Waterfall-K Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2013 Share Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2013 ...υπάρχει η StyleFlip http://www.styleflip.com. Έχει Templates για διάφορα synths, όπου μπορείς εσύ να βάλεις ό,τι εικόνα θες και στο εκτυπώνουν. Δεν ειναι κακη ιδεα... Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
foxxx Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2013 Share Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2013 Δεν ειναι κακη ιδεα... Με τον μουστακαλη ? ;D ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2013 Share Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2013 Why not? Απο το Σαββατο το βραδυ και μετα θα ειναι ο νεος μας Εθνικος ηρωας. 8) Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2013 Share Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2013 Μία μικρή -άσχετη- παρατήρηση για το αυτοκόλλητο. Δεν το έχω δεί από κοντά...αλλά παίζει μία πιθανότητα (επειδή τα γράμματα πάνω στο synth είναι μεταξωτυπία)...όταν προσπαθήσεις να το βγάλεις...να βγάλεις και τα πρωτότυπα γράμματα μαζί. Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pericles Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2013 Share Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2013 Λογικά, για να κάνεις γράμματα με αερογράφο...πρέπει να έχεις αυτόν http://3.bp.blogspot.com/-1xu5EEKkuYo/UD1PJqvJiKI/AAAAAAAADzs/RCVaIUt8BU0/s1600/Paasche+Turbo.png[/img] τον έχω να στον δανείσω άμα θές...αλλά θέλει εμπειρία η χρήση του και καλό κοπρεσέρ...και ακόμα με αυτόν, το αποτέλεσμα δεν θα είναι με τίποτα αυτό που φαντάζεσαι. Η καλύτερη λύση για μένα είναι να βάψεις κανονικά το πλαστικό μέρος με βαφή 2 συστατικών, να κάνεις τα γράμματα με waterslide (που θα είναι σαν τυπωμένα) και μετά το σύνολο να λουστραριστεί. Ακριβως ετσι .ΜΙΑ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑΣ ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ ΠΛΗΚΤΡΑΣ .Αν θελεις του ζηταω την αδεια να του τηλεφωνησεις.Παντως η ιδεα του marathon μου ακουγεται σωστη !! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2013 Τον Maraton τον εμπιστεύομαι. Έχει την εμπειρία και τον ευχαριστώ για αυτό. Μην τρολάρετε βρε άτιμοι . Παρασκευή δεν είναι ακόμα για μένα.Μου φαντάζει Δευτέρα! www.sonicspace.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2013 Share Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2013 Τον Maraton τον εμπιστεύομαι. ...την έχουν πατήσει κι άλλοι... :D ;D Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2013 Share Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2013 Παρασκευή δεν είναι ακόμα για μένα. Kι ομως ειναι... Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
foxxx Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2013 Share Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2013 ...την έχουν πατήσει κι άλλοι... :D ;D ::) ;D ::) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2013 Θα το ξεκινήσω. Stay tuned. Αναμένω πληροφορίες έπειτα από επικοινωνία με επαγγελματία του χώρου. www.sonicspace.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση