pericles Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2013 Share Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2013 ωραιο το φορεμα Sammy μηπως σαν ''μανατζαρης ''γνωριζεις την ραφτρα που το εφτιαξε ;;; Λεω να συνεργαστω μαζι της για κατι σουργελα που εχω υποψη μου !!!! ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2013 Administrator Share Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2013 To κομμάτι πάντως της Ανουκ είναι παλια επιτυχία. Του '97 νομίζω. Φυσικά αναφερόμουν στο Nobody''s Wife... :P Προφανώς δεν άκουσα το Bird. Ασε... το'χω καψει ο μπάρμπας. ;D Ταπεινά συγγνώμη. Live and let Live. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2013 Share Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2013 Λόγω πηξίματος αλλά και ιδεολογικής αντίθεσης στο foreplay (γυναικεία εφεύρεση) περιμένω μόνο τον τελικό. Άκουσα από περιέργεια το Anoukoτράγουδο από το κινητό αλλά δεν μου είπε τίποτα. Δεν ξέρω και αν πέρασε.... Πίτσα, μπύρα, γέλιο το Σάββατο και κριτική τη Κυριακή. ΥΓ1 Όπως έχω ξαναπεί, η Krall είναι μάλλον ο μόνος λόγος που έχω κάποια ψήγματα θαυμασμού για τον Costello. Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2013 Share Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2013 ΥΓ1 Όπως έχω ξαναπεί.... Τι εγινε το ΥΓ2? Το ειχες γραψει αλλα τελικα το εσβησες ή θα γραψεις ενα εν ευθετω χρονω? Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pericles Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2013 Share Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2013 Λόγω πηξίματος αλλά και ιδεολογικής αντίθεσης στο foreplay (γυναικεία εφεύρεση) περιμένω μόνο τον τελικό. Άκουσα από περιέργεια το Anoukoτράγουδο από το κινητό αλλά δεν μου είπε τίποτα. Δεν ξέρω και αν πέρασε.... Πίτσα, μπύρα, γέλιο το Σάββατο και κριτική τη Κυριακή. ΥΓ1 Όπως έχω ξαναπεί, η Krall είναι μάλλον ο μόνος λόγος που έχω κάποια ψήγματα θαυμασμού για τον Costello. +10000 To ΥΓ2 το ξεχασε ρε συ αφου το γραφει :λογω πηξιματος 8) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 18 Μαΐου 2013 Share Δημοσιευμένο 18 Μαΐου 2013 Ρε σεις το ρώσικο από πού είναι κλεμμένο; When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 18 Μαΐου 2013 Share Δημοσιευμένο 18 Μαΐου 2013 Το ρεφρεν θυμιζει καπως το All the young dudes. Ακυρο.Μαλλον εννοεις καποιο τραγουδι ποπ καινουριας κοπης που του "φερνει". Κατι σε Kelly Clarkson μου ερχεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 18 Μαΐου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 18 Μαΐου 2013 Τα έσπασε η Έμιλυ. Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 18 Μαΐου 2013 Share Δημοσιευμένο 18 Μαΐου 2013 Πάντως η Ουκρανία έφερε τον Χόντορ. When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 18 Μαΐου 2013 Share Δημοσιευμένο 18 Μαΐου 2013 Αυτος ο Ingi Gunnlaugsson, ο τραγουδιστης της Ισλανδιας, ειναι φτυστος ο Rick Wakeman στα νιατα του... :P Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση