trolley Δημοσιευμένο 15 Μαΐου 2013 Share Δημοσιευμένο 15 Μαΐου 2013 Σιγά μην δεν το άνοιγα... Θαμπωμένος από την μεστότητα του βίντεο της ελληνικής συμμετοχής (η οποία εξακολουθώ να πιστεύω ότι πρέπει να κοπεί αύριο), έκατσα και άκουσα/είδα όλα τα τραγούδια, προκειμένου να μπορώ να σας πω με πάσα βεβαιότητα ότι αυτό είναι το καλύτερο, πάντα στα πλαίσια του συγκεκριμένου διαγωνισμού: Το αφιερώνω ως συνήθως στον audiokostas, αλλά ειδικά φέτος και στους samy paraga, nestoras, yameth. :) Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Grey Δημοσιευμένο 15 Μαΐου 2013 Share Δημοσιευμένο 15 Μαΐου 2013 Με εκπλήσεις...Ευχάριστα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
noe13 Δημοσιευμένο 15 Μαΐου 2013 Share Δημοσιευμένο 15 Μαΐου 2013 εγω παλι πιστευω οτι το δικο μας ειναι κλασεις ανωτερο...εχω βαρεθει αυτο το συνδυασμο ωραιο μ@@νι- χαζοποπ αισθητικη...πιστευω και οι εμπλεκομενοι το εχουν βαρεθει πιο πολυ...φωτεινη αποδειξη το περσινο, για μενα ,αριστουργημα! Slow must go on....!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 15 Μαΐου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 15 Μαΐου 2013 εγω παλι πιστευω οτι το δικο μας ειναι κλασεις ανωτερο...εχω βαρεθει αυτο το συνδυασμο ωραιο μ@@νι- χαζοποπ αισθητικη...πιστευω και οι εμπλεκομενοι το εχουν βαρεθει πιο πολυ...φωτεινη αποδειξη το περσινο, για μενα ,αριστουργημα! Και εγώ τον έχω βαρεθεί το συνδυασμό. Ο από την ελλάδα προτεινόμενος συνδυασμός "σύνδρομο Down με μουστάκια + μαντράχαλοι που πάνε λαϊκή" είμαι βέβαιος ότι θα αγγίξει το τηλεοπτικό κοινό. ;D ;D ;D ;D ;D Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jazzjoker Δημοσιευμένο 15 Μαΐου 2013 Share Δημοσιευμένο 15 Μαΐου 2013 σύνδρομο Down με μουστάκια ;D ;D Ενωμοτάρχης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 15 Μαΐου 2013 Share Δημοσιευμένο 15 Μαΐου 2013 Το αφιερώνω ως συνήθως στον audiokostas, αλλά ειδικά φέτος και στους samy paraga, nestoras, yameth. :) Ευχαριστώ για την αφιέρωση, έχεις και το τηλέφωνό της; Υ.Γ. Ωραίο make-up. ;) InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 15 Μαΐου 2013 Administrator Share Δημοσιευμένο 15 Μαΐου 2013 Είσαι εγκάθετος της Ουκρανικής αντιπροσωπείας, trolley. Προσωπικά με αφήνει αδιάφορο αλλά έχει όλα τα στοιχεία για μια σοβαρή φεστιβαλική παρουσία. Το τραγούδι μου θύμισε πολύ Abba. Αν σου λέει αυτό κάτι... Σήμερα όμως το θεωρώ κλισέ. Το βίντεο είναι ανατολικοευρωπαϊκού κάλους. Τα σεμεδάκια μόνο λείπουν απ' τους μονόκερους... Live and let Live. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
noe13 Δημοσιευμένο 15 Μαΐου 2013 Share Δημοσιευμένο 15 Μαΐου 2013 Και εγώ τον έχω βαρεθεί το συνδυασμό. Ο από την ελλάδα προτεινόμενος συνδυασμός "σύνδρομο Down με μουστάκια + μαντράχαλοι που πάνε λαϊκή" είμαι βέβαιος ότι θα αγγίξει το τηλεοπτικό κοινό. ;D ;D ;D ;D ;D challenge accepted.....!Ραντεβου την κυριακη,θα φας τη σκονη μου! ;D ;D ;D Slow must go on....!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 15 Μαΐου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 15 Μαΐου 2013 Ευχαριστώ για την αφιέρωση, έχεις και το τηλέφωνό της; Έχω του Agathon. challenge accepted.....!Ραντεβου την κυριακη,θα φας τη σκονη μου! ;D ;D ;D You gotta ask yourself... do i feel lucky? Do you? Punk ! Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jazzjoker Δημοσιευμένο 15 Μαΐου 2013 Share Δημοσιευμένο 15 Μαΐου 2013 Το τραγούδι είναι καλούτσικο, συμφωνώ με yameth ότι παραπέμπει σε άλλη δεκαετία. Το κορίτσι είναι αστέρι για Ελλάδα. Για Ουκρανή παίρνει 7,5. Ενωμοτάρχης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση