Guru Nikolas Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2013 Guru Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2013 Και εγώ... το βιολί μου... Όχι δηλαδή. Δεν είμαι μόνο χαρούμενα κομματάκια για πιάνο! Έχουμε και πόνους ρε αδερφέ, και μία παράνοια ένα πράγμα... :P στο παραπάνω βίντεο, είμαι ο μόνος που ακούω ένα κιθαριστικό ριφάκι προς το τέλος (3:38)? Βιολιτζίδες ;D είναι δύο διαφορετικά ζευγάρια, το ένα στην Αγγλία και το άλλο εδώ στην Ελλάδα. Πέθαναν οι άνθρωποι να τα βγάλουν, αφού είναι μάλλον δύσκολα! ... ;) Home - Editions Musica Ferrum
geodimitri Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2013 Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2013 Νικόλα τι να πω... Κατενθουσιάστηκα! Και τα δυο μου άρεσαν πολύ, αλλά περισσότερο το II. Συγχαρητήρια! :)
marathon Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2013 Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2013 Εμένα πάλι δεν μου άρεσαν...μάλλον με ξεπερνάνε ::)...Συνέχισε έτσι...και θα πάψουμε να είμαστε φίλοι ;D ;D Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή
Guru Nikolas Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2013 OP Guru Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2013 geodimitri: Σε ευχαριστώ! Πολύ χαίρομαι που το "heavy metal" στο ΙΙ, φάνηκε αρκετά για να σου αρέσει! ;) marathon: Και ποιός σε θέλει εσένα φίλο, εεε; ;D Είναι υπερβολικά, αλλά πάντα ελπίζω ότι η μουσική μου (η πιο πολύπλοκη) έχει το "κάτι" που την κάνει σχετικά προσβάσιμη στον μέσο ακροατή (ντάξει... λέμε τώρα)... Thanks for listening! ^_^ Home - Editions Musica Ferrum
fusiongtr Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2013 Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2013 Πώς μου αρέσει που "σκίζεις" την αρμονία (αντιστικτικά εδώ) ρε Νικόλα! στο παραπάνω βίντεο, είμαι ο μόνος που ακούω ένα κιθαριστικό ριφάκι προς το τέλος (3:38)? Είμαι ο μόνος που ακούει το Caravan ειδικά στην αρχή? ;) Πάντως τα κομμάτια είναι τίγκα στα riffs. Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG
nasokosm Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2013 Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2013 Τ άκουσα και γω και μ άρεσε το δεύτερο :D Εξη χορδές και ειναι πολλές
Guru Nikolas Δημοσιευμένο 15 Μαΐου 2013 OP Guru Δημοσιευμένο 15 Μαΐου 2013 Πώς μου αρέσει που "σκίζεις" την αρμονία (αντιστικτικά εδώ) ρε Νικόλα! Είμαι ο μόνος που ακούει το Caravan ειδικά στην αρχή? ;) Πάντως τα κομμάτια είναι τίγκα στα riffs. Thanks... Ακούω τώρα το Caravan και βλέπω τη σχέση. Είναι εξαιρετικά ενδιαφέρον πως φτάνουν δύο άνθρωποι (που δε ξέρει, προφανώς ο ένας τον άλλος) σε παρόμοια αποτελέσματα (γιατί το ακούω κι εγώ) από άλλους δρόμους! Exciting! Home - Editions Musica Ferrum
fusiongtr Δημοσιευμένο 15 Μαΐου 2013 Δημοσιευμένο 15 Μαΐου 2013 Είναι εξαιρετικά ενδιαφέρον πως φτάνουν δύο άνθρωποι (που δε ξέρει, προφανώς ο ένας τον άλλος) σε παρόμοια αποτελέσματα (γιατί το ακούω κι εγώ) από άλλους δρόμους! Νικόλα μου γι' αυτό το έγραψα. Αντιλαμβανόμενος όλα αυτά, θεωρώ ότι είναι πολύ ενδιαφέρον. Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG
neeq Δημοσιευμένο 15 Μαΐου 2013 Δημοσιευμένο 15 Μαΐου 2013 Δεν εχω καποιο αισθητικό σχολιο να κανω. Τεχνικα ειναι πολυ άρτιο και η κίνησεις τον διαφωνιών (κυριως στα αργά μέρη) ειναι classic Νικολας :)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση