ο eric johnson ριχνει καποιες πενιες  ακομα και πανω στην ταστιερα, τυχαιο δεν νομιζω

Συνεπώς, θεωρητικά, μπορώ να έχω τους ήχους και των τριών μαγνητών, ανάλογα με το σε πιο ύψος παίζω, ακόμη κι αν η στρατ μου έχει μόνο έναν μαγνήτη εγκατεστημένο. Σωστά;

Ενωμοτάρχης

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 23
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Συνεπώς, θεωρητικά, μπορώ να έχω τους ήχους και των τριών μαγνητών, ανάλογα με το σε πιο ύψος παίζω, ακόμη κι αν η στρατ μου έχει μόνο έναν μαγνήτη εγκατεστημένο. Σωστά;

αλλο το ενα αλλο το αλλο ,

αλλο το ηχοχρωμα το οποιο εξαρταται   απο ποιο σημειο παιρνει ο μαγνητης ποια ταλαντωση  λαιμο,μεση ή γεφυρα και

αλλο το ηχοχρωμα της πενιας που εξαρταται σε ποιο σημειο χτυπας την χορδη αυτο ειναι αυτονοητο ,

αν ηταν οπως το λες θα ειχαν ενα μαγνητη ολες οι κιθαρες :)

το τελικο αποτελεσμα οσον αφορα το τι μπορει να επηρεασει ενας μαγνητης ειναι ο συνδιασμος

1) ειδος μαγνητη  ( διπλος ,μονος , ιδιοτητες μαγνητη αντισταση/αυτεπαγωγη/ειδος υλικου κατασκευης alnico/cobalt/samarium, είδος χαλκινου καλωδίου περιέλιξης, τροπος περιελιξης χερι,μηχανη, κερωμα   κτλ )

2) θεση μαγνητη  

το που χτυπας την χορδη δεν ειναι παραγοντας του μαγνητη αλλα παραγοντας του τροπου παιξιματος

www.analogdesignaudio.com

Κατάλαβα. Ευχαριστώ για την πληροφόρηση.

στα κλιπάκια σου η κιθαρα ακουγεται τοσο ομορφα που εγω στην θεση σου δεν θα εκανα κανενα επιπλεον πειραματισμο :)

εχεις βρει τον ηχο

στα κλιπάκια σου η κιθαρα ακουγεται τοσο ομορφα που εγω στην θεση σου δεν θα εκανα κανενα επιπλεον πειραματισμο :)

εχεις βρει τον ηχο

Ευχαριστώ. Δεν έχω σκοπό να κάνω πειραματισμούς. Καθαρά πληροφοριακά ρωτούσα.

Ενωμοτάρχης

Ευχαριστώ. Δεν έχω σκοπό να κάνω πειραματισμούς. Καθαρά πληροφοριακά ρωτούσα.

για να ειμαστε ειλικρινεις τι να τους κανεις τους πειραματισμους οταν ειναι καταφανες οτι εχεις τα δαχτυλα ... και με κουπι με χορδες παλι καλα θα επαιζες .., :)

Να υποθέσω ότι δεν εγκατέστησες ο ίδιος τους μαγνήτες ε; :)

Να το θέσω ως εξής: Αν τους είχα εγκαταστήσει μόνος, θα είχα καταστρέψει δύο κιθάρες (οι 57/62 είναι μαμά) και πιθανότατα θα είχα πάθει ηλεκτροπληξία και σοβαρά εγκαύματα.

Ενωμοτάρχης

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου