mathematician Δημοσιευμένο 15 Μαΐου 2013 Share Δημοσιευμένο 15 Μαΐου 2013 Καλησπέρα.Τις προσεχείς ημέρες σκοπεύω να κάνω μία αγορά από το thomann. Θα πληρώσω μέσω paypal.Η απορία μου είναι η εξής:Tο paypal έχει τα στοιχεία του πατέρα μου(διεύθυνση κτλπ), ενώ τα πράγματα θέλω να σταλούν σε εμένα(μένουμε σε άλλες πόλεις).Αν τοποθετήσω στο thomann τα δικά μου στοιχεία, θα τα παραλάβω εγώ?Θα υπάρξει γενικά κανένα πρόβλημα? Ευχαριστώ προκαταβολικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jasemeister Δημοσιευμένο 15 Μαΐου 2013 Share Δημοσιευμένο 15 Μαΐου 2013 Αν επικοινωνήσεις με thomann (αν θυμάμαι καλά έχουν ελληνόφωνο προσωπικό) θα λάβεις πιο υπεύθυνη απάντηση απ'ότι μπορούμε εμείς να σου δώσουμε. Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ΠΑΟΚιτο Δημοσιευμένο 15 Μαΐου 2013 Share Δημοσιευμένο 15 Μαΐου 2013 Καλησπέρα.Τις προσεχείς ημέρες σκοπεύω να κάνω μία αγορά από το thomann. Θα πληρώσω μέσω paypal.Η απορία μου είναι η εξής:Tο paypal έχει τα στοιχεία του πατέρα μου(διεύθυνση κτλπ), ενώ τα πράγματα θέλω να σταλούν σε εμένα(μένουμε σε άλλες πόλεις).Αν τοποθετήσω στο thomann τα δικά μου στοιχεία, θα τα παραλάβω εγώ?Θα υπάρξει γενικά κανένα πρόβλημα? Ευχαριστώ προκαταβολικά. Αν θυμάμαι καλά έχει να επιλέξεις διαφορετική διεύθυνση από αυτή του κατόχου της κάρτας (γιατί όχι και paypal), γιατί και εμένα μου πήραν δώρο οι κουμπάροι μου με την κάρτα τους από τον Τόμαν και ήρθε σπίτι μου. Ζητήσαμε να έχει και κορδέλα και δε μας βάλανε >:( Στείλε και ένα μειλ για βεβαιότητα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 15 Μαΐου 2013 Administrator Share Δημοσιευμένο 15 Μαΐου 2013 Μπορείς να δηλώσεις κατα την παραγγελία όποια διεύθυνση παράδοσης θέλεις. Live and let Live. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mathematician Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2013 Επαναφέρω το θέμα για να ρωτήσω το εξής: Σήμερα έκανα την παραγγελία από το thomann και πλήρωσα μέσω paypal. Μου έστειλαν sms και e-mail ότι επιβεβαιώθηκε κτλπ.Παρατηρώ όμως ότι τα χρήματα της χρεωστικής κάρτας -η οποία είναι συνδεδεμένη με το Paypal-δεν έχουν δεσμευθεί ακόμη. Από την εμπειρία σας, τα χρήματα δεσμεύονται αμέσως?Θα αντιμετωπίσω πρόβλημα?Η χρεωστική είναι της Πειραιώς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
GEORGEZ1994 Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2013 Share Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2013 γεια σου φιλε μου εγω κυριως αγοραζω με τραπεζικο εμβασμα και τα χρηματα μπαινουν την επομενη μερα τωρα με την καρτα νομιζω οτι τα περνει αμεσως παντος μην ανυσηχεις απλος θελει το χρονο του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Stoner Jackass Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2013 Share Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2013 @Mathematician Δεν βλέπω το λόγο να αντιμετωπίσεις πρόβλημα αν δεν έχεις συμπληρώσει λάθος κάτι.Οι Θωμάδες επιπροσθέτως είναι πολύ αξιόπιστοι. @Georgez1994 θα μπορούσες να προσθέσεις στην πρόταση ότι ακόμα και τα 300 ευρώ να έχεις περάσει,πληρώνεις στην τράπεζα 8 ευρώ περίπου.Δεν είναι και λίγα. Επαναστάτης χωρίς ΕΤ3 .. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
GEORGEZ1994 Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2013 Share Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2013 @Mathematician Δεν βλέπω το λόγο να αντιμετωπίσεις πρόβλημα αν δεν έχεις συμπληρώσει λάθος κάτι.Οι Θωμάδες επιπροσθέτως είναι πολύ αξιόπιστοι. @Georgez1994 θα μπορούσες να προσθέσεις στην πρόταση ότι ακόμα και τα 300 ευρώ να έχεις περάσει,πληρώνεις στην τράπεζα 8 ευρώ περίπου.Δεν είναι και λίγα. ναι βασικα πληρωνεις 10 ευρω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2013 Share Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2013 Βγαλτε μια προπληρωμενη VISA λοιπον να κανετε τη δουλεια σας χωρις τοκους και "νταβατζιλικια". Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση