Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Guru
Δημοσιευμένο

Και εγώ... το βιολί μου...

Όχι δηλαδή. Δεν είμαι μόνο χαρούμενα κομματάκια για πιάνο! Έχουμε και πόνους ρε αδερφέ, και μία παράνοια ένα πράγμα...  :P

στο παραπάνω βίντεο, είμαι ο μόνος που ακούω ένα κιθαριστικό ριφάκι προς το τέλος (3:38)?

Βιολιτζίδες  ;D είναι δύο διαφορετικά ζευγάρια, το ένα στην Αγγλία και το άλλο εδώ στην Ελλάδα. Πέθαναν οι άνθρωποι να τα βγάλουν, αφού είναι μάλλον δύσκολα! ... ;)

Δημοσιευμένο

Εμένα πάλι δεν μου άρεσαν...μάλλον με ξεπερνάνε ::)...Συνέχισε έτσι...και θα πάψουμε να είμαστε φίλοι ;D ;D

Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή

• Guru
Δημοσιευμένο

geodimitri: Σε ευχαριστώ! Πολύ χαίρομαι που το "heavy metal" στο ΙΙ, φάνηκε αρκετά για να σου αρέσει! ;)

marathon: Και ποιός σε θέλει εσένα φίλο, εεε;  ;D

Είναι υπερβολικά, αλλά πάντα ελπίζω ότι η μουσική μου (η πιο πολύπλοκη) έχει το "κάτι" που την κάνει σχετικά προσβάσιμη στον μέσο ακροατή (ντάξει... λέμε τώρα)...

Thanks for listening! ^_^

Δημοσιευμένο

Πώς μου αρέσει που "σκίζεις" την αρμονία (αντιστικτικά εδώ) ρε Νικόλα!

στο παραπάνω βίντεο, είμαι ο μόνος που ακούω ένα κιθαριστικό ριφάκι προς το τέλος (3:38)?

Είμαι ο μόνος που ακούει το Caravan ειδικά στην αρχή? ;)

Πάντως τα κομμάτια είναι τίγκα στα riffs.

Freud-Σαντές

Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG

• Guru
Δημοσιευμένο

Πώς μου αρέσει που "σκίζεις" την αρμονία (αντιστικτικά εδώ) ρε Νικόλα!

Είμαι ο μόνος που ακούει το Caravan ειδικά στην αρχή? ;)

Πάντως τα κομμάτια είναι τίγκα στα riffs.

Thanks... Ακούω τώρα το Caravan και βλέπω τη σχέση. Είναι εξαιρετικά ενδιαφέρον πως φτάνουν δύο άνθρωποι (που δε ξέρει, προφανώς ο ένας τον άλλος) σε παρόμοια αποτελέσματα (γιατί το ακούω κι εγώ) από άλλους δρόμους!

Exciting!

Δημοσιευμένο

Είναι εξαιρετικά ενδιαφέρον πως φτάνουν δύο άνθρωποι (που δε ξέρει, προφανώς ο ένας τον άλλος) σε παρόμοια αποτελέσματα (γιατί το ακούω κι εγώ) από άλλους δρόμους!

Νικόλα μου γι' αυτό το έγραψα.

Αντιλαμβανόμενος όλα αυτά, θεωρώ ότι είναι πολύ ενδιαφέρον.

Freud-Σαντές

Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG

Δημοσιευμένο

Δεν εχω καποιο αισθητικό σχολιο να κανω. Τεχνικα ειναι πολυ άρτιο και η κίνησεις τον διαφωνιών (κυριως στα αργά μέρη) ειναι classic Νικολας :)

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...