prophecyman Δημοσιευμένο 30 Μαΐου 2013 Share Δημοσιευμένο 30 Μαΐου 2013 εγω ειχα μιλησει με την custom synth με εδρα την Αγγλια και μου ειχε πει 300 λιρες για βαφη του σωματος μαζι με τα γραμματα και 150 λιρες για βαφη των πληκτρων...χωρις τα εξοδα αποστολης...πραγματικα εξαιρετικη δουλεια αλλα μου φανηκε ακριβα γιαυτο και το αφησα...εδω μπορεις να δεις φωτο απο την δουλεια του αν σε ενδιαφερει... http://www.customsynth.co.uk/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 30 Μαΐου 2013 Share Δημοσιευμένο 30 Μαΐου 2013 Κανουν φοβερη δουλεια οι τυποι. Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο 30 Μαΐου 2013 Guru Share Δημοσιευμένο 30 Μαΐου 2013 Κάτι μεταξύ ιατρείο - νοσοκομείο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2013 Share Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2013 Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
foxxx Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2013 Share Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2013 Waterfall μπας και μου εγινες φανατικος ακολουθος των Moog :o ??? :o 8) :P :P :P :P 8) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
foxxx Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2013 Share Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2013 Είχα αρνητική απάντηση.Δεν το αναλαμβάνουν. Κωνσταντινε αν θες πες μου να σου πω τηλ. για αυτον που σου ειχα πει στην αρχη..... ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2013 Share Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2013 Waterfall μπας και μου εγινες φανατικος ακολουθος των Moog :o ??? :o Παντα ημουν... Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
foxxx Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2013 Share Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2013 Παντα ημουν... ναι στο full πατημενος οπαδος μαζι τους :P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση