HellFire Δημοσιευμένο 17 Ιουλίου 2013 Share Δημοσιευμένο 17 Ιουλίου 2013 Μου έχουν βγεί τα μάτια... Rest in Peace, Rest in Polaris! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
immortalx Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 2013 Να'σαι καλα man, ευχαριστω :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
messalion Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 2013 Share Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 2013 Μου έχουν βγεί τα μάτια... Και που να την δεις και απο κοντα :o :o :o think2ice TM https://myspace.com/mood.of.joy.band Terry rules the bass Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Μαστρομητσος Δημοσιευμένο 17 Αυγούστου 2013 Share Δημοσιευμένο 17 Αυγούστου 2013 Παιδια ευχαριστω παρα πολυ για τα ενθαρρυντικα σχολια, δεν εχω λογια! Οι ατελειες φυσικα ειναι απειρες και οι φωτογραφιες παντοτε ωραιοποιουν τα πραγματα................... ??? ??? ??? ??? ??? ???Οπα,οπα!Τι ακριβως ενοεις οταν λες ατελειες ???Ποσα θες να μας τρελανεις,ρε γκαι ???Ποιος χεστηκε για τις οποιες(!!!!!!!!!!!!!!)ατελειες ???Εδω εχουμε να κανουμε με ΑΡΙΣΤΟΥΡΓΗΜΑ.Προσκηνω σε................. :o :o :o :o!!! μην ειναι μεγαλη και η απογοητευση ;D Ασε,μεγαλε,το΄χασες! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση