Προς το περιεχόμενο

Oι Rolling Stones κουράστηκαν... (ή το κούρασαν)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Θυμάμαι πάντως πως πριν κάτι μήνες που ετέθη θέμα Zeppelin vs. DP (θού Κύριε φυλακή...), πήρες θέση υπέρ των πρώτων... Θυμάμαι λάθος;

Το θεμα ειχε να κανει με τους Ζεππελιν,δεν ηταν ''συγκριτικο''.

Ειχα πει οτι αργησα να καταλαβω την τεραστια αξια των Ζεππελιν λογω της εμμονης μου με τους Περπλ.Δεν συνεκρινα. ;)

Αλλα...να πω την αληθεια..τις Τριτες,μεγαλυτερο γκρουπ ειναι οι Περπλ.

Για αυριο εχω Σκιναρντ και την Πεμπτη Τζεθρο Ταλ... :D

Γενικα ειμαι της γνωμης οτι οι συγκρισεις οταν μιλαμε για τα..θηρια της ροκ,δεν εχουν νοημα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 262
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Εικόνες

• Moderator

Κυριοι, η πιτσα ειναι ετοιμη! 8)

Καλός είσαι, αλλά έχω κάνει μύδια σαγανάκι σήμερα (σλουρπς) τα οποία όμως βαριέμαι να φωτογραφίσω με θέα τον Σαρωνικό  ;D

ΥΓ: Α και να μην ξεχάσω... είστε όλοι άσχετοι γιατί ακόμα κι οι πέτρες (stones) γνωρίζουν ότι οι... RUSH είναι το καλύτερο γκρουπ όλων των εποχών  8) ;D ;D ;D ;D 

all this has happened before and will happen again

Ειχα πει οτι αργησα να καταλαβω την τεραστια αξια των Ζεππελιν λογω της εμμονης μου με τους Περπλ.

Άργησες αλλά το έκανες. Δεν καταφέρνουν όλοι να ξεπεράσουν τις εμμονές τους. Πολλοί ούτε καν προσπαθούν. :)

Το 80% (και ειμαι ευγενικοτατος εδω) της φημης τους στηριζεται στην οποια σχεση τους με τα Media.

Σωστά.

Παραθέτω το άλλο 20%

http://en.wikipedia.org/wiki/The_Rolling_Stones_discography

(ναι ξέρω, υπάρχει και ο audiokostas αλλά ας το παραβλέψουμε για λίγο  ;D)

Απαγορεύεται η χρήση Ονομάτων επί ματαίω

Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες.

Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν.

ΥΓ: Α και να μην ξεχάσω... είστε όλοι άσχετοι γιατί ακόμα κι οι πέτρες (stones) γνωρίζουν ότι οι... RUSH είναι το καλύτερο γκρουπ όλων των εποχών  8) ;D ;D ;D ;D 

Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι...

• Moderator

All Rush, all the time. No Exceptions.[/url]

+100000000000000000000000000000000000000000000000000  ;D ;D ;D

Rush is variety  8)

Αφτό ίνε  ;)

Τα πράγματα είναι απλά,είναι μάταιο απ τη στιγμή που είμαι καμμένος στοουνικός να εξηγήσω γιατί υπερτερούν του Πάριου ;D

Και κάποιοι εξ υμών είστε καμμένοι με τους Πέρπλ ,τι να κάνουμε ,ψυχή βαθιά  ;D

Ούτε οι πωλήσεις,ούτε η βιρτουοζιτέ,ούτε η απήχηση , ούτε τα τραγούδια, ούτε τπτ δεν μετράει.

Τέλος και δεν παρεξηγώ κανέναν που λέει το ένα ή το άλλο ,πλην ενός ,όσοι ακούν Πάριο ,θα τους καεί όπως και δήποτε το οβίδεον και αν δε με πιστεύεται ,ανοίξτε τη ντουλάπα που βρίσκεται σε αχρηστία το εν λόγω μαραφέτι σας και θα το βρείτε καμμένο  ;D ;D ;D

Whaterfall-k είπες τα χίλια μύρια ,δεν είπα τπτ ,ούτε έχω σκοπό  ;)

Στη τελική γούστο μου και καπέλο μου ,όπως και σεβαστό το δικό σου .Αυτό αρκεί τπτ άλλο. Δεν έχω να σου αποδείξω τπτ ,όπως κι εσύ το ίδιο ;) ...........ξέρεις εκτιμώ απεριόριστα και κάποια γκρουπ που δεν τα έμαθε ποτέ ούτε η μάνα τους, δεν είναι μόνο οι Στόουνς .

Προσωπικά τη τέχνη ,δεν μπορώ να τη βάλω στο ζύγι ,δεν μπορώ να κατηγορήσω κανέναν,αρκεί να μη θέλει να μου επιβάλει το γούστο του με το ζόρι ............εκεί έχω θέμα  8)

No one wants an alien

Αφου το θεμα ειναι οπαδικο...

..και επειδη ειπωθηκαν πραγματα για του Περπλ ως συνθετες...

Burn  και Highway star,τοτε που τα εγραψαν,μου φτανουν για να τους θεωρω το μεγαλυτερο ροκ γκρουπ του πλανητη.

Ναι,ειμαι Περπολάς τι να κανουμε... :-*

Μωρέ κι εγώ Περπολάς ήμουν αλλά βλέπω ότι από τα μέλη που έγραψαν το Burn στους τωρινούς DP έχει μείνει μόνο ένας και αυτός είναι ο Paicey δλδ ο ντράμερ.

Βασικά θα έπρεπε να το είχαν κλείσει το μαγαζί όταν έφυγε ο Ritchie και σίγουρα όταν έφυγε ο Jon.

Ας μην κατηγορούμε τους Stones (των οποίων ποτέ δεν ήμουν ιδιαίτερος φαν) λοιπόν για δίψα για χρήμα... την ίδια στιγμή που οι Purple κοντεύουν να γίνουν Scorpions και παίζουν σε κάθε γωνία του κόσμου μπας και πιάσουν κανα πελάτη παραπάνω...

When you will get good you will know. There is no guitar. There never was.

• Moderator

Βασικά θα έπρεπε να το είχαν κλείσει το μαγαζί όταν έφυγε ο Ritchie

Ευτυχώς όμως που δεν το έκαναν την πρώτη φορά που έφυγε ο γερό περίεργος, γιατί έγραψαν τον καλύτερο (κατ εμέ) δίσκο τους με τον Bolin- το came taste the band  8)

Αποφάσισα ότι η μετριοπαθής στάση του στυλ "είναι θέμα γούστου" και "όλα είναι υποκειμενικά" είναι λανθασμένη και παρωχημένη (να μη σου πω και παρωχυμένη). Οπότε, οι Στόουνς είναι καλύτερο συγκρότημα από τους Περπλ. Όσοι πιστεύουν το αντίθετο κάνουν λάθος.

Εγώ π.χ. πιστεύω ακράδαντα το αντίθετο αλλά επίσης είμαι σίγουρος ότι έχω λάθος.

Ενωμοτάρχης

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου