Guru Πνοή και Νύξη Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2013 Guru Share Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2013 M' αρέσει που σχολίασες ότι οι finishers της PRS κάνουν παπάδες... ;D Να είσαι σίγουρος ότι χρησιμοποιούν την ίδια ακριβώς τεχνική με αυτή που ακολούθησες. (κι εγώ με το φτωχό μυαλό μου ετοιμαζόμουν να δώσω συμβουλές... :P). Ένα μεγάλο ΕΥΓΕ. Και στον μέλλοντα κάτοχο να ευχηθώ καλές...βουτιές! Ερώτησις: Από που προμηθεύτηκες το cap, και τι grade είναι? Επίσης, ξέρεις κάποιον εγχώριο προμηθευτή spirit stains, γιατί μου τελειώνουν αυτά που 'φερα απ' έξω και σε όσους ρωτάω με κοιτούν σα χάνοι... Hλιθιούθιερ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
immortalx Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2013 Και παλι σας ευχαριστω ολους! Ελπιζω να παιξει και αξιοπρεπως γιατι εκεινο ειναι και το βασικοτερο! Φανη το cap και τα υπολοιπα ξυλα της κατασκευης τα πηρα απο http://www.exotichardwoodsukltd.com/ Δεν βλεπω να εχει καποιο grading στις περιγραφες, αλλα τα tops που εχει διαθεσιμα εχουν το καθενα φωτογραφιες ξεχωριστα και ετσι διαλεξα το συγκεκριμενο! Απο εγχωριους προμηθευτες χρησιμοποιω τις Ertint της Erlac http://www.erlac.gr/prd/et_ertint.aspx?prd_id=ET&prd_cat=206&txt= αλλα το χρωματολογιο μου φαινεται περιορισμενο και ψαχνω και εγω να βρω καποιο προμηθευτη που να αντιπροσωπευει εταιρεια με μεγαλυτερο χρωματολογιο. Τελευταια δοκιμασα τις χρωστικες της mixol http://www.mixol.de/front_content.php?idcat=35&lang=2 που τις αντιπροσωπευει η εταιρεια Χρυση Ιωλκος (τηλ 2106820751-4). Το κακο ειναι οτι δεν μπορουν να χρησιμοποιηθουν απευθειας με καποιο διαλυτη (δεν περιεχουν καποιο binder), αλλα μπορουν να μπουν σε οποιοδηποτε φινιρισμα και το χρωματολογιο τους ειναι υπερπληρες. Αν θελεις να σου στειλω ενα μπουκαλακι να κανεις δοκιμη! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
messalion Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2013 Share Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2013 καπου διαβασα οτι η κιθαρα αυτη θα ηταν καλυτερα αβαφτη ? 8) :P :P (Κακουλης ;D ) Επι του θεματος Πω πωωωωωωωωωω think2ice TM https://myspace.com/mood.of.joy.band Terry rules the bass Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
geodimitri Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2013 Share Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2013 Τα λόγια είναι περιττά...Εξαιρετική! 8) Πολλά μπράβο φίλε immortalx!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
blackie Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2013 Share Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2013 3A birdseye maple neck+fingerboard 1st 0.800" 12th 0.850 10-16 radius 6100 stainless steel frets R3 Floyd rose Nut 22 frets πες μου τωρα ποσα??? ποσα? ποσα? ποσα? :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o Ξανα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Dreamdancer Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2013 Share Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2013 Ξανα... Βασικά την γυναικα του πρεπει να πεισεις....αυτος οπως βλεπεις ειναι ετοιμος ανα πασα στιγμη να σμιλευσει καινουργιο κιθαρονι ;D ;D ;D... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2013 Share Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2013 Ξανα... Για σένα (που είσαι φίλος) 30.000,00 €. Καλά είναι? ;D ;D ;D ;D ;D ;D Σοβαρά τώρα, αν δεν είχε το σκαλοπάρισμα κι εγώ θα την λιγουρευόμουν (τι χρώμα είναι αυτό άνθρωπέ μου)! Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
blackie Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2013 Share Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2013 Βασικά την γυναικα του πρεπει να πεισεις....αυτος οπως βλεπεις ειναι ετοιμος ανα πασα στιγμη να σμιλευσει καινουργιο κιθαρονι ;D ;D ;D... γυναικα ποσα...? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
immortalx Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2013 Ξανα... Καφε κερνας? ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2013 Moderator Share Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2013 ωωωωωχ.....ωχ-ωχ-ωχωχ... ωωωωωωχ..... Γυναικααααααα.....τα υπογλωσσια που σου ελεγαααααα !!! Τερρυυυυυυυυ....εεεεεεεελα να δεις !!! Ναι πραγματικά είναι για υπογλώσσια... Θεά. Και που να πέσουν και τα νίτρα 8) -ε, ωραίο δεν θα ήταν ένα διακριτικό νίτρο finish; Παντάξιος immortalax all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση