fusiongtr Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2013 Share Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2013 Έμεινα μ@λ@κας! Εύγε! Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
noe13 Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2013 Share Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2013 βλεπω σε μια φωτο το μπρατσο υπερτουμπανο ή απλα φαινεται ετσι? κατα τ'αλλα....απλα σαλια.....! Slow must go on....!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Stavros_F Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2013 Share Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2013 βλεπω σε μια φωτο το μπρατσο υπερτουμπανο ή απλα φαινεται ετσι? κατα τ'αλλα....απλα σαλια.....! Φίλε Noe13 τα specs του μπράτσου είναι ίδια με τα specs της Eric Johnson Stratocaster :P Παχύ.. πολύ παχύ πράγμα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Stavros_F Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2013 Share Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2013 Καλοπαιχτη, ενισχυτή θάχουμε στην έκθεση fender. Τέλεια!! :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
argytar Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2013 Share Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2013 Καλά τι να πει κανείς τα είπαν όλα τα παιδιά! Υψηλό επίπεδο!! Το σωστό φινίρισμα δίνει τελικά άλλη αίγλη στο όργανο!! Θα σου στείλω πμ με απορίες... ΞΑΝΑ Μπράβο και να την χαίρεται ο SF!! ΥΓ (Κρίμα που δεν θα μπορέσω για Αθήνα) ... ευελπιστώ του χρόνου ή σε καμιά συνάντηση Β.Ελλάδα... ''It's dark and we're wearing sunglasses'' Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
noe13 Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2013 Share Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2013 Φίλε Noe13 τα specs του μπράτσου είναι ίδια με τα specs της Eric Johnson Stratocaster :P Παχύ.. πολύ παχύ πράγμα! εμενα ειναι το αγαπημενο μου,απλα μου φανηκε περιεργο για αυτη τη κιθαρα...μπραβο ομως εχεις γουστο!!!! να ξερεις oτι σε ζηλευουμε σχεδον οσο τον Brad Pitt! Slow must go on....!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jasemeister Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2013 Share Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2013 Ντάξει, μετά από τέτοιο guitar p0rn θα πρέπει να σβήσω το browser history. ;D Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
immortalx Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2013 Νασο καλα που εισαι και εσυ γιατι δεν βλεπω να φερνει αλλος ενισχυτη! Να συμπληρωσω οτι το προφιλ του μπρατσου ειναι οπως ειπε ο Σταυρος απο Eric Johnson, ελα ομως που δεν εχω πιασει ποτε μου τετοιο μπρατσο και το εκανα απο περιγραφες που διαβαζω στο net. ;D Πιθανοτερο ειναι να εχει specs Johnson & Johnson ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
messalion Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2013 Share Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2013 Νασο καλα που εισαι και εσυ γιατι δεν βλεπω να φερνει αλλος ενισχυτη! Τι ενισχυτη θελετε να φερω και εγω τιποτα :) :) :) think2ice TM https://myspace.com/mood.of.joy.band Terry rules the bass Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
SPYROID Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2013 Share Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2013 Απαιχτος μεγαλε Συγχαρητηρια Επειδη εχω χασει επεισοδιο.... πια εκθεση; For Those About To Rock We Salute You Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση