kkmspm Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2013 Share Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2013 ερχομαι.....ελπιζω να εισαι ελλαδα ε? :P :P :P :P www.facebook.com/BlackBodyRadiationAthens Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kbasilis Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2013 Share Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2013 Οποίος θέλει να έρθει σπίτι μου να το φτιάξουμε μαζί να συμμετέχει και στο βίντεο πολύ θα χαρώ... Άμα ήμουν Αθήνα θα σου έκανα μια επίσκεψη αλλά είμαι μακριά :-\ Flying High Again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
babisgibson Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2013 Share Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2013 όχι δεν διαφωνώ βασικα σχετικά με το ότι δεν σου αρέσει. Πιθανόν να θες πιο πολλά πρίμα αν κατάλαβα καλά έτσι ; σχετικά με το τιουμπσκριμερ λέω ότι ο συγκεκριμένος δεν το δέχεται γιατί και πολύ γκάζι έχει , και πολλά μεσαία έχει και πολύ σφιχτό ήχο επίσης. Ίσως στο πράσινο κανάλι να μπορούσα να το βάλω. Θα κάνω καλύτερο βίντεο με τον σολντανο. Οποίος θέλει να έρθει σπίτι μου να το φτιάξουμε μαζί να συμμετέχει και στο βίντεο πολύ θα χαρώ... πολυ ωραιο βίντεο αν και ακομα δεν μπορω να πιστεψω πως ο μαρσαλ βγαζει τοσο γκαζι..φτανει ενγλ φαση και τρελαίνομαι. θα θελα πολυ να σε βοηθησω στο επομενο βιντεο!!!(αν δεν υπαρχει προβλημα με εσενα :) ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
geodimitri Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2013 Share Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2013 Αυτό το βίντεο το ευχαριστήθηκα περισσότερα από όλα όσα έχεις ανεβάσει Άρη! Όπως πρέπει να είναι ένα τεστ για μένα. Μόνο η κιθάρα και ο ενισχυτής. Άμα έχει και backing χαλάει η δουλειά. ;) Θα μου άρεσε και σε επόμενα τεστ και συγκριτικά που θα ανεβάσεις να κρατήσεις αυτό το στυλ. :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
theoctapus Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2013 Share Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2013 Άρη, χωρίς μαλακίες ο ήχος που πέτυχες στο reamped κομμάτι είναι μακράν ο καλύτερος ever. Είναι ζωντανός, γεμάτος, in your face, ακόμα και τα ντράμς είναι πολύ ωραία. Αφού στην αρχή νόμιζα ότι έβαλες εισαγωγή από κανένα κανονικό κομμάτι. Well done bro (αν και έχω αμφιβολίες για το reamping όπως το προτείνει η line 6 αλλά αν ακούγεται έτσι who gives a fuck). Άψογο. Ο Αριστοτέλης γίνεται κτήμα του Γερμανού που τον μελετά, όχι του Έλληνα που τον αγνοεί Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
aris 17561 Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2013 πολυ ωραιο βίντεο αν και ακομα δεν μπορω να πιστεψω πως ο μαρσαλ βγαζει τοσο γκαζι..φτανει ενγλ φαση και τρελαίνομαι. θα θελα πολυ να σε βοηθησω στο επομενο βιντεο!!!(αν δεν υπαρχει προβλημα με εσενα :) ) Οχι βασικά ο μαρσαλ εχει ακόμη περισσότερο γκάζι από τους ενγκλ... Αγγίζει σε επίπεδο τον evh5150 .. Εχει βέβαια και τα ενδιάμεσα στάδια γκάζιου. Άρη, χωρίς μαλακίες ο ήχος που πέτυχες στο reamped κομμάτι είναι μακράν ο καλύτερος ever. Είναι ζωντανός, γεμάτος, in your face, ακόμα και τα ντράμς είναι πολύ ωραία. Αφού στην αρχή νόμιζα ότι έβαλες εισαγωγή από κανένα κανονικό κομμάτι. Well done bro (αν και έχω αμφιβολίες για το reamping όπως το προτείνει η line 6 αλλά αν ακούγεται έτσι who gives a fuck). Άψογο. Άρη, χωρίς μαλακίες ο ήχος που πέτυχες στο reamped κομμάτι είναι μακράν ο καλύτερος ever. Είναι ζωντανός, γεμάτος, in your face, ακόμα και τα ντράμς είναι πολύ ωραία. Αφού στην αρχή νόμιζα ότι έβαλες εισαγωγή από κανένα κανονικό κομμάτι. Well done bro (αν και έχω αμφιβολίες για το reamping όπως το προτείνει η line 6 αλλά αν ακούγεται έτσι who gives a fuck). Άψογο. Ναι η αλήθεια είναι ότι δεν έχω τώρα δυνατότητα για άλλη κάρτα και reamper οπότε έκανα μια ερώτηση και μου στείλαν αυτό το βίντεο και από τότε λέω Οκ . Ετσι θα το κάνω . Δεν ακούγεται και χάλια ... http://www.youtube.com/user/aris17561 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mustafank Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2013 Share Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2013 Άρη, χωρίς μαλακίες ο ήχος που πέτυχες στο reamped κομμάτι είναι μακράν ο καλύτερος ever. Είναι ζωντανός, γεμάτος, in your face, ακόμα και τα ντράμς είναι πολύ ωραία. Αφού στην αρχή νόμιζα ότι έβαλες εισαγωγή από κανένα κανονικό κομμάτι. Well done bro (αν και έχω αμφιβολίες για το reamping όπως το προτείνει η line 6 αλλά αν ακούγεται έτσι who gives a fuck). Άψογο. +1000 και εγώ ψάρωσα 8) well done, Aris!!! https://morphinesocialclub.bandcamp.com/releases https://www.facebook.com/churchofmangr/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
noe13 Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2013 Share Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2013 +1000 και εγώ ψάρωσα 8) well done, Aris!!! +1000 Slow must go on....!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
aris 17561 Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2013 Thanks ρε guys ... Πωωωω πρώτη φορά υπάρχει ενθουσιασμός για ηχογράφηση μου . Ανέβασα τις προσδοκίες τώρα ... Αντε να ξανά κάνω κακη ηχογράφηση τώρα .. Θα ακούσω τον εξαψαλμο... http://www.youtube.com/user/aris17561 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
theoctapus Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2013 Share Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2013 Όταν βρίσκεις μια καλή συνταγή την κρατάς. Απλά θα κάνεις ότι έκανες και σ' αυτό. Κάνε ρε συ και ένα reamping με το soldano, ακριβώς το ίδιο. Είμαι πολύ περίεργος να τον ακούσω σε σύγκριση με τον marshall. Τελικά και μαμώ τους ενισχυτές ο jvm, τον είχα παρεξηγήσει. Ο Αριστοτέλης γίνεται κτήμα του Γερμανού που τον μελετά, όχι του Έλληνα που τον αγνοεί Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση