Προς το περιεχόμενο

Τη γνώμη σας

samy paraga

Προτεινόμενες αναρτήσεις

μου φανηκε πολυ ωραιο ακουσμα και ηχος

δεν εχω γνωσεις ουτε αρμονιας ,ουτε πολλων αλλων θεωρητικων ,γιαυτο θελω να ρωτησω σαν ακροατης

σε καποια σημεια στην αρχη ,για παραδειγμα μεταξυ 0,29 -0,33   η  0,39 και 0,40  τα πληκτρα ειναι οκ ? 

Σε πολλά σημεία τα πλήκτρα είναι και εκτός χρόνου και εκτός αρμονίας. Αυτό συνέβει για 2 λόγους, ο ένας δεν έχω ιδέα από πλήκτρα,ούτε καν τα βασικά και ο δεύτερος ότι προσωπικά αυτές οι φαλτσαδούρες μου αρέσουν στ αυτιά ;D

No one wants an alien

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 42
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

εγω τα πληκτρα δεν θα τα πειραζα καθόλου στα φαλτσα που εκανες, ευτυχως ειτε απο τυχη ειτε ηθελημενα εμεινες στην χρωματικη και αυτο του παει, του δινουν αυτο το boheme στυλ, το βγαζει απο το φλωρικο καθωσπρεπει της αρμονιας, το σπαει ρε παιδι μου, πως το λενε,,,, ωχου

. Δηλαδη πως να το πω, παει να σε χαλασει και καλα αλλα η αρτιοτητα της εκτελεσης των υπολοιπων οργανων σε επικεντρωνουν στο θεμα και περναει στο ακροατη η αισθηση της υποταγης στην μαγκια του κομματιου, δηλαδη μαγκα , εμεις ξερουμε γιατι το κανουμε.

Εσυ αναρωτησου και παράλληλα θαυμασε.

Η αχρονια κατα την δικη μου εμπειρικη παντα  αποψη στα hammond σε τετοιο στυλ προτιμαται σε καποια σημεια για να απλωνει το κομματι και να δινει αναπνοη, τα υπολοιπα οργανα κρατανε τη βαση του ρυθμικου. Και εγω οταν παιζω στο στυλ "απλωνομαι" λιγακι , γινομαι φυσικο reverb, αρκει να το παιρνει και το κομματι.

Εχει αριστουργηματικο χαρακτηρα,

και πολυ ωραια η μιξη, πολυεπιπεδη και in hard professional level

Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας

με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ

Άνθρωπα με τη μοναδική λάμψη μη φοβάσαι,το πλήκτρο δεν πρόκειται να πειραχτεί.

Ευχαριτοστ για τα καλά σου λόγια τανάπαλιν  ;D

No one wants an alien

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου