RayDTutto Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2013 Share Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2013 A revised version of David Bowie's Space Oddity, recorded by Commander Chris Hadfield on board the International Space Station. ! When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Nikolas Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2013 Guru Share Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2013 για κάποιο λόγο το βίντεο με συγκίνησε... Μπορεί γιατί το τραγούδι το ξέρω πολλά πολλά χρόνια τώρα, μπορεί για το βίντεο, μπορεί... δε ξέρω γιατί... Θενξ Ray! Home - Editions Musica Ferrum Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Grey Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2013 Share Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2013 Μια ομορφιά...Στ' αλήθεια. Όντως σου μεταδίδει κάτι συγκινητικό και φευγάτο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2013 Share Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2013 για κάποιο λόγο το βίντεο με συγκίνησε... Μπορεί γιατί το τραγούδι το ξέρω πολλά πολλά χρόνια τώρα, μπορεί για το βίντεο, μπορεί... δε ξέρω γιατί... Θενξ Ray! +1000 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2013 Share Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2013 Ποιός είν' αυτός; Ο Jack Nicholson στα νιάτα του; InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jasemeister Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2013 Share Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2013 Beautiful... 8) Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Haris Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2013 Share Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2013 Παρότι είμαι αρνητικά προκατειλημμένος (βλ. κολλημένος...) με τις διασκευές κομματιών του Bowie - κυρίως επειδή σπάνια πλησιάζουν την ερμηνεία του, και το συγκεκριμένο δεν είναι εξαίρεση - με άγγιξε και εμένα, ακριβώς γιατί είδα το αριστούργημα στο φυσικό του περιβάλλον. Τώρα, αν η NASA είχε στείλει τον ίδιο τον Δαβίδ εκεί πάνω να το πει, θα με είχαν πάρει τα ζουμιά... Παρ' όλα αυτά, μπράβο στον κομάντερ και στην παραγωγή. Something Wicked This Way Comes Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση