airheads Δημοσιευμένο 16 Μαΐου 2013 Share Δημοσιευμένο 16 Μαΐου 2013 βαριόμουνα χθες και είπα να τραβήξω ένα βιντεάκι..συνήθως η κιθάρα μου έχει πιο γεμάτο ήχο αλλα επειδή τώρα την έχω κουρδισμένοι σε high tunin* μάλλον θα σας ακουστεί κάπως άδεια..κάνα 2 ιδέες είναι παρμένες από το ocean του butler সমুদ্র পাখি উড়ন্ত *ήμουν προχθές σε ένα μουσικομάγαζο και δοκίμασα να παίξω πρώτη φορά σε δωδεκαχορδη..ο ήχος της με μάγεψε ..έψαξα και βρήκα το high tunin η αλλιώς nashville tunin που υποτίθεται ότι παρομοιάζει τον ήχο τις δωδεκαχορδης..και επειδή λεφτά για δωδεκαχορδη δεν υπάρχουν αγόρασα χορδές δωδεκαχορδης και τις έβαλα στη ακουστική μου για να δοκιμάσω πως θα ακουστεί και ιδού το αποτέλεσμα. :) zappin' is good.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
AuditoryDriving Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2013 Share Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2013 Δύσκολο το εγχείρημα, ωραίος!! Με λίγο προπόνηση ακόμη που απαιτείται λόγω της ιδιαιτερότητας της τεχνικής (για το ξαπλωτό μέρος μιλάω κυρίως), πιστεύω πως έχουμε να ακούσουμε ωραία και ενδιαφέροντα πράματα :) Το Ξεκούρδιστο Πορτοκάλι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
geodimitri Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2013 Share Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2013 Δύσκολο το εγχείρημα, ωραίος!! Με λίγο προπόνηση ακόμη που απαιτείται λόγω της ιδιαιτερότητας της τεχνικής (για το ξαπλωτό μέρος μιλάω κυρίως), πιστεύω πως έχουμε να ακούσουμε ωραία και ενδιαφέροντα πράματα :) +1 Μπράβο σου για την προσπάθεια και το αποτέλεσμα! :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2013 Share Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2013 Μπραβο κι απο μενα φιλτατε. Συνεχισε το! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
airheads Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2013 ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια. :).τώρα πάω να λιώσω λίγο στην κιθάρα μου. 8) zappin' is good.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση