bronx Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2013 Share Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2013 Φιλε,αν θυμάμαι καλά,στην ΑΕΠΙ ισχύει οτι ο στιχουργος αυτόματα έχει το 50% και το άλλο μισό αποφασίζουν τα μέλη πώς διανέμεται μεταξύ τους Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
neeq Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2013 Share Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2013 Ολα οσα ειπαν οι προηγουμενοι. Εξήγησέ τους, οτι το πιθανοτερο ειναι να μην παρετε φράγκο (για να μην πω οτι θα βαλετε και αλλα απο πανω), και οτι αν παρετε, φιλαράκια ειστε, θα τους δώσεις απο το 1/3. Ή βρες άλλους, γιατι τα παλικαρια ψιλοέχασαν το νοημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2013 Share Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2013 Φιλε,αν θυμάμαι καλά,στην ΑΕΠΙ ισχύει οτι ο στιχουργος αυτόματα έχει το 50% και το άλλο μισό αποφασίζουν τα μέλη πώς διανέμεται μεταξύ τους ναι αλλα το προβλημα ειναι οτι χωρις δισκο στην ΑΕΠΙ δεν μπορεις να γραφτεις...αυτοι ακομα στο... ντεμο ειναι.... ;D www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RemaliFrank Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2013 Share Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2013 Γιατί δεν περιμένετε πρώτα να τα κονομησετε χοντρά με το δίσκο και μετά να τσακωθειτε για τα εκατομμύρια . Να τσακωνεστε τώρα για φραγκοδιφραγκα και για demo ειναι λίγο μλκι@ . Υπομονή μέχρι να έρθουν τα φράγκα . Αν. Κλέψαν το Twang και έμεινε η Tele χήρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2013 Share Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2013 εγω πάντως στο σχημα που είμαι τώρα ειχα κάνει συμφωνία απο την αρχή που μπήκα και έχω το κεφαλι μου ήσυχο. Τους είπα οτι χρέωνω 1 λεπτο τη καθε νότα που παιζω ασχετα προβων, live, demo κλπ. και μοιραζονται το ποσο μεταξυ τους, για να με εχουν. Απλα καμμιά φορα, αμα παιζω πολλές συγχορδιες και κανω πολλους αρπισμούς ακούω: -ΕΕΕΕΕΕΕΕ, ηρεμα με τις νοτες, μας εχεις μαδήσει. Οντως ειναι too much οι απαιτήσεις των φιλων σου, Πρεπει να χαλαρωσουν λίγο. Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mustafank Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2013 Share Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2013 εγω πάντως στο σχημα που είμαι τώρα ειχα κάνει συμφωνία απο την αρχή που μπήκα και έχω το κεφαλι μου ήσυχο. Τους είπα οτι χρέωνω 1 λεπτο τη καθε νότα που παιζω ασχετα προβων, live, demo κλπ. και μοιραζονται το ποσο μεταξυ τους, για να με εχουν. Απλα καμμιά φορα, αμα παιζω πολλές συγχορδιες και κανω πολλους αρπισμούς ακούω: -ΕΕΕΕΕΕΕΕ, ηρεμα με τις νοτες, μας εχεις μαδήσει. Οντως ειναι too much οι απαιτήσεις των φιλων σου, Πρεπει να χαλαρωσουν λίγο. ;D ;D ;D Να ρωτήσω και εγώ κάτι ,εχω ένα ερασιτεχνικό συγκρότημα που τώρα τελείωνουμε το demo μας σε ένα studio ,εγώ είμαι ο συνθέτης και στιχουργός ,και έπιασε μανία τον μπασίστα και ντραμιστα ξαφνικά να πάμε να κάνουμε κάτι στο ΑΕPI να πάρουν εκτελεστικά δικαιώματα λέει ,γιατί στο demo αυτός έβαλε την μπασογραμμή του και ο αλλος τα ντραμς του στην συνθεσή μου.... το συγκρότημα πως το ονομάσατε; (φραγκο)killers? https://morphinesocialclub.bandcamp.com/releases https://www.facebook.com/churchofmangr/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kkmspm Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2013 Share Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2013 εγω πάντως στο σχημα που είμαι τώρα ειχα κάνει συμφωνία απο την αρχή που μπήκα και έχω το κεφαλι μου ήσυχο. Τους είπα οτι χρέωνω 1 λεπτο τη καθε νότα που παιζω ασχετα προβων, live, demo κλπ. και μοιραζονται το ποσο μεταξυ τους, για να με εχουν. Απλα καμμιά φορα, αμα παιζω πολλές συγχορδιες και κανω πολλους αρπισμούς ακούω: -ΕΕΕΕΕΕΕΕ, ηρεμα με τις νοτες, μας εχεις μαδήσει. χαχαχαχαχαχα....θεος! ;D ;D ;D ;D ;D www.facebook.com/BlackBodyRadiationAthens Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2013 Share Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2013 φραγκο killers, ρε φιλε, καλο παντως χαχαχαα το κρατάω, για μελλοντικη χρηση, Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mustafank Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2013 Share Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2013 φραγκο killers, ρε φιλε, καλο παντως χαχαχαα το κρατάω, για μελλοντικη χρηση, ;D be my guest (....& free of charge, άμα λάχει, ναούμ... :P ) ;D ;D https://morphinesocialclub.bandcamp.com/releases https://www.facebook.com/churchofmangr/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
neeq Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2013 Share Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2013 Φραγκο κιλλερ??? Καις κεσέ? ??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση